Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5851 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

בימים האחרונים רכבי הישן שבק חיים ואני מחפשת אחר רכב חדש

הדרישות הן שיהיה רכב מיני מהיר חסכוני בדלק וטוב לנסיעות עירונית ובינעירוניות יחד.

יש 2 רכבים שאני מתלבטת לגביהם- דייהטסו סיריון 2008 או סיטרואן C3 2008

מבחינת מראה חיצוני אין ספק שהסיטרואן מנצחת, נאמר לי גם ששני הרכבים מאוד חסכוניים בדלק

לסיטרואן יש מנוע 1600 שהוא חזק יותר משל הדייהטסו. ושניהם רכבים חזקים ובטיחותיים

מכל הבחינות נראה שהסיטרואן מנצחת בהפרש קטן אך עדיין רוב האנשים מייעצים לי לקנות את הסיריון

ההסבר שמספקים לי הוא שאין לסיטרואן ביקוש ולכן יהיה לי קשה יותר למכור.

אשמח לעצתכם.:-D

פורסם

הי.

מציע לך לקנות את הסיטרואן, גם מכונית שנראית טוב, גם תיהני מהנסיעה, נוחות וגם איכות.

לגבי צריכת דלק, הרכב לדעתי לא כל כך חסכוני אבל זו לא סיבה לקנות סיריון. גם נושא הסחירות אינו סיבה מספיק טובה לקנות סיריון, זאת מן הטעם שלסיטרואן יש מראה מיוחד ולדעתי צעירים יהיו מעוניינים לרכוש את המכונית.

בנוסף, אני טוען שלא קונים רכב אך ורק מתוך מחשבה למוכרו- קודם כל תסעי ותיהני, ביום מן הימים תרצי למכור, לא מאמין שתהיה לך בעיה גדולה, צעירים תמיד יקנו מכוניות כאלו.\

יחד עם זאת, מציע לבדוק היסטוריית טיפולים ולרכוש אך ורק מכונית שטופלה היטב.

בהצלחה

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

מצטער שאני מקפיץ את השירשור, אבל הדילמה שלי דומה.

אני מודה שההתלבטות שלי נובעת מ"אפקט העדר" ועל ההשמצות ששמעתי לגבי היבואן של סיטרואן ועל רכבים צרפתיים בכלל.

אני אתחיל מהתחלה: אני מחפש רכב שני שישמש את האישה לנסיעות לעבודה, בעיקר בפקקים. התקציב עומד בערך על 60K ומה שחשוב לי (בסדר הזה): בטיחות, אמינות, עלות תחזוקה, הנעה מהנסיעה.

חשבתי שה C3 מודל 1600 אוטומטית מתאימה לצרכים שלי, אבל הרבה אנשים מנסים להוריד אותי מזה, מה גם שחפרתי את הפורום הזה ונתקלתי בחוות דעת צוננת יחסית לגבי ה C3.

אשתי ממש אהבה את הרכב והמראה שלו, כך שהיא בעד. מה אתם אומרים?

פורסם

ענייני הגיר של ה-C3, נדונו כבר רבות, לטוב ולרע.

אם אתה חושש מהאמינות שלה אתה יכול לקחת גרנדה פונטו 2007 מקל אוטו, הן עכשיו במבצע לרגל סיום השירות שלהן...מדובר ברכב אמין ומצוין שלא נמכר היטב עקב יבואן כושל שלא השכיל להתמודד עם עולם הליסינג - הרווח לעומת זאת, כולו שלך.

פורסם

הסוויפט לא מתקרבת לרמה של הסיטרואן, רועשת, מאוד מאוד פשוטה וזולה ולא נוחה, לעומת זאת הסיטרואן מאובזרת ביותר, יחסית נוחה ואם לוקחים אותה בגרסה הידנית היא גם מאוד חסכונית.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

חלמתי שנים על גירסת HDI ידנית, אחרי שראיתי שלא נותרו כאלה עם פחות מ-150 אלף ק"מ נאלצתי לרדת מהעניין.

אוטו חלומי עם צריכת דלק של 1:18 בתוך העיר ו 1:24 בבין עירוני. פשוט חלום אמיתי לאנשים שאוהבים לטחון ק"מ.

• תוכן חדש...