Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5881 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם , אני פונה לחברי הפורום כדי לשאול מה הייתם עושים , לאמא שלי יש מאזדה 3 שנת 2010 והיום בדרכה לעבודה , ממש ביציאה מהחניה נשמע רעש חזק כמו של פיצוץ ומיד לאחר מכן נדלקו שתי נורות , אחת של הABS והשניה של בקרת ההחלקה (TCS) . כמובן שהיא נסעה מיד למוסך , שם האוטו נדבק ונאמר לה שחיישן ABS צד שמאל קרוע ושזה נזק שהוא לא במסגרת האחריות . מיותר לציין שלרכב אין שום פגיעה או סימני חבלה באיזור . ההשערה של המוסכניק היא שאולי נתקע שם מקל ובזמן הנסיעה הוא נשבר , וזה קרע את החיישן :? . נשמע לי הזוי שרכב במסגרת האחריות בן חצי שנה צריך לספוג עלות של תיקון לתקלה שפשוט הופיעה פתאום , השאלה שלי אם יש מה לעשות בנידון ? סתם לידע כללי העלות של החלק היא 650 ללא מע''מ וללא עבודה ..

תודה מראש לעונים

• תוכן חדש...