Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגים לפולו - Toyo Proxes-TPT או Yokohama Adrive

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5161 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני מניח שהתכוונת ל TOYO PROXES TPT כי לא קיים דגם שלהם עם TPi בסוף.

בכל מקרה - לא לגעת ב PROXES TPT, זה צמיג זוועתי מבחינת נוחות, שומר נפשו ירחק.

קח את ה A-DRIVE גם אם הוא לא מבריק בכל יתר האספקטים.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
+1 לגבי A.drive

מותקן בכריזמה של ההורים ומתפקד מצוין לדעתי.

(BVM (Best Value for Money הכי גבוה שנתקלתי בו.

+2

///

כל עוד מפרקים שם 6 תימניות בלילה...המטרה מקדשת את האמצעים!
:roflmao:
פורסם
אני מניח שהתכוונת ל TOYO PROXES TPT כי לא קיים דגם שלהם עם TPi בסוף.

בכל מקרה - לא לגעת ב PROXES TPT, זה צמיג זוועתי מבחינת נוחות, שומר נפשו ירחק.

קח את ה A-DRIVE גם אם הוא לא מבריק בכל יתר האספקטים.

איציק

לא מסכים איתך, יש לנו נסיון עם 2 רביעיות כאלה והם אחלה צמיגים יחסית למחיר. (אחת על פולו 2003 והשניה על קורולה 2005 ,14 ו15 אינץ' בהתאמה)

יצא לנהוג במשך שבועיים בקורולה עם רביעייה כזו והנוחות סבבה לגמרי, גם האחיזה טובה יחסית למחיר.

דווקא הצמיג הזה יותר מכוון לנוחות ולחסכון ולא לביצועים או אחיזה עוצרת נשימה.

את ה A DRIVE אני מכיר פחות טוב, אבל אני מעריך ששניהם דגמים נמוכים של יצרנים מובילים ופונים לאותו קהל.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

מניסיון אישי וגם מניסיון של חברים, הצמיג הזה ר-ע מבחינת נוחות. אם שמת רביעיה, צפה הבדל היסטרי ברמת הנוחות - ובמיוחד בפסי האטה וכבישים משובשים, ביחס לרביעיית צמיגי "קיץ" נורמליים.

אני הפכתי חצי מהאוטו שלי עד שבמקרה (דרך האינטרנט) הגעתי לזה שהאוטו קשה בגלל הצמיגים האלו. מצאתי הודעה של מישהו שהרגיש גם כן בהבדלים קריטיים בנוחות הנסיעה מייד לאחר החלפה לרביעית TPT. מייד לאחר מכן בדקתי את הנושא (החלפתי בין הסט הקדמי לאחורי - הבעיה "עברה" סרן) ומצאתי בוודאות שזה מהצמיגים. מייד רכשתי זוג צמיגי קיץ חדשים ובא לציון גואל.

אתה יכול לשאול גם את מתן (שהיתה לו וולקן 2.0) שהיו לו על הוולקן 4 צמיגים כאלה וגם הוא שם לב באופן מוחשי לפגיעה מורגשת בנוחות הנסיעה של האוטו (הצמיג הזה הופך כל מפגש עם פס האטה או שיבוש בכביש למשהו מאוד מורגש בתא הנוסעים). אגב, גם הוא חשב בהתחלה שאולי זה מבלאי בבולמים או משהו אחר, אבל הצמיגים האלו הם דרעק מבחינת נוחות שאין לתאר - ותאמין לי, לקח לי הרבה זמן להבין את זה.

בקיצור, הדגם הספציפי הזה של TOYO הוא בגדר "שומר נפשו ירחק" !! אולי על קורולה אתה פחות מרגיש את זה כי החתך שם מאוד גבוה, אבל אני יכול לומר לך בוודאות שעל 195/55 R15 זה סיוט.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

מי שם כזה צמיג על וולקן? :)

זה צמיג שלא מתאים לרכב ספורטיבי מכיוון שהוא מאבד אחיזה מהר יחסית בפרובוקציות חריפות.

המידה בקורולה אם אני לא טועה : 195.65.15 . החלפנו מרביעיית מישלים אנרג'י לכאן ולא הורגשה שום בעיה.

יצא לי לנהוג ברכב במשך שבועיים תמימים בתקופת הפסח ולא הרגשתי משהו מיוחד.

כנ"ל בפולו במידה 185.65.14 , הוחלף מברידג'סטון אם אני לא טועה.

בכל מקרה, כל הצמיגים מהסדרות הנמוכות של היצרנים המובילים הם אותו דבר פחות או יותר, לאיזה צמיג החלפת שהרגשת שיפור ?

שומר נפשו ירחק זו הגזמה .

שומר נפשו ירחק מתאים לצמיגים סיניים שמהווים סכנה בטיחותית.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אני אשפוך קצת אור על השאלה שהעליתי.

אז ככה, לאשתי ולאחותי הקטנה ישנם רכבים כמעט זהים (פולו 2003 מול 2004)

ה 2004 נמכרה היום בשעה טובה והיא נעלה את היוקוהמה

החלפתי בין הסטים (אגב שני הסטים בעלי טריות של סוף 09) ולכן הקונה לא הרגיש, למרות שזה הדבר הראשון שאני מסתכל טרם רכישת רכב.

כרגע אשתי עם פולו 2003 וצמיגי יוקוהמה A דרייב. כבר בנסיעה הקצרה שלה מהפנצ'ריה באזור תלפיות היא הרגישה שהרכב פשוט יושב טוב יותר על הכביש.

אז אני לא יודע למה ההשמצות כגון "אותו זבל שניהם" . העובדות בשטח, הרכב הרבה הרבה יותר נוח ושומר על יציבות לעומת ה TOYO שכנראה באמת היו לא משהו במילים עדינות.

יום טוב לכולם

Golf 2008 MK5

פורסם

כרגע אשתי עם פולו 2003 וצמיגי יוקוהמה A דרייב. כבר בנסיעה הקצרה שלה מהפנצ'ריה באזור תלפיות היא הרגישה שהרכב פשוט יושב טוב יותר על הכביש.

יום טוב לכולם

אם היא באמת הרגישה הבדל אני חותך...

שים אדם בשני רכבים זהים עם צמיגים זהים. תן לו לנסוע ברכב א' כשהוא יודע שהצמיגים בו ירודים.

לאחר מכן תן לו לנסוע ברכב ב' בו תגיד לו שהצמיגים מעולים והוא ישר יסכים איתך.

נ.ב.

אם ההחלפה עלתה לך כסף וזמן, אז סה"כ רימית את עצמך. זה לא שהחלפת צמיג סיני ב-ADVAN

ואישתך תוקפת כל יום פניות ברינג.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

• תוכן חדש...