Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
צפיתי גם בפרק רביעי + חמישי של X-FILES.. ממשיך באותו קו סתמי. למרות שפרק 4 מעט מרגש... כי ג'יליאן אנדרסון

יודעת לגעת בנימי הרגש. בסה"כ אכזבה. זה נראה יותר פרודיה מאשר סדרה רצינית.

המזל שנשאר פרק אחד אחרון לביזיון.

אחרי פרק אחרון? (ללא סיום מוגדר...) יצאתי ברגשות מעורבים. פרק 6 ניסה להיות מעט יותר רציני מאשר שאר הפרודיה שלוותה את רוב העונה. ואני שואל את עצמי, אם פרודיה? אז למה לא עד הסוף. לא יכול להיות שהסדרה תנוע מקצה לקצה ללא תכלית.

אין הפתעות מיוחדות -כרגיל סקאלי מנסה להציל את כל העולם (נו בוודאי) כי רק לה יש היכולות

לעשות את זה. למרות ניסיון לתת איזה פוש לקראת הסוף זה היה מעט מידי ומאוחר מידי.

חבל כי הנושא די מרתק מבחינתי.

• תגובות 3.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אחרי סדרות כמו קליפורניקיישן קשה עד בלתי אפשרי להתייחס לדיויד דוכובני בתפקיד רציני..

יום טוב גם לך

פורסם (נערך)

Gotham. הפשע גואה בעיר גות'האם . בלש צעיר ג'יימס ג'ורדון חובר לבלש בולוק ויחדיו הם מנסים לטהר את הפשע והשחיתות במשטרה. רצח זוג עשירים דוחף את הילד היתום ברוס וויין לגילוי האמת שבגינה הוריו נרצחו. לימים הוא יהפוך להיות באטמן.

סדרת אקשן אפלה בסגנון קומיקס. עיצוב ויזואלי גרפי מרשים. ליהוק מוצלח. דמויות צבעוניות יוצרות שילוב מעניין ומשעשע.הדמות המרכזית מפקח ג'יימס גורדון (בנג'מין מקנזי) במשחק טוב - מציג דמות אידיאליסטית עם הרבה סימפטיה. ביחד עם השותף שלו (Donal Logue) הם מציגים צמד חינני ומרתק. חגיגה של דמויות מצחיקות כגון הג'וקר, אשת החתול ,הפינגווין (מרשים) ועוד מאפיונרים משעשעים. חבל שהם מתעקשים ליצור מתח מדומה על ידי מוזיקה,צילומי תקריב...המוזיקה מתגברת,ואופס,התמונה נעלמת. וזה חוזר על עצמו יותר מידי. מזכיר את דאלאס למי שזוכר. מגוחך.

הילד ברוס (David Mazouz) מפגין רמת משחק גבוהה אמינה וכובשת.השרת שלו (Sean Pertwee) משלים אותו בהופעה מרשימה. ללא ספק גנבו את ההצגה. חובבי הסדרה/קומיקס יתחברו לדמויות.

בסה"כ נחמדה - רק להוריד את סף ההיגיון לרמה המתאימה.

עונה 2 בפתח. (שוחררו כמה פרקים)

עריכה אחרונה על ידי yogev20
  • חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

קצת באיחור אבל רק עכשיו גיליתי את הגשר- קו-פרודוקציה דנית שבדית

אני בפרק 6 ובינתיים הסדרה מצויינת, מרתקת ומשעשעת, הדינמיקה בין 2 הדמויות הראשיות קורעת אותי מצחוק לפעמים-

במיוחד מרטין רודה השוטר הדני,

הבנתי שבעונה השלישית הוא לא משתתף, האם היא באותה רמה כמו שאר העונות?

עריכה: לא מדובר בקומדיה כמו שמשתמע לעיל, אלא בדרמה משטרתית איכותית, סטייל בלש אמיתי בעונה הראשונה שלו.

עריכה אחרונה על ידי flytomars
פורסם

עדיף מאוחר מאשר לעולם לא. סדרות זה כמו יין משובח -ככל שהם מתיישנות, כך הם משתבחות. (מיקבים איכותיים כמובן)

אני מתכוון לראות את The Bridge בגרסה הדנית/שבדים. (חסרים תרגומים לעונה 3, לכן אני נמנע כרגע לצפות בה) לא זוכר אם כתבתי ביקורת על הסדרה? לא מוצא. בכל אופן לאחר שציפיתי בגרסה האמריקאית לדעתי זו סדרה איכותית עם עלילה רתקת. מבחינתי ממוקמת בצמרת. אפילו די מתגעגע לדמות של סוניה קרוס. לאחר כל זה אין לי ספק שהמקורית תתעלה עליה.

פורסם

נקודת משבר בין סדרה לסדרה. אבל יש סוף טוב לבינתיים.

זה קורה לי מידי פעם לאחר סדרה ארוכה/כבדה אני נכנס לנקודה "משבר" שמקשה

עלי להתחבר שוב לעלילה/דמויות חדשות. במיוחד לאחר סדרה כבדה כמו The Wire

מה עושים? הכי נכון ופשוט (מבחינתי) זה לראות סדרות אקשן/פעולה קלילות שלא דורשות "זמן הסתגלות"

כגון: "Into The Badlands" "Banshee" "Narcos" "Luther" וכד' (וזה מה שאני עושה בדרך כלל)

הבעיה שאין הרבה סדרות טובות בז'אנר הנ"ל - וגם ראיתי את רובם. לראות שוב? אין בעיה

אבל רוצים להתרענן בדברים אחרים. (הבן שלי למשל יכול לשבת איתי לראות שוב את "נרקוס" ו"באנשי" ללא בעיה)

אפשרות שנייה זה להתעמק בסדרות מרתקות ומושקעות יותר כגון: "The Bridge" "Ray Donovan"

"The Last Kingdom" "The Americans" "Homeland"

גם זה לא פשוט - כי אין ממש מבחר עשיר של דברים איכותיים בסגנון.

ממשיך "במסע" - כהרגלי זונח די מהר סדרות לאחר פרקים בודדים ( כשאני מתחבר? אני לא יכול להפסיק עד סיום כל העונות) מנסה שוב פעם: "The Blacklist" "Da Vinci's Demons" "Marco Polo" "Black Sails" "Suits" "Person Of Interest" "Outlander" "12 Monkeys" "Constantine" "The Following" ועוד רבים אחרים, שללא ספק הן סדרות טובות - לא מצליח להתחבר לעלילה/דמויות בשלב זה.

אז נזכר בסדרה שראיתי והפסקתי בעבר "Fringe" אחרי כמה פרקים הבנתי (שוב) שהיא לא בשבילי -מונוטונית משעממת וחסרת מעוף. (אולי זה משתפר בהמשך? כנראה שלא אדע) כמובן מנסה עוד כמה פרקים ללא הצלחה. דמויות שטחיות לגמרי. ובנוסף לראות שוב את המפקד ( Lance Reddick) ששיחק ב"סמויה" את אותו משחק/תפקיד חדגוני - זה כבר יותר מידי עבורי. (דמות יחידה שלא אהבתי "בסמויה") אבל עדיין לא הרמתי את הידיים לגמרי.

אז שאין ברירה אולי נלך על "בטוח"!? לאחר פרק אחד בודד של The Walking Dead אני מוצא

את עצמי כל כולי בתוך הסדרה,בלי יכולת להוריד את העיניים לכיוון המחשב ליד. כבר בעונה 2 לאחר שאת עונה 1 סיימתי כמעט ביום אחד (קצרה). עשויה ומשוחקת היטב,תסריט מבריק, מרתקת. ניפגש בסיום עונה 6 ואז אולי אכתוב עליה כמה מילים. (כי עכשיו אני באמצע המתח...)

פורסם

אם "נפלת" במתים המהלכים אז אל תדאג - לא תוכל להרפות. אני זוכר איזו נקודה של כמה פרקים באמצע העונה השנייה או השלישית שהיו חלשים, אבל צולחים אותם והסדרה לא מפסיקה להכות לך בבטן. ותודה שהזכרת לי עכשיו שהחצי השני של עונה 6 כבר התחיל - אני רץ להוריד.

אגב, מתוך כל אלו שציינת, person of interest קצת טיפשית אבל כיפית בדרכה. the blacklist אני דווקא ממש אוהב. היא גם מופרכת ולפעמים לא הגיונית, אבל עד עכשיו כמעט תמיד מעניינת מאוד. the following גם מאוד אהבתי. היא מותחת ומעניינת לאורך רוב הדרך, והסיפור נסגר כמו שצריך בסוף (כולל דמות הגיבור המעונה של קווין בייקון).

בפרינג' צפיתי עד סופה - אמנם מופרכת אבל זו בסופו של דבר סדרת מד"ב, אי אפשר לצפות שתהיה לגמרי הגיונית. אני נהנתי ממנה מאוד (וחבל שאני לא רואה את הגיבורה הראשית בסדרות נוספות).

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
קצת באיחור אבל רק עכשיו גיליתי את הגשר- קו-פרודוקציה דנית שבדית

אני בפרק 6 ובינתיים הסדרה מצויינת, מרתקת ומשעשעת, הדינמיקה בין 2 הדמויות הראשיות קורעת אותי מצחוק לפעמים-

במיוחד מרטין רודה השוטר הדני,

הבנתי שבעונה השלישית הוא לא משתתף, האם היא באותה רמה כמו שאר העונות?

עריכה: לא מדובר בקומדיה כמו שמשתמע לעיל, אלא בדרמה משטרתית איכותית, סטייל בלש אמיתי בעונה הראשונה שלו.

עונה שלישית מעולה למרות שהגיבור המקורי מהצמד לא נמצא בה.

פורסם

The Peaky Blinders

ראיתי 2 עונות בפחות משבועיים הייתי דבוק למסך!

לצערי רק 6 פרקים בעונה אך כל פרק באורך שעה.

עשויה היטב ושחקנים מעולים! לוקחת את אימפריית הפשע בהליכה.

פורסם (נערך)
אם "נפלת" במתים המהלכים אז אל תדאג - לא תוכל להרפות.

עונה 6 כבר התחיל - אני רץ להוריד.

אגב, מתוך כל אלו שציינת, person of interest קצת טיפשית אבל כיפית בדרכה. the blacklist אני דווקא ממש אוהב. היא גם מופרכת ולפעמים לא הגיונית, אבל עד עכשיו כמעט תמיד מעניינת מאוד. the following גם מאוד אהבתי. היא מותחת ומעניינת לאורך רוב הדרך, והסיפור נסגר כמו שצריך בסוף (כולל דמות הגיבור המעונה של קווין בייקון).

בפרינג' צפיתי עד סופה - אמנם מופרכת אבל זו בסופו של דבר סדרת מד"ב, אי אפשר לצפות שתהיה לגמרי הגיונית. אני נהנתי ממנה מאוד (וחבל שאני לא רואה את הגיבורה הראשית בסדרות נוספות).

אכן "נפלתי חזק". לא הייתי מסוגל להרפות אתמול עד שסיימתי עונה שנייה. מזמן לא ראיתי סדרה שהצליחה לרתק אותי באופן כזה. אגב, נראה לי בקצב הזה עד שתוריד עונה 6 - אני אסיים אותה...

בוודאי שאיני מחפש הגיון (לרוב) בסדרות בטח לא בז'אנר מד"ב - אלא את החוויה. השאלה באיזו צורה זו ערוך/מבוצע/משוחק. גם The Walking Dead זה חסר היגיון -אבל הביצוע (בינתיים) לעילא ולעילא.

לגבי Fringe? איני בטוח. למעשה הז'אנר די תואם לטעמי. אבל הביצוע פושר.(כרגע)

לא מתחבר לדמויות -לא למטורלל,לא לשחקנית הראשית,לא לעוזר שלה הדוקטור?

שפתאום מראה יכולות לחימה כאילו הוא לוחם MMA שזה עתה יצא מאוקטגון (זה באמת מדע בדיוני) המפקד (ההוא מהסמויה) בכלל "מעלה לי את הסעיף" עוד לפני שהוא מדבר.

אבל מאמין שבשלב מסוים אצפה גם ברשימה למעלה -כי ניחנתי בסבלנות של פיל.

במיוחד שלא צריך סדר כרונולוגי כדי לצפות בסדרות/סרטים - אפשר לנוע בציר עבר והווה ללא בעיה.

עריכה אחרונה על ידי yogev20
פורסם

עונה 6 מסתיימת ב-3 באפריל, מה שאומר שיש לך פחות מחודש - די שאפתני. בהתחשב בעובדה שאני מוריד פרק ב-3 דקות בערך הזמן שלך דחוק אפילו יותר :wink:

אני דווקא כן מחפש הגיון בסדרות. אפילו בסדרות מד"ב ברמה כזו או אחרת. אני חושב שכתבתי על זה בעבר כאן בשרשור אבל אחת הבעיות שלי עם מרבית סדרות המד"ב היא שנדמה שכתב אותן ילד בן 15, או לפחות מישהו שאמר לעצמו "ממילא הסדרה היא על חייזרים שמגיעים בספינות ענק מהחלל החיצון ורוצים להשתלט על האנושות, אז אני לא באמת צריך להשקיע בזוטות כמו רצף אירועים הגיוני, סיבה ותוצאה או רציפות הזמן". מה שהוא לא מבין זה שדווקא בגלל שהסדרה היא מד"בית, הצופה צריך משהו שיעגן אותו למציאות שהוא מכיר כדי להשאיר לו קונטקסט הגיוני. אחרת הוא סתם בצופה ברצף מאורעות לא קשור, ומאבד עניין.

המתים המהלכים דווקא לא חסר הגיון - ברגע שמתרגלים לרעיון שיש דבר כזה זומבים, אז המאבק של הגיבורים בהם הוא מאוד הגיוני ורצף המאורעות עושה שכל.

מסכים איתך לגבי הדמויות בפרינג'. המפקד והדוקטור קצת מעצבנים, כל אחד בדרכו. אבל היא... לא הייתי מתנגד :wink:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

אז שאין ברירה אולי נלך על "בטוח"!? לאחר פרק אחד בודד של The Walking Dead אני מוצא

את עצמי כל כולי בתוך הסדרה,בלי יכולת להוריד את העיניים לכיוון המחשב ליד. כבר בעונה 2 לאחר שאת עונה 1 סיימתי כמעט ביום אחד (קצרה). עשויה ומשוחקת היטב,תסריט מבריק, מרתקת. ניפגש בסיום עונה 6 ואז אולי אכתוב עליה כמה מילים. (כי עכשיו אני באמצע המתח...)

איך אתה מסוגל לצפות בעונה שלמה ביום אחד ? אני לאחר שני פרקים נהפך להיות זומבי בעצמי.

ערב אחד צפיתי בשלושה פרקים ברצף של הסדרה Homeland ולקראת סוף הפרק השלישי הרגשתי שאני עייף כמו לאחר נסיעה רצופה של 3 שעות.

איזה כייף לי :)

פורסם
עונה 6 מסתיימת ב-3 באפריל, מה שאומר שיש לך פחות מחודש - די שאפתני. בהתחשב בעובדה שאני מוריד פרק ב-3 דקות בערך הזמן שלך דחוק אפילו יותר :wink:

אני דווקא כן מחפש הגיון בסדרות. אפילו בסדרות מד"ב ברמה כזו או אחרת. אני חושב שכתבתי על זה בעבר כאן

המתים המהלכים דווקא לא חסר הגיון - ברגע שמתרגלים לרעיון שיש דבר כזה זומבים, אז המאבק של הגיבורים בהם הוא מאוד הגיוני ורצף המאורעות עושה שכל.

מסכים איתך לגבי הדמויות בפרינג'. המפקד והדוקטור קצת מעצבנים, כל אחד בדרכו. אבל היא... לא הייתי מתנגד :wink:

לא נעים לי... אבל אוטוטו אני מסיים עונה 3. גם עבורי האמת זה הספק גבוה מהרגיל.

תיזהר אני כבר מגיע...:-)

מסכים עם כל מילה, חייב הגיון מסוים אחרת זה מאבד מאמינותו. לכן כתבתי לרוב - ערוך/מבוצע.

אתמול למשל לקח לי עשר דקות להתאושש (ממש ככה) באחד הפרקים המתקדמים בעונה 3 בשיא המתח/קרבות -נזרק דם לכיוון המצלמה. לא יודע למה לא עבר עריכה? פספסו? לא נראה לי. אבל זה הוציא אותי מעט מהפוקוס.

שמח ש Anna Torv עושה לך את זה...פנטזיות זה חלק בלתי נפרד מחוויית הצפייה.

השנה אמורה לצאת לה סדרה חדשה Secret City.

איך אתה מסוגל לצפות בעונה שלמה ביום אחד ? אני לאחר שני פרקים נהפך להיות זומבי בעצמי.

ערב אחד צפיתי בשלושה פרקים ברצף של הסדרה Homeland ולקראת סוף הפרק השלישי הרגשתי שאני עייף כמו לאחר נסיעה רצופה של 3 שעות.

שזה מעניין ומרתק, מסוגל ביום חופש לצפות ללא בעיה גם 8/10 פרקים ברצף. במיוחד שהסדרה היא קצרה. (42 דקות) כנ"ל סרטים. בשבתות ביחד עם השותפה לחיים אנחנו צופים ב -3/4 סרטים כמעט ברצף. (חוץ מהפסקות אוכל/מקלחת שירותים -קפה עוגה ונישנושים אפשר לשלב עם הצפייה) דווקא Homeland זו דוגמה נפלאה לסדרה שלא ניתן להפסיק לצפות בה.

ולא, זה לא מעייף אותי. (לא מכיר את המושג הזה)

פורסם

מרשים. אגב, מבחינתי הרגע המכריע שבו הבנתי שאני עם הסדרה הזאת עד הסוף היה הקטע עם סופיה בעונה השניה - פשוט אחד הקטעים הטלוויזיונים הטובים שראיתי. ולא אגיד יותר כדי לא להרוס למי שלא ראה.

בדיוק עכשיו סיימתי לצפות בפרק הראשון של החצי השני של עונה 6 והייתי עם פה פעור מהרגע הראשון ועד הסוף. בקיצור - אל תדאג, זה לא מתדרדר ולא בטיח.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

• תוכן חדש...