Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא ראיתי המלצות על הסדרה פה אז אני אוסיף שכדאי לראות Suits, סדרה מעולה (לדעתי) על גאון עם זיכרון צילומי שאיכשהו מגיע למצב שהוא מתחזה לעורך דין.

יש כרגע 5 עונות, בכל עונה 16 פרקים.

עשיתי שטות והתחלתי לצפות בה בתקופת מבחנים, היה קשה להפסיק :evil:

• תגובות 3.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
The Wire

אני חושב שמעולם לא נתקלתי בסדרה שיש בה כל כך הרבה כוכבים. כל מי שמשחק שם עושה את זה בצורה מעוררת הערצה גם "הרעים". לא ניתן להצביע על מישהו מסוים ולהגיד שהוא משחק מבריק -כולם עושים את זה באופן שווה גם הילדים שמוכרים סמים בפינות הרחוב, לכן תמצאו את עצמכם מגלים כלפיהם אמפתיה. ליהוק פשוט מושלם.

זה אחד הדברים היפים ביותר בסדרה הזאת. אין טובים ורעים, כל הדמויות כמו בני אדם אמיתיים עם צדדים יפים וצדדים מכוערים.

הדבר היחיד השציק לי בסדרה הזאת זה השם העילג שנתנו לישראלי שעובד בשביל היווני. מה זה איתון "ETON"?

דברים קטנים ומציקים כאלה שיכולים להרוס לך את האמינות כצופה ישראלי, כמו למשל חיילי צה"ל בפעולה מבצעית עם מדי א' שראיתי באיזה סדרה אחרת וכל מיני זוטות כאלה.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
צפיתי בעונה הראשונה של

The Americans וקצת התאכזבתי לאחר שפע ההמלצות על הסדרה.

אכן קיים אלמנט של מתח לאורך כול פרק אך העלילה די רדודה לכן לא המשכתי לעונה מספר 2.

חבל, דווקא יש כמה התפתחויות מעניינות בהמשך...אבל שיקול שלך. (ואני לא חושב שהעלילה רדודה)

לא ראיתי המלצות על הסדרה פה אז אני אוסיף שכדאי לראות Suits, סדרה מעולה (לדעתי) על גאון עם זיכרון צילומי שאיכשהו מגיע למצב שהוא מתחזה לעורך דין.

ראיתי 3 פרקים ומשום מה זנחתי אותה לטובת סדרות חדשות שיצאו (תופעה אצלי שיש משהו חדש, אני לא מסוגל להתאפק) אבל ממבט כללי עד כמה שאפשר לשפוט סדרות לאחר כמה פרקים בודדים - זה נראה מבטיח. למרות שיש סדרות מסוימות שגם לאחר פרק אחד יודעים שלא יהיה ניתן להפסיק.

( Narcos/Blindspot/Banshee/The Bridge לדוגמה)

זה אחד הדברים היפים ביותר בסדרה הזאת. אין טובים ורעים, כל הדמויות כמו בני אדם אמיתיים עם צדדים יפים וצדדים מכוערים.

הדבר היחיד השציק לי בסדרה הזאת זה השם העילג שנתנו לישראלי שעובד בשביל היווני. מה זה איתון "ETON"?

.

אכן כן -ליהוק דמויות מרשים ואיכותי. הברקה חד פעמית לדעתי.

אפילו ששיחק שם אידריס אלבה שחקן בעל שיעור קומה ששיבחתי אותו בסדרה "לותר" בתצוגת משחק מרשימה- הוא פשוט "נעלם" שם בים הכישרונות. (למרות שלא היה לו זמן מסך ארוך...) אבל דווקא הליהוק שלו לא היה מוצלח לטעמי.

פורסם
צפיתי בעונה הראשונה של

אכן קיים אלמנט של מתח לאורך כול פרק אך העלילה די רדודה לכן לא המשכתי לעונה מספר 2.

מכיוון שבדיוק עכשיו סיימתי לראות את סוף העונה השלישית של the american אני מרשה לעצמי להגיד שאני פשוט חושב שפספסת כאן בגדול.

מעבר לכך שהיא שומרת על רמה מדהימה של ריאליזם (בדומה להסמויה) כשאין שום נקודה בה אתה אומר לעצמך "נו באמת, זה לא הגיוני", היא גם מותחת באופן עקבי, כמעט בלי נפילות. תמיד יש משהו שקורה מתחת לפני השטח, תמיד הגיבורים נמצאים באיזהשהוא סיכון. התיאור של אמריקה מול רוסיה בשנות ה-80 פשוט נפלא, הרוסים הם באמת רוסים ולא כאילו רוסים עם מבטא אמריקאי (חוץ משתי הדמויות הראשיות, שעושות עבודה מופלאה). בנוסף יש כאן אמירות חזקות מאוד על יחסי כוחות בין מעצמות, על יחסי משפחה, על יחסים בין אישיים ועל החיים עצמם (טוב, לא יכולתי להתאפק).

כל עונה מעלה את הרף ומכניסה רמות חדשות של מתח. עלילה רדודה? לא יודע מאיפה הבאת את זה. הסיום של העונה השלישית פשוט חיסל אותי. לא יכול לחכות לעונה החדשה...

מדובר באחת הסדרות הטובות שראיתי, הולכת ומסתמנת כאחת מהעשיריה הגדולה, גבוה גבוה למעלה עם הסמויה, הסופרנוס ושות'. אני לא מגזים.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
צפיתי בעונה הראשונה של

אז היא כמו The Wire - סדרה שכל העולם ואישתו ממליצים עליה, ובפועל היא די משעממת, ואתה כבר לא יכול לחכות שהפרק יסתיים, אז אתה מתחיל לשחק בטלפון, וחמש דקות אחרי אתה מרים את הראש, וכבר אין לך מושג מה הולך בסדרה, כי לעלילה המסורבלת גם ככה הוסיפו עוד 700 דמויות.

כנ"ל בלש אמיתי עונה 2.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אז תגידו שאתם רוצים to keep it simple, סבבה. בדיוק בשבילכם עושים סדרות עם פרקים שעומדים בזכות עצמם, עם הרבה אקשן וקצת דרמה, עם דמויות פשוטות וחדגוניות ועם מחסור גדול בריאליזם, כי ריאליזם זה לא באמת חשוב כשפוזלים לסמארטפון כל שתי דקות.

ואל תבינו אותי לא נכון, גם אני רואה סדרות כאלה. כמו person of interest, the blacklist ואפילו the last ship שראיתי לאחרונה. פשוט אחרי כמה זמן הזלזול באינטיליגנציה מתחיל לעצבן אותי ואני רוצה משהו יותר אמיתי.

ואגב, the americans הרבה יותר קלה לעיכול מ-the wire לדעתי. הסמויה דרשה איזה חצי עונה עד שנכנסים אליה באמת, ואתה hooked רק לקראת סוף העונה הראשונה. עם האמריקאים המתח והעניין מתחילים כבר בפרק הראשון, בהנחה ואתה מקדיש את עצמך לו ולא פוזל כל דקה לטלפון.

ועם סדרות כאלו אין ברירה אלא להתחייב. אי אפשר להפסיד פרק ולהמשיך בפרק הבא. אי אפשר לפספס 5 דקות מתוך פרק כי קורה משהו שעשוי להשפיע הלאה לפרקים הבאים.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
מכיוון שבדיוק עכשיו סיימתי לראות את סוף העונה השלישית של the american אני מרשה לעצמי להגיד שאני פשוט חושב שפספסת כאן בגדול.

לפעמים הייתה לי ההרגשה שאני מסתכל על הסדרה בגלל השחקנית שמשחקת את התפקיד של נינה - Nina Sergeevna Krilova.

annet-mahendru-in-esquire-magazine-march-2014-issue_1.jpg

download.jpg

איזה כייף לי :)

פורסם (נערך)
אז היא כמו The Wire - סדרה שכל העולם ואישתו ממליצים עליה, ובפועל היא די משעממת, ואתה כבר לא יכול לחכות שהפרק יסתיים, אז אתה מתחיל לשחק בטלפון, וחמש דקות אחרי אתה מרים את הראש, וכבר .

The Americans אינה דומה (בשום צורה) לסדרה The Wire שאכן משעממת/מתישה וגרמה לי לא פעם להעיף מבט על המחשב או על השעון. וכתבתי את זה בביקורת. למעשה אם זו לא הייתה סדרה עם כל כך הרבה באז מסביבה ללא ספק הייתי מניח לה. יש סדרות שאתה כל פרק רוצה שזה לא ייגמר - The Wire זה בדיוק ההפך.

למען האמת שהסדרה נגמרה, הרגשתי אפילו הקלה. (בניגוד למה שקורה לי בדרך כלל)

להבדיל The Americans ריתקה אותי באופן שהיה קשה לי לקום בבוקר (בתקופה שראיתי אותה) כי הייתי צופה בה בעוד ועוד פרק... עד השעות הקטנות של הלילה. (לא יכולתי לחכות ליום המוחרת) כי היא בנויה בצורה אחרת.

אבל זה בסדר שאין תמימות דעות -לכל אחד יש העדפות וטעמים שונות וזה טבעי. וככה אמורים

להתייחס לדברים שנכתבים על ידי כל אחד.

עריכה אחרונה על ידי yogev20
פורסם
טוב לא יכולתי להתאפק וראיתי את הפתיחה המחודשת של The X-Files

פרק ראשון משוחרר ברשת כמה ימים.

פתיחה לא רעה מקווה שההמשך יהיה מעניין יותר. משחק מאכזב של דיוויד דוכובני שמדקלם טקסים

כמו חובבן. ג’יליאן אנדרסון במשחק טוב ואמין כרגיל. (אחרי The Fall הבנתי שהיא שחקנית מצוינת)

שישה פרקים בלבד במיני סדרה -מקווה שהם יתעלו בפרקים הבאים, כי הפרק הראשון לא היה מזהיר במיוחד.

לא מבין מה מנסים למכור לנו יוצרי הסדרה X-FILES. לא היה עדיף שנישאר עם זיכרונות העבר היפים.

פרק 3 עלוב מגוחך עד כאב. עלילה סתמית משחק מביך - מרגיש כאלו הם עושים טובה שהם משחקים.

חשבתי שהם יהיו יותר יצירתיים. ריקנות לשמה. אולי הם חשבו שמספיק לרכוב על שם העבר

והצופים מילא מטומטמים...

מישהו צפה ב X-FILES החדש 2015? האם שווה הורדה?

צפיתי גם בפרק רביעי + חמישי. ממשיך באותו קו סתמי. למרות שפרק 4 מעט מרגש... כי ג'יליאן אנדרסון

יודעת לגעת בנימי הרגש. בסה"כ אכזבה. זה נראה יותר פרודיה מאשר סדרה רצינית.

המזל שנשאר פרק אחד אחרון לביזיון.

פורסם (נערך)

עזרה במציאת סדרה וכדאי לכם כי היא מומלץ, ישנה סדרה ב-נאשיונאל גאוגרפיק בשם ״מכונית על״, בגדול זה על 2 מהנדסי רכב שעובדים בkahn design ומשפרים רכבים.

בפרק שראיתי הם הפכו ריינג רובר איווק לסוג של רכב ראליי, סדרה דיי מעניינת לחובבי רכב, הבעיה היחידה שהם מנסים ליצור דרמה איפה שאין וזה שלא מצאתי את השם שלה באנגלית, אז מישהו מכיר במקרה?

עריכה אחרונה על ידי Taimors
פורסם

בנשיונל ג'אוגרפיק יש המון סדרות מעניינות,

אני אהבתי את תעופה בחקירה, אבודים באלסקה,טאבו,

אלסקה הפראית, מובילים ענקיים,ועוד......

בערוץ ההסטוריה יש גם המון סדרות תעודה אהבתי

במיוחד את היסטוריה למכירה,מופרעי העולם העתיק,

חייזרים מן העבר (יש איזה 7 עונות!!)

ובכלל כל דבר שזז שם,

ההבדל שלעומת הסדרות הרגילות שאני מתחבר עם אחת למאה

(נרקוס מצויינת ופאוד'ה אני מתקשה להתחבר לשאר)

שם המאזן הוא כמעט הפוך..

פורסם

חשבתי שרק אני מוזר אבל לא, לפרק השלישי של אקס פיילז יש דירוג של 100% ב-רוטן טומאטוס. אני ואשתי התפקענו מצחוק, היה פרק מעולה.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

• תוכן חדש...