Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5885 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

א. היא לא כזאת מכוערת.

ב. ישנן שמועות מבוססות על סופרב CC לקראת 2012.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
היא נראית אותו דבר רק 3 דלתות. איכס.

ברכותיי סקודה!!:? הצלחתם לגרום אפילו למכונית קופה להיראות משעמם/שבלוני/מכוער-כל הכבוד.

turboy

פורסם

הסופרב נקלעה לנישה מאוד קשה, צריך יחצנות ברמת אומן כי לחלץ אותה משם.

שנים על גבי שנים על גבי שנים קונצרן VAG מצהיר בצורה ברורה וחדה:

אודי - למי שמוכן לשלם הרבה כדי לקבל את הטופ.

פולקסוואגן - למי שלא מוכן לשלם את המחירים של אודי, אבל עדיין רוצה להתפנק.

סקודה - למי שרוצה מכאניות פרקטית של פולקסוואגן, ורמת פינוק של..._סקודה - כל זאת בצירוף תג מחיר הולם.

פתאום VAG מוציאים סקודה VRS, ולמה שמישהו יקנה רכב עממי במחירים של רכב ספורטיבי?_אז מפגיזים אותה באיבזור וכו' וכו', ולטעמי זה דיי הצליח להם - בגבול מסויים.

ואז באה הסופרב, רכב מנהלים סופר יוקרתי מבית סקודה?_איך זה מסתדר עם תדמית עממית זולה? אז שוב מפרגנים ברמת האיבזור ומצמידים תג מחיר שמנסה להיות הולם, אבל פה זה נכשל, הרכב מרגיש ברמת הפנים שלו כמו משהו דומה ל..._אבל ממש לא זה, ותג המחיר לא מספיק זול אל מול הפשרות לכאורה שצריך לעשות, הרכב הזה לא ממריא.

תאחלס סופרב מתחילה ב-164 אלף שקל, פאסאט מתחילה 187 אלף שקל, הפער הזה לא מספיק גדול כדי שאותו מנהל מהודר שרוצה להתנייד ברכב יענוד על החרטום תרנגות צ'כית במקום סמל גרמני מובהק, אפילו אם אנחנו יודעים שמדובר ברכב שמאוד קרוב, וחולק 90 אחוז מהפאסאט.

מבחינת העולם סקודה לעולם לא תהיה VW, ובטח ובטח לא אודי.

אגב, ככל שעולים במחיר הפערים מתגמדים, ואז בכלל לא ברור מה יש לעשות עם אותה תרנגולת:284 אלף שקל לדגם הבכיר של הפאסאט, 285 אלף שקל לדגם הבכיר של הסקודה.

יש ל-VAG הרבה עבודה עדיין, אגב אודי נמצאים בסקאלה אחרת, ה-A4 מתחילה עם מחיר של 256 אלף שקל, ומסיימת ב-400 אלף שקל.

פורסם

התמונה בהודעה הראשונה היא לא יותר מעיבוד מחשב חובבני. אני לא יודע אם תושק סופרב קופה בעתיד, ולמען האמת הסיכוי

לכך לא ממש גדול (זה פשוט לא פלח שוק שסקודה מכוונת אליו). אבל מה שבטוח הוא שהתמונה היא לא יותר מיציר כפיו של

מישהו בעל שליטה סבירה בפוטושופ. ולפחות היה טורח לשים לב שכשהופכים מכונית, היא הופכת לבעלת הגה "ימני"...

הנה התמונה המקורית אחרי שהפכתי אותה כמו בהודעה הראשונה:

attachment.php?attachmentid=199471&stc=1&d=1273360469

Skoda-Superb-Coupe.jpg

ומצורפת גם התמונה המקורית בלי שינויים.

1.jpg

פורסם
באירופה הסופרב בגרסאות הבכירות מתחרה באאודי A4 וב-3 קופה.

אני בספק רב אם הסופרב בכלל מסוגלת להתחרות בפסאט ובאינסיניה, בטח שאין לה מה לעשות בתחרות מול ה A4, הסידרה 3 וה C קלאס חוץ מאולי צופה מהצד שרוצה לראות מה היא צריכה לעשות בשביל להיות פעם מכונית ברמה הזאת.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אל תזלזל, דווקא משווים אותה גם ל E-Class:

קישור 1:

http://www.auto-motor-und-sport.de/fahrberichte/skoda-superb-combi-im-fahrbericht-1452724.html

Der Skoda Superb Combi konkurriert mit Opel Insignia, Mercedes E-Klasse oder Ford Mondeo Turnier.

(נדמה לי שאפשר להסיק לבד מה כתוב בלי צורך לתרגם).

קישור 2:

http://www.autobild.de/artikel/vergleich-mercedes-e-220-cdi-skoda-superb-2.0-tdi_883504.html

קישור 3:

http://www.autozeitung.de/vergleichstest/vergleichstest-skoda-superb-audi-a6-2-8-quattro-bmw-525i-xdrive

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

איזה מגזין זה שמכניס את ה E קלאס ואת המונדאו לאותה קטגוריה? :shock:

דוקא את "אוטו מוטור אונד ספורט" אני מכיר מצוין ואפילו מאוד מעריך אבל בהתחשב בתאגידי ענק מפלצתיים כמו מרצדס, ב.מ.וו ווולקסוואגן שיש להם השפעה על ממשלות, אז בוודאי גם יש להם איזה דריסת רגל בעיתון רכב כי אני לא מוצא שום סיבה הגיונית אחרת להכניס את ה E קלאס ואת המונדאו לאותו מבחן.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

נראה לי שאפשר להשiות אותם בגלל הגודל הזהה (הוא זהה?), וייתכן שיש גרסאות משני הדגמים עם מחירים חופפים. (אני לא יודע, רק משער).

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם
הסופרב נקלעה לנישה מאוד קשה, צריך יחצנות ברמת אומן כי לחלץ אותה משם.

שנים על גבי שנים על גבי שנים קונצרן VAG מצהיר בצורה ברורה וחדה:

אודי - למי שמוכן לשלם הרבה כדי לקבל את הטופ.

פולקסוואגן - למי שלא מוכן לשלם את המחירים של אודי, אבל עדיין רוצה להתפנק.

סקודה - למי שרוצה מכאניות פרקטית של פולקסוואגן, ורמת פינוק של..._סקודה - כל זאת בצירוף תג מחיר הולם.

הצחקת אותי לגמרי, עלק למי שרוצה להתפנק - בטח בגלל זה הם לוקחים 150 אלף שקל על גולף מסר**ה ובתמורה נותנים לך מראות וידיות מפלסטיק קוריאני שחור מחריד וטאסות בגלגלים. אה וגם feet cruze control:lol:

פורסם
אחד הדברים שמייחדים את הסופרב לדעתי זה הקו האחורי של החלון האחורי.

איזה חלון, זה?:shock::shock:

attachment.jpg

Insane things comes from insanely people.

פורסם

כן.

אני מודה שהדעות חלוקות לגביו אבל הצורה של החלון (שלא כמו במאזדה 3 למשל) מאפשרת לך להיכנס בנוחות לאוטו ומראה שבאמת חשבו על הנוסעים.

אם ישימו את זה זה יהיה מעניין.

• תוכן חדש...