Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5884 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
נכון,אבל בגלל שזה ילד אולי יש טעם לקחת בחשבון שמהלחץ/פאניקה הוא ברח.

ולנסות לתת למשפחה לסגור את הפינה בלי תיק פלילי לבחור.

די לרחמים , הרחמים האלו הם מה שגורם לזילות בחוק ובחיי אדם , כל נהג עם או בלי רשיון צריך לדעת שאם הוא בורח ממקום תאונה הוא צפוי לשבת בכלא ולשלם קנס גבוה מאוד.

כל השאר בלי קשתות התהפכות, בלי קסדות ואמצעי מיגון וכמובן בלי מספרים.

לכן אין אהדה לכל הנושא הזה בקרב הציבור, והכי קל זה להכליל.

ל'

קשת התהפכות זה החוק הכי טיפשי שנולד במדינה הזו, זה בערך כמו לחייב אופנוענים בחגורת בטיחות.

כל מי שמכיר את תחום הטרקטורונים מכיר לפחות אדם אחד שנפגע ממנה קשה ומעלה .

חברת הונדה העולמית מסרבת כבר כמה שנים טובות לייצא טרקטורונים לישראת בגלל הקשתות ( יוצרות עיוות בשילדה שגורם לבעיות טכניות ובטיחותיות).

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

גם האמא של הנהגת הדורסת בקריות בכתה ברדיו עד כמה הבת שלה מסכנה ואומללה ושצריך להבין אותה ואת מצבה.

חבר שלי השבית את הפולאריס שלו כי הוא חשד שבנו רק הניע אותו.

נמאס כבר אם כל הרחמים האלה על פורעי חוק ביודעין.

פורסם
אני שלא כמוך "מר כל מי נותן לילד שלהם להתפרע עם טרקטורון בלי רישיון וביטוח הם ערסים" הייתי מדבר (או כותב) אחרת הייתי מנסה להוציא מהם את הכסף בדרך חכמה שלא כמוך "תגיש תלונה ותלך עד הסוף" אתה פשוט טיפש.

טיפש?

אם הילד הקטן שלך היה בדיוק יוצא לקנות ארטיק בחנות של התחנה היית מדבר אחרת.

נהג הטרקטורון הוא לא פחות מעבריין, נהג ללא מסמכים וביטוח (לא שנשכחו בבית, פשוט לא קיימים).

מצידי, שישב בכלא. חובה, פשוט חובה לערב משטרה, יש על זה אחריות פלילית?

וכן, מי נותן לילד שלהם להתפרע עם טרקטורון בלי רישיון וביטוח הם ערסים. ללא שום ספק. גם אם הוא אל"מ בצבא.

פורסם
קל מאד להפציץ בהודעה שאין לך בכלל מושג,עובדות שקריות וטיפשיות.

בתור רוכב טרקטורון,לצערי יש אחוז מסוים של נהגים שרובם ילדים ללא רישיון שמוציאים שם רע לכל הרוכבים. טרקטורון זה כלי שמאד קל לא לאהוב,במיוחד שהוא גם מסמל סטטוס מסוים,אז קל להתנכל אליו.

יש הרבה מבצעים נגד רוכבים תמימים ויש גם הרבה מרדפים.

הבעיה שהמשטרה פשוט לא מסוגלת להתמודד מול כלי כזה,כמו שהיא לא מסוגלת להתמודד מול אופנוע עם מנוע מגודל.

אני ממש לא מצדיק את הילד הזה שצריך לשלם בריבית דריבית על המעשים הלא אחראים שלו. אבל לבוא ולהכליל את כל הרוכבים כפושעים זה כמו לצייר את נהגי האופנועים והקטנועים פושעים בגלל כמה רוכבים שנוהגים בלי רישיון,שמקפלים מספרים ובורחים לניידות או נוסעים במהיריות מטורפות של מעל 200 קמ"ש.

גם הם פושעים וגם בהם צריך לטפל.

להגיד שהמשטרה לא מנסה להלחם בתופעה זה לא נכון,אבל היא פשוט לא מסוגלת. מדובר בכלי מהיר וזריז מאד שגם במרדף כמעט בלתי אפשרי לעצור אותו.

עוד משהו,מה שהופך כמעט כל רוכב לעברין הוא ענין הביטוח חובה,שבכלל אין טעם להתחיל ולהרחיב עליו.

ברגע שהמדינה שלנו תתעורר והחוק המוטורי יקבל קצת שיניים ויתחילו לבנות מסלולים מסודרים,מחירי הביטוחים ירדו והחוקים כלפי הטרקטורונים יהיו פחות נוקשים,אתה תראה איך כמות ה"עבריינים" תרד וכולם יהיו מרוצים.

ראשית: לא לרוכבי הטרקטורונים ששומרים על החוק אני מתכוון.ואם אתה נוסע על כלי כזה ושומר על החוקים אני בהחלט מכבד ומתנצל אם נפגעת.

אין בדבריי הכללה על כל הנהגים של הטרקטורונים ואני מתייחס לאותה קבוצה (ולא קטנה כדבריך ) שמשתוללת עם הכלי הזה שנקרא טרקטורון. תופעת הילדים הקטנים שיושבים על הכלים האלה רחבה וגדולה.כנהג שבמסגרת עבודתי אני נוסע כ- 60 אלף ק"מ בשנה בכבישי הארץ אני נתקל בתופעה לא מעט.יש אזורים בהם נוכחות המשטרה אפסית (בנגב למשל) ושם גם רכבים ללא רישוי נעים על הכבישים באין מפריע.

בכל מקרה תן קפיצה לדיונה ותראה מה קורה שם כחלק מהתופעה שלדעתך אין לי מושג.

ואני ממש לא מסכים איתך לגבי הטיפול של המשטרה בנושא. (אגב את נושא אי האכיפה שמעתי מאיש משטרה )

ונקודה אחת עקרונית וחשובה בכל הנושא היא שמירת החוק!!!!

חוקים נועדו לשמור עלינו גם אם לא תמיד יש הבנה והסכמה שלנו בנושא.

:roll:

צ'צ'יק

• תוכן חדש...