Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8106 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

משהו דומה פעם כי רציתי לדעת איך בראבה

עד כמה שידוע לי מריאה בנויה על הבראבה ככה אני יודע תקנו אותי אם אני טועה

חבר שלי נסע בטרמפ פיאט מריאה סטיישן והבעלים שלה אמר שהיא כמו עגלה

לא יודע עד כמה למה והאם זה נכון...ככה אני שמעתי בטח יהיו כאלה שיגיבו לי ועלי לטובה ולרעה

חבר את כל התשובות :lol:

פורסם

לי יש פיאט בראבה 1.6 ידני

והאוטו ממש לא עגלה

היא אחת המכוניות 1.6 היותר מהירות שנסעתי אליהן

בצבא...

הצדק עוד לא התגייס,

ההגיון כבר השתחרר

והיאוש חתם קבע.

פורסם

במקרה כן יצא לי לנהוג בקורולה

ובמאזדה לנטיס

ובקאיה שומה

ובהונדה סיוויק

ובפורד פוקוס

ובסובארו אימפרזה

בצבא...

הצדק עוד לא התגייס,

ההגיון כבר השתחרר

והיאוש חתם קבע.

פורסם

המראה היא גירסת הסאדן של הברוו\ברווה,הוצגה בארץ כשנתיים לאחר הופעת הברווה.הוצגה עם מנועי בנזין 1.6 ו103 כ"ס המוכר מהברווה,ושנה לאחר מכן הגיעה הדיזל,תחילה עם המנוע הישן ו100 כ"ס,ומאוחר יותר הוחלפה בjtd שמופיע גם בדובלו ובמולטיפלה.גירסת הבנזין הגיעה עם תיבה ידנית(5 הילוכים כמובן)או אוטומטית 4 מהירויות מתוצרת אייזן-וורנר,עם 3 תוכניות נהיגה.ביסיס הגלגלים שלה הוא 2.54 כמו בברוורה\אלפא 146\לנצייה דלתא,והיא פותחה על ריצפתה של הטיפו ז"ל.סך הכל הביצועים שלה נחמדים גם באוטומטית,למעט רעש קבוע ומעצבן מהמנוע,ולא מדובר ברעש ספורטיבי או צליל איטלקי,אלה סתם רעש מיכני מעצבן.במצב ספורט הביצועים משתפרים בהרבה,אגב.היתנהגות הכביש טובה,למעט הגה קל מידי,וגם נוחות הנסיעה טובה למדי.בסיכומו של עיניין,היא לא מהנה בהרבה מיפנית טיפוסית,ואין לה אופי איטלקי(כמו ב 145\6)האיבזור עשיר ייחסית,המושבים נוחים ותנוחת הנהיגה טובה.בעיות?בדוק את ידיות הדלתות החיצוניות,יש להן נטייה מוזרה להיתקלף,מערכת הקירור רגישה כמו ברוב הפיאטים,אם אתה הולך על אוטומטית בדוק בקפידה את הגיר.ובסוף עצה-אם אתה מתכוון לקנות מראה ידנית,עדיפה גירסת הjtd שהינה נעימה לשימוש בהרבה מהבנזין ומציעה ביצועים טובים יותר ממנוע דיזל מעולה.סך הכל קנייה לא רעה במחירי ריצפה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תוכן חדש...