Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5884 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כמי שגר גם באזור המושבים בסביבה , אני ממש ממש לא מסכים איתך. אתה לא באמת מכיר את המשפחה של הילד וזה יכול להדרדר , לפנות למשטרה זהו הפתרון הנכון וזוהי גם חובתך כאזרח

נכון,אבל בגלל שזה ילד אולי יש טעם לקחת בחשבון שמהלחץ/פאניקה הוא ברח.

ולנסות לתת למשפחה לסגור את הפינה בלי תיק פלילי לבחור.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

דבר מאוד חשוב!!

אפילו בטעות אל תראו את הסרטון וידאו המדובר לאותו מטומטם שפגע ברכב של חבר שלך או להוריו.

הסרטון הזה הוא הקלף של חבר שלך,כל עוד הנהג הפוגע והוריו לא ראו אותו הוא מרתיע שבעתיים (יכול להיות שאחרי שהם יראו את הסרטון הם יגידו שהסרטון לא ברור וכו' ויתנערו מחבר שלך).

מעבר לזה, הייתי מציע בלי הנחות מיותרות,להגיש תלונה במשטרה,לא לשכוח שהפעם רכוש של חבר שלך נפגע, בפעם הבאה זה עלול להיות ילד קטן שבא לצאת מהרכב,יש פה סוג של מחוייבות ציבורית.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

ולהבא חלילה אם יפגע בהולך רגל הוא ידע שזה לא נורא להיבהל ולברוח?

פורסם

מפתיע????:ללא לוחית ,ללא בטוח, ללא רישוי ,וכמובן ללא רשיון. מעניין עוד כמה לאווים אפשר להוסיף.:-o

תופעת הטרקטורונים היא מבחינת רשויות החוק (במיוחד באזור הדיונות) היא טמינת הראש בחול.

אותנו ציבור הנהגים והאזרחים שומרי החוק ידקדקו בעצירה במדוייק על הפס הלבן בצומת ,ואיתות בכל סטייה מנתיב.

ממש "עבירות שמסכנות חיי אדם!" אבל כל זב חוטם ( והוריו המסכנים שלא ידעו?! )יכול להשתולל ולהתפרע כי אין חוק,

בעצם יש חוק אבל למה לשלטונות החוק ולהורים להתמודד ?

מידי פעם נצפים חבורות שגם דוהרים על הכביש ונוסעים במהירויות מטורפות לא ראיתי מימיי כלי כזה שעצרו לבקורת או הורידו מהכביש ,אם אני לא טועה אז גם ישנה הנחייה לא לבצע מרדפים לצורך מעצר של הנהג, וכל זאת למנוע את הסכון שהוא יאבד שליטה ויקלע לסכנת חיים (הולכי הרגל המטיילים בדיונות לא נחשבים),כמה יצירתי וחכם. שאלתי פעם נהג טרקטורון כזה (שנראה יחסית צנוע )למהירות שיכול לפתח והוא ענה שהכלי יכול להגיע ל-140 קמ"ש.

נניח שזה קצת מסובך וקשה לאכוף את החוק על החמקנים הללו ,מה עם כל ציבור הנהגים בשלילה שממשיכים לנהוג ובימים האחרונים שחרצו את גורלם של מ"ס הולכי רגל?

א קיצר חברים .יש לנו שלטונות חוק הרבה חוקים עם תוצאות עגומות!!!

שבוע טוב !!

צ'צ'יק

פורסם

אולי אתה צודק , אבל הילד ממש לא תמים הוא נסע בלי רשיון , בלי ביטוח ובלי לוחות זיהוי. אני לא מוצא שום סיבה לוותר לו.

פורסם

אני מכיר את התופעה הזאת של הטרקטורונים באזור,לפי דעתי טוב מה שחבר שלך עשה,מקווה שזה יגמר בלי יותר מדי סיבוכים והבחור שנהג בטרקטורון ילמד לקח (אני אומר את זה בתור אחד שנהג המון על טרקטורון)

Scan Speak

פורסם
מפתיע????:ללא לוחית ,ללא בטוח, ללא רישוי ,וכמובן ללא רשיון. מעניין עוד כמה לאווים אפשר להוסיף.:-o

תופעת הטרקטורונים היא מבחינת רשויות החוק (במיוחד באזור הדיונות) היא טמינת הראש בחול.

אותנו ציבור הנהגים והאזרחים שומרי החוק ידקדקו בעצירה במדוייק על הפס הלבן בצומת ,ואיתות בכל סטייה מנתיב.

ממש "עבירות שמסכנות חיי אדם!" אבל כל זב חוטם ( והוריו המסכנים שלא ידעו?! )יכול להשתולל ולהתפרע כי אין חוק,

בעצם יש חוק אבל למה לשלטונות החוק ולהורים להתמודד ?

מידי פעם נצפים חבורות שגם דוהרים על הכביש ונוסעים במהירויות מטורפות לא ראיתי מימיי כלי כזה שעצרו לבקורת או הורידו מהכביש ,אם אני לא טועה אז גם ישנה הנחייה לא לבצע מרדפים לצורך מעצר של הנהג, וכל זאת למנוע את הסכון שהוא יאבד שליטה ויקלע לסכנת חיים (הולכי הרגל המטיילים בדיונות לא נחשבים),כמה יצירתי וחכם. שאלתי פעם נהג טרקטורון כזה (שנראה יחסית צנוע )למהירות שיכול לפתח והוא ענה שהכלי יכול להגיע ל-140 קמ"ש.

נניח שזה קצת מסובך וקשה לאכוף את החוק על החמקנים הללו ,מה עם כל ציבור הנהגים בשלילה שממשיכים לנהוג ובימים האחרונים שחרצו את גורלם של מ"ס הולכי רגל?

א קיצר חברים .יש לנו שלטונות חוק הרבה חוקים עם תוצאות עגומות!!!

שבוע טוב !!

קל מאד להפציץ בהודעה שאין לך בכלל מושג,עובדות שקריות וטיפשיות.

בתור רוכב טרקטורון,לצערי יש אחוז מסוים של נהגים שרובם ילדים ללא רישיון שמוציאים שם רע לכל הרוכבים. טרקטורון זה כלי שמאד קל לא לאהוב,במיוחד שהוא גם מסמל סטטוס מסוים,אז קל להתנכל אליו.

יש הרבה מבצעים נגד רוכבים תמימים ויש גם הרבה מרדפים.

הבעיה שהמשטרה פשוט לא מסוגלת להתמודד מול כלי כזה,כמו שהיא לא מסוגלת להתמודד מול אופנוע עם מנוע מגודל.

אני ממש לא מצדיק את הילד הזה שצריך לשלם בריבית דריבית על המעשים הלא אחראים שלו. אבל לבוא ולהכליל את כל הרוכבים כפושעים זה כמו לצייר את נהגי האופנועים והקטנועים פושעים בגלל כמה רוכבים שנוהגים בלי רישיון,שמקפלים מספרים ובורחים לניידות או נוסעים במהיריות מטורפות של מעל 200 קמ"ש.

גם הם פושעים וגם בהם צריך לטפל.

להגיד שהמשטרה לא מנסה להלחם בתופעה זה לא נכון,אבל היא פשוט לא מסוגלת. מדובר בכלי מהיר וזריז מאד שגם במרדף כמעט בלתי אפשרי לעצור אותו.

עוד משהו,מה שהופך כמעט כל רוכב לעברין הוא ענין הביטוח חובה,שבכלל אין טעם להתחיל ולהרחיב עליו.

ברגע שהמדינה שלנו תתעורר והחוק המוטורי יקבל קצת שיניים ויתחילו לבנות מסלולים מסודרים,מחירי הביטוחים ירדו והחוקים כלפי הטרקטורונים יהיו פחות נוקשים,אתה תראה איך כמות ה"עבריינים" תרד וכולם יהיו מרוצים.

פורסם

בתור רוכב טרקטורון,לצערי יש אחוז מסוים של נהגים שרובם ילדים ללא רישיון שמוציאים שם רע לכל הרוכבים. טרקטורון זה כלי שמאד קל לא לאהוב,במיוחד שהוא גם מסמל סטטוס מסוים,אז קל להתנכל אליו.

האחוז הזה שאתה מדבר עליו הוא לדעתי, לא ממש קטן כמו שאתה מצהיר עליו כאן.

יש לי זיקה לאופנועים מכוניות ומוטוריקה בכלל, אבל שננו יודעים ומכירים את העובדה של מה שמתרחש בשטח בפועל.

עונת הרחצה החלה והחופים נפתחים כך שניתן להתקל בתופעה הזו יותר ויותר במקומות שבהם הם מגיעים לרכב.

בשבוע שעבר עצרנו לאכל מלאבי בכניסה לחוף פלמחים, מתוך עשרות אופנועי שטח וטרקטורונים שעברו שם (בוילי כמובן ובפול גז) רק רוכב אחד (על אופנוע) רכב על מספר על התיק של מיכל המים על הגב, אני בטוחה שזה גם מסוג האנשים שיש להם ביטוח והכלי שלהם רשום כחוק.

כל השאר בלי קשתות התהפכות, בלי קסדות ואמצעי מיגון וכמובן בלי מספרים.

לכן אין אהדה לכל הנושא הזה בקרב הציבור, והכי קל זה להכליל.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אין מה לעשות , לרוב סטיגמות לא נולדות מכלום ולכל הכללה יש בתוכה קצת אמת, ולרוב כל מה שאומרים על כל הנהגי טרקטורונים ומוטוקרוס והאפונועים זה נכון, ואני באופן קבוע עד לנהיגה הפושעת שלהם ומי שיש לו ספק בכך מוזמן בשעות הצהריים לדיונות באשדוד ומוזמן לראות מה הולך שם, בכל איזור הדרום והמרכז מגיעים לשם ואחוז גבוה מאוד של נהגים חסרי אחריות ועבריינים נוהגים שם ולרוב המוחלט כמעט אין לוחיות רישוי ואישורים אז שאפחד לא יבוא ויגיע שמאשימים סתם את הנציבור התמים הזה, ואני אומר את זה בתור אחד שיש לו במשפחה אופנוע די שמן (cbr 1000rr)

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם
האחוז הזה שאתה מדבר עליו הוא לדעתי, לא ממש קטן כמו שאתה מצהיר עליו כאן.

יש לי זיקה לאופנועים מכוניות ומוטוריקה בכלל, אבל שננו יודעים ומכירים את העובדה של מה שמתרחש בשטח בפועל.

עונת הרחצה החלה והחופים נפתחים כך שניתן להתקל בתופעה הזו יותר ויותר במקומות שבהם הם מגיעים לרכב.

בשבוע שעבר עצרנו לאכל מלאבי בכניסה לחוף פלמחים, מתוך עשרות אופנועי שטח וטרקטורונים שעברו שם (בוילי כמובן ובפול גז) רק רוכב אחד (על אופנוע) רכב על מספר על התיק של מיכל המים על הגב, אני בטוחה שזה גם מסוג האנשים שיש להם ביטוח והכלי שלהם רשום כחוק.

כל השאר בלי קשתות התהפכות, בלי קסדות ואמצעי מיגון וכמובן בלי מספרים.

לכן אין אהדה לכל הנושא הזה בקרב הציבור, והכי קל זה להכליל.

ל'

אני לא יודע מה קורה בכל האזורים,אני יכול להגיד לך שאצלנו באזור האחוז הזה הוא מאד קטן.

אני ממש לא מצדיק השתלוליות של רוכבים באזורים עם אנשים. אבל הבעיה מתחילה שתכלס,אין מקום מוגדר שבו אפשר להתפרק על הכלי ולהנות ממנו עד הסוף,אם מדובר בוילי בפול גז,סטופי או סתם לזרוק תחת.

כמו שלאופנועי ים יש אזור מוגדר שבו הרוכבים עושים מה שהם רוצים,משתוללים ונוסעים בפול גז,אז גם לטרקטורונים ואופנועים מגיע מסלולים מוגדרים וסגורים לעשות מה שהם רוצים,ולהנות מהכלי ששילמו עליו כמה עשרות אלפים.

בקשר לחוקיות,מספר,ביטוח וקשתות למינהם.

ברגע שיש חוק שהוא כל כך טיפשי ולא מתחשב, חוק שיש רק במדינה אחת בעולם כולו, חתיכת ברזל שפשוט מסכנת את הרוכב ובמקרה הטוב במצב של התהפכות יהפוך בן אדם לנכה,במקרה הגרוע יפגע בחוליות ובמפרק ויכול להרוג בן אדם.

הקשת הזאת זה פשוט סכנת נפשות.

אם נרחיב בנושא הביטוח החובה,הגיוני לדרוש 6 אלף שקל בשנה בשביל ביטוח חובה לכלי שנוסע לרוב פעם בשבועים בימי שישי?,זה לא הגיוני ולא פייר לדרוש כזה סכום. בגלל זה רוב הכלים בלי ביטוח חובה.

אם נוסיף את הענין של הביטוח,ואת החוק של הקשת אפשר להבין למה אנשים גם נוסעים ללא לוחיות זיהוי,בשביל מה? בשביל לקבל דוחות משוטרים מתוסכלים?

אצלי לדוגמא,יש קשת ויש מספר,אך אין ביטוח חובה.

אני מעדיף להיות חוקי,גם בגלל שאני לא משתולל יתר על המידה ולא מסכן אף אחד, וגם בשביל השקט הנפשי.

אני מעדיף לעצור למשטרה מאשר לסכן את החיים שלי ולקבל איזה קנס כספי מאשר לשכב בבית לוינשטין אחרי שהתהפכתי תוך כדי מרדף מאיזה שוטר שהחליט שהוא גיבור.

פורסם

אם אתה נכנס למעמקי השטח (אתה בטוח מכיר אותו טוב ממני), אף שוטר לא מגיע לאיזורים הנטושים ולמעמקי היערות היכן שבדרך כלל רוכבים רוכבי הסינגל, אז הנה יש כאן פיתרון.

גם לאופנועי ים יש את המגבלות שלהם ומי שמחליט להפר אותם יכל לקבל קנסות של אלפי שקלים, אפשר לראות תמונות בשרשור כאן. :arrow:

בקשר לחוקיות, זה החוק במדינה שלנו, ואין לנו מה לעושת בנושא הזה, אם המחוקק קבע שצריך לרכב עם קשת התהפכות זה מה שצריך לעשות, ומי שמחליט שלא, צריך לדעת שהוא מסכן את עצמו (אין לי מושג לגבי טרקטורונים לא רכבתי עליהם) ומסתכן בכך שיקבל הזמנה לדין על כך.

ברגע שאתה חוקי אין לך שום חשש מאף אחד, ואף פעם לא תקבל קנס, יש לך קשת, יש לך טסט לטרקטורון אתה רוכב על קסדה, לא מרים גלגל על כביש ציבורי כשיש אנשים בסביבה, אז יעצרו אותך לביקורת שיגרתית וישחררו.

הכי קל ופשוט.

מי שבורח יש לו סיבה, טסט/רשיון לא בתוקף, טרקטורון גנוב וכו'.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

לא לוותר בשום פנים ואופן. להגיש תלונה וללכת עד הסוף. הוריו של הנער ערסים מהזן הנחות ביותר. כל החיים רעש וצלצולים, אבל ברגע האמת מקפלים את הזנב ומתחננים. אם לא הייתה קלטת היית שומע "מה פתאום! זה לא הוא!" הם ידעו שהנער נוהג בלי רישיון וביטוח. לא יכולים לשלוט עליו שיזרקו את הטרקטורון, אבל הם לא עשו את זה כי לא אכפת להם. עכשיו ילמדו לקח בדרך הקשה. חוץ מזה לך תדע אולי בזכותך אותו נער לא ידרוס מישהו.

פורסם
לא לוותר בשום פנים ואופן. להגיש תלונה וללכת עד הסוף. הוריו של הנער ערסים מהזן הנחות ביותר. כל החיים רעש וצלצולים, אבל ברגע האמת מקפלים את הזנב ומתחננים. אם לא הייתה קלטת היית שומע "מה פתאום! זה לא הוא!" הם ידעו שהנער נוהג בלי רישיון וביטוח. לא יכולים לשלוט עליו שיזרקו את הטרקטורון, אבל הם לא עשו את זה כי לא אכפת להם. עכשיו ילמדו לקח בדרך הקשה. חוץ מזה לך תדע אולי בזכותך אותו נער לא ידרוס מישהו.

בן אדם אנשים לא באים פה לנקום ולהרגיש טוב עם זה כמו שאתה מתאר פה, אני הייתי מנסה להוציא מהם את הכסף ורק אז לבטל את התלונה.

מאיפה אתה יודע שהם ערסים? ואיך אתה מגדיר ערסים? אולי אתה ערס?

בקיצור זה תלוי בחבר שלך אני הייתי קורא את מה שאנשים פה כתבו בפורום כמה פעמים ובוחר מה לעשות זה הכל תלוי בגישה שאתה בא איתה.

Detailer.gif
פורסם

אנשים שנותנים לילד שלהם להתפרע עם טרקטורון בלי רישיון וביטוח הם ערסים. שיספרו סיפורים "אנחנו לא שולטים על הילד" למישהו אחר. לא שולטים? תמכרו את הטרקטורון או קחו ממנו את המפתחות. בעיה נפתרה. הם ידעו שהוא רוכב בלי רישיון, לא היה אכפת להם וזו התוצאה. מעניין אם פרחח כזה, חלילה, היה פוגע ברכבך איך היית מדבר.

פורסם
אנשים שנותנים לילד שלהם להתפרע עם טרקטורון בלי רישיון וביטוח הם ערסים. שיספרו סיפורים "אנחנו לא שולטים על הילד" למישהו אחר. לא שולטים? תמכרו את הטרקטורון או קחו ממנו את המפתחות. בעיה נפתרה. הם ידעו שהוא רוכב בלי רישיון, לא היה אכפת להם וזו התוצאה. מעניין אם פרחח כזה, חלילה, היה פוגע ברכבך איך היית מדבר.

אני שלא כמוך "מר כל מי נותן לילד שלהם להתפרע עם טרקטורון בלי רישיון וביטוח הם ערסים" הייתי מדבר (או כותב) אחרת הייתי מנסה להוציא מהם את הכסף בדרך חכמה שלא כמוך "תגיש תלונה ותלך עד הסוף" אתה פשוט טיפש.

Detailer.gif

• תוכן חדש...