Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 3.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שמדברים הרבה לא אנגלית ואז ההבנה קשה יותר.

כתבתי כבר שיש מתרגם (מעולה אגב) שכבר עומל רבות לתרגם את הסדרה. בימים הקרובים נראה מפרי עמלו. זו סדרה שחייבים תרגום ברמה גבוהה.

סבבה, מחכה.

פורסם
שמדברים הרבה לא אנגלית ואז ההבנה קשה יותר.

סבבה, מחכה.

פרק ראשון שוחרר. לדעתי כל העונה תשוחרר תוך שבוע/שבועיים מקסימום.

כפי שהיה עם עונה 1. (תוך שבוע היו תרגומים לכל העונה)

פורסם
מקווה שזה ברור.

אז התכוונת שתרגום לפרק הראשון יצא?

לא מבין מה ההיפ סביב לוציפר. בינוני.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

מעבירה תזמן. השחקן הראשי די מבדר

אגב רק בפינאלה של נרקוס זה הכה בי שהסדרה היא על נרקוס ולא על אסקובר.

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

אחרי the night of מגיעה עוד המלצה על startup, קצת הפמליה קצת ביטקוין וקצת פשע, משחק טוב של מרטין פרימן (פארגו) ואחרים.

יצאה לרשת העונה הראשונה.

פורסם

כמה סדרות טובות שאני לא חושב שהוזכרו פה ותסלחו לי אם כן:

Fringe - סדרת מדע בדיוני איכותית ומקורית, קצת מזכיר את X-Files אבל סיפור ממש מעולה שנמשך ל-5 וחצי עונות. מומלץ בחום, אחת הסדרות האהובות עליי.

Lilyhammer - הפקה משותפת אמריקאית ונורווגית. מאפיונר מברוקלין שהסתבך והיתה סכנה לחייו הפך לעד מדינה ובחר להתחיל חיים חדשים בעיירה בנורווגיה. רק שהוא רגיל לצורת חיים אחרת לגמרי ומכיר בעיקר דרך אחת לפתור בעיות. סדרה קלילה ומשעשעת של 3 עונות שבכל אחת 8 פרקים.

The Strain - כמו מגיפת זומבים שמאיימת להשמיד את האנושות, רק שהפעם מדובר בערפדים. אבל לא מהסוג המיושן והנדוש, אלא עם טוויסט מרענן. הפעם זה סוג של וירוס שמתפשט במהירות. חבורה שמורכבת משני עובדי CDC (מרכז למחלות מדבקות), מדביר חולדות, האקרית מחשבים, וניצול שואה עם הסטוריה מפוארת של התמודדות עם ערפדים, מתאחדת כדי להילחם בהם. עונה שלישית התחילה ממש לפני שבועיים.

Stranger Things - אני מניח שהרבה פה שמעו עליה, סדרה שיצאה עם די הרבה "הייפ" סביבה. הסיפור מתמקד בחבורה של ילדים בעיירה קטנה בארה"ב בשנות ה-80, שבה ילד נעלם ומתחילים לקרות דברים מוזרים. סדרת מתח/מסתורין איכותית ומעניינת. אבל מה שבאמת מיוחד בה זה שכל הסידרה היא מחווה אחת גדולה לשנות ה-80. סגנון הצילום, הפסקול, וכו'. מומלץ לאנשים נוסטלגים שאוהבים את התקופה ההיא.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)

אחרי המתנה "מורטת עצבים" ודחייה חוזרת שוב ושוב של המשך עונה 4 שנגדעה בשיא המתח.

סוף כל סוף יצאה הכרזה על עונה 4 של Vikings. תרשמו ביומנים: 30.11.2016.

מקווה שהפעם הם יעמדו בתאריך הזה ולא יתחילו תירוצים כאלו או אחרים

במיוחד שהסדרה Game Of Thrones עונה 7 מתחילה אי שם בתחילת יוני 2017.

אני כבר במתח.

עריכה אחרונה על ידי yogev20
פורסם

Playmaker ESPN

בתחילת השרשור רשמתי שאני מחפש סדרה מסוימת ורק עכשיו מצאתי אותה.

הסדרה מתארת קבוצת פוטבול "דמיונית" וההתנהלות שלה ושל השחקנים על המגרש ומחוץ, סגנון הסדרה הוא כמו הסמויה-ריאליסטי ובונה דמויות.

הסדרה בוטלה לאחר עונה אחת בלבד בגלל לחץ כבד מצד הנהלת ה NFL, הם הרגישו כי הסדרה מוציאה שם רע לשחקנים והקבוצות למרות שהסדרה התייחסה לקבוצה פיקטיבית.

בכל אופן, סדרה יפה מתארת את הדברים הטובים והפחות טובים בפוטבול האמריקאי

מומלץ בחום.

😈Seat Leon Cupra 280😈

• תוכן חדש...