Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5892 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, אני עובד למען חברה מסויימת קרוב ל7 חודשים, אני מאוד אהוב שם והכל, מקום העבודה שלי הוא במרחק של 4.6ק'מ הלוך ו5 ק'מ בחזור שזה יוצא 9.6 ק'מ כל פעם, שזה כמעט ליטר דלק בממוצע (עירוני), ולפי חישוב שאני עובד 3 פעמים בשבוע בממוצע זה יוצא 115 ק'מ בחודש. (אני גר בעיר שסמוכה לקיבוץ שם המקום עבודה, כל הדרך היא עירונית ומתוכם 420 מטר הם מחוץ לעיר ואז אני נכנס לקיבוץ.

בכל מקרה, אני רוצה לגשת לבוס לדבר איתו על החזרי נסיעות, דלק. רציתי לדעת לפני שאני נגש איתו לשיחה וזורק דברים מפגרים לאוויר, איך כל החישובים הולכים? כמה מקבלים לק'מ? ואיך מחשבים את המרחקים?.

והאם זה משנה כמה הרכב שלי שותה, בכל זאת סמארט, אבל עדיין בממוצע היא עושה לי 1 ל13 בעיר ומחוץ לעיר, האם אני צריך להגיד לו את הנתון הזה או לשמור אותו לעצמי?

עידן.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

כמה עולה התניידות בתחבורה ציבורית באותו מסלול בדיוק (באוטובוסים, אם יש)?

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אתה זכאי להחזר לפי עלות חופשי חודשי או לפי עלות נסיעה באוטובוס (הזול מביניהם). אם אתה בא באוטובוס, במונית, ברכב שלך או בהליקופטר לא מעניין אף אחד.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

זה הולך ככה, אוטובוס אל מחוץ לעיר שלי, לאזור תחנת הדלק ובתי קפה מחוץ לקיבוץ, אבל בין האזור הזה לקיבוץ עצמו יש כביש ארוך שלוקח אולי 20 דק' הליכה, ולא יודע אם יש אוטובוס שחוצה את הכביש הזה.

בכל מקרה, אוטובוס יעלה לי כ4.60 שקל נגיד. אבל אז יש הליכה של כמעט חצי שעה.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

שי כתב לך את לשון החוק.

תחשבן כמה זה יוצא לך באוטובוסים ותיקח עוד קצת מקדם, ואז תבוא תדבר עם הבוס ברוח טובה ותבקש ממנו להעלות את המשכורת בסכום הזה עבור נסיעות.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

עדיף לו לקבל את זה בתור החזר נסיעות מאשר העלאה.

לגבי החישוב - לא מחשבים רק לפי צריכת דלק אלא גם לפי בלאי כללי והשתתפות בוצעות דלק.

למיטב זכרוני המס' הוא סביבות השקל ומשהו לקילומטר.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

בדוק קודם כל אם אין תח"צ לקיבוץ בשעות שאתה מגיע ועוזב. אם יש, התשובה של שי עונה על הכל.

אם אין תח"צ, הבהר הנקודה למעסיקך, הוא אמור להבין לפתור את הבעיה.

המקסימום תקרת השתתפות בהוצאות נסיעה עומד על 23.70 ש"ח ליום כאשר מדובר בתח"צ.

עקרונית עולה מהנתונים שאתה מציג, שסכום הנסיעה בתח"צ עד תחנת הדלק, מכסה לך את הוצאות הדלק בלבד.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אמיר למשל אם אני נוסע כל יום לת"א בתחבורה ציבורית עם חופשי חודשי, והעלות היומית היא 30 שקלים. המעסיק יכול לשלם לי (חוקית) רק 23.70 שקלים ליום ואת השאר אני אצטרך לממן בעצמי?

אם כן, מה האינטרס של אנשים לעבוד בעיר מרוחקת? אף אחד לא ירצה לממן מכיסו את הנסיעות לעבודה, והרי החוק אומר שהמעסיק מחוייב לשלם סכום מסויים במינימום והסכום הזה לא מתעדכן כנראה בהתאם לתעריפי הנסיעה.

זה כמובן לפני שאנחנו מכניסים למשוואה את העינוי ואת השעות הרבות שלוקח להגיע מעיר לעיר בתחבורה ציבורית.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אני מניח שמעסיק שיהיה אינטרסנט שעובד מסויים יעבוד אצלו, ישלם לו נסיעות מעבר לקבוע בחוק.

מה האינטרס של עובד לספוג? יש עובדים ששמחים למצוא עבודה בשכר מינימום, אז מבחינתם שישאר להם קצת פחות כסף, העיקר שיש עבודה.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תוכן חדש...