Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4688 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אצלי בגולף 2001, פנס אחד הוחלף לפני 4-5 שנים ונראה חדש לגמרי, לעומתו הפנס המקורי בן 9 שנים ונראה דהוי יותר.

לדעתי דווקא מה שקרה זה שה"מקורי" (הרכב אצלך מהסוכנות או קנית יד 2?) הוא תחליפי באיכות גרועה שהרפלקטור שלו לא במצב טוב והחדש שלך הוא פשוט תחליפי חדש.

אם באמת אכפת לך מקוסמטיקה, קנה עוד אחד חדש או קנה זוגות במחירים מגוחכים כמו שנמכרים כיום ביד 2 (למשל 250 שקל לזוג מקוריים)

היתה לי גולף 2001 עם זוג מקוריים שנראו כמו חדשים ביום המכירה (לפני חודש).

אם היה מישהו חכם בתחום שמזהה הזדמנות, הוא היה מייצר פנסי זכוכית אפטרמרקט לכל סוגי הרכבים, אני הייתי הראשון שעומד שם בתור כי הלוק של פנס זכוכית הוא הטוב ביותר שאפשר לקבל ואף פלסטיק לא יתקרב אליו.

למה לשלם 130 שקל על ערכה ולעבוד קשה אם עושים את זה במוסך ב60 שקל(ירכא)

הכל תלוי בסטנדרטים שלך באחזקת הרכב ובאיזה רכב יש לך וכמה אתה מוכן להשקיע בו.

להסתכל על סכומים כמו 70 שקל בתחזוקת רכב זה זניח, אני לא יודע מי עובד על הרכב בירכא , מה טיב העבודה ובאילו חומרים הם משתמשים אבל יש לי תחושה שזה לא יגיע לאיכות העבודה הזו. (ותאמין לי שחסכתי כאן כמה ביטויים על טיב העבודה בכל מיני מקומות כאלה)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תגובות 79
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• 4 חודשים מאוחר יותר...
  • 5 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

לפני שבוע הייתי במשרדים שלהם והם עשו לי את החידוש פנסים באותו מחיר של הערכה. (100 ש"ח)

אחרי זה הוא הציע לי חומר שצריך למרוח כל 4-6 חודשים כדי לשמור על הברק והניקיון של הפנסים. אני מניח שזה חומר שיועל לעזור לך אם העכירות היא מעטה יחסית.

צור איתם קשר יש טלפון באתר שלהם. אנשים ממש נחמדים. (זה חשוב כמעט כמו התוצאה הסופית)

ולגבי מי שאמר שהם לא אמינים ורוצים כסף.

מול העניים שלי ראיתי איך הם ביטלו הזמנה של מישהו כמה שעות אחרי שעשה אותה למרות שהמוצר היה כבר בדואר, בלי לשאול שאלות ועוד שלחו לו את הביטול למייל.

(ולי עשו הנחה על החומר)

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אייל, להזכירך, עברה שנה...

מחכים לשמוע איך הפנסים ניראים היום ? העבודה שבוצעה מחזיקה מעמד ? או שהיה צורך לחזור עליה שנית ?

Audi A3 2.0T FSI DSG 2006

פורסם

ראשית - יש לי תזכורת ביומן על ה26.5.2011 לעדכן בפורום :)

אבל אם כבר שאלת אפשר לסכם כך:

מצב הפנסים הוא בסדר גמור, אבל הם לא במצב זהה למה שהיו בתחילת הדרך.

יש קצת שחיקה בגימור אבל זה בגלל עצלנות שלי נטו. גם לא תיחזקתי את זה כפי שנאמר לי לעשות (כלומר למרוח ווקס או מה שזה לא יהיה) , גם חניתי מספר חודשים בשמש בחניון עילי בעבודה (למרות שהרכב היה מכוסה חלק מהזמן) וגם חטאתי מספר פעמים במעבר במכונת רחיצה.

לדעתי צריך לבצע את השלב האחרון שוב על מנת לחזור לצלילות מלאה. אני סתם מתעצל כי הפנס נראה בסה"כ סבבה לגמרי.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אפשר תמונות בבקשה?

גם אני מתלבט בנושא והייתי רוצה לראות איך זה נראה אחרי שנה.

HU: JVC KDBT1 AMP:JBL Cs50.4

COMP: MTX RTS652 SUB: Magnat Xpress 1200

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

אז אפשר לראות תמונות של הפנסים לאחר כשנה וחודש ?

קניתי את הערכה ואני ממש לפני תחילת העבודה מעוניין לראות איך זה ניראה לאחר פרק זמן ממושך

תודה

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

עדכון כפי שהבטחתי.

14-15 חודש לאחר ביצוע התהליך הגעתי למסקנה שהפנסים לא כפי שהיו ביום הראשון .

לא הצלחתי לצלם זאת בצורה שתבהיר שהם נהיו קצת עכורים לכן אני לא מעלה תמונה.

מה שהיה מוזר שאחד היה יותר עכור מהשני, כנראה חוסר אחידות בעבודה בשלב הראשוני.

בשורה התחתונה :בוצע פוליש על הפנסים (בלי לערב ניירות שיוף) עם החומר המסופק בערכה , ניקוי יסודי של הפנס ולאחריו מריחת חומר ההגנה/פיניש מחדש והפנס במצב "ניילונים". (עבודה של 5 דקות על כל צד)

פעם ב15 חודשים זה משהו שכל אחד יכול לסבול ועדיף על פני קניית פנסים חדשים.

אגב, ראיתי שיש את הערכה באתרי הקופונים השונים ב65 ש"ח. במחיר הזה בכלל אין התלבטות.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אייל, אם תוכל לפרט מעט יותר על התהליך:

1. כמה זמן חיכית בין כל שלב. האם ציפוי ואז מיד ניקיון?
  2. "ניקוי יסודי"- רק מים? מים וסבון?
  3. האם בשלבים 1 ו3 כוונתך לציפוי הפנס עם המשחה בעזרת הפדים וזהו?

תודה!

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

אני השתמשתי בערכה של CARTARACT והתוצאה פשוט מעולה. ניסיתי משחת שיניים (גמרתי יותר מבקבקוק בכמה שיטות שונות שניסיתי) וסתם לנסות לנקות בכוח עם ספריי חלונות ודברים בסגנון אבל זה לא עזר, רק הערכה עזרה. הייתי בטוח האמת שהלכלוך מבפנים כי כלום לא עזר וזה היה פשוט לא שקוף, לא שהיה צהוב. גם הפנסים בני 12 שנה.

בכל אופן עשיתי את זה לפני חודש בערך אולי אפילו חודשיים ועדיין זה נשאר במצב מצויין.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

טוב אז שנה (בערך) אחרי הטיפול הראשוני ואני חייב לציין שאני מופתע לטובה.

הפנס נראה כמעט כמט ביום הניקוי. לפני כחודש ראיתי שיש טיפה עכירות עברתי עם חומר הניקוי שציינתי שצריך למרוח אחרי כמה חודשים (שכחתי ממנו בכלל ובגלל זה עברתי אחרי 10 חודשים).

התוצאה כמעט ומושלמת. כל מי שמתלבט ותהה איך הטיפול נראה אחרי שנה. אז תפסיקו נראה טוב מאוד. מומלץ.

פורסם

לא הבנתי איך אני משיג את הערכה הזאת.

צריך לנסוע אליהם לקנות את זה או שאפשר לקנות את זה בכל חנות\להזמין באינטרנט?

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

לעיניין המקצועיות אל תיקח סיכון הפנס ברכב יותר יקר מכל מכלול תן למקצוענים לטפל בו גם בהכוונה לחומריםהנכונים לא כל דבר צריך לשפשף אם בכלל בזהירות

• תוכן חדש...