Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בזיהוי רכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5885 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם מישהוא יכול לזהות את הרכב שבתמונה? התמונה צולמה בשנות החמישים (של המאה הקודמת) או מכסימום בתחילת שנות השישים, באיזור בית לחם.

למי שמתעניין - לפני שלוש שנים ציינו שישים שנה לגילוי המגילות הגנוזות. המגילות האלו נתגלו בפעם הראשונה ע"י בדווים משבט תעמירה ובתמונה רואים את השיך של השבט עם הרכב שקנה מהכסף שהרויח ממכירת המגילות. לאחד כמוני המתעניין בעתיקות מכל הסוגים - ממכוניות ועד מגילות - יש ברכב הזה עיניין כפול.

תודה מראש על הסיוע!

השיך.jpg

פורסם

אני מדמיין לעצמי את הסיטואציה ההזויה. השייח' נוסע כמו אפנדי בדודג' הפתוחה שלו ועשרות ילדים מסמורטטים ויחפים רצים אחריו וממרקים לו את האוטו בכל הזדמנות...

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם
אני מדמיין לעצמי את הסיטואציה ההזויה. השייח' נוסע כמו אפנדי בדודג' הפתוחה שלו ועשרות ילדים מסמורטטים ויחפים רצים אחריו וממרקים לו את האוטו בכל הזדמנות...

או שהרכב הפך לדיר עיזים אחרי שניגמר לו הדלק.....

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

מישהו יודע על הלוחית של הרכב למי היא שייכת.

כי אני רואה שם מספרים בערבית.

אגב גם היום ניתן לראות ברהט BMW חדשות.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...