Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5884 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כאילו שזה לא מספיק, היום ראיתי סקודה סופרב RS (!? סמל RS בדיוק כמו של האודי למיניהם). צבע בורדו, אגזוז כפול, ג'אנטים מעניינים. יש דגם כזה למכירה או שמישהו פשוט הדביק סמל של RS ?

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם
כאילו שזה לא מספיק, היום ראיתי סקודה סופרב RS (!? סמל RS בדיוק כמו של האודי למיניהם). צבע בורדו, אגזוז כפול, ג'אנטים מעניינים. יש דגם כזה למכירה או שמישהו פשוט הדביק סמל של RS ?

זכור לי דיון בכללי על סופרב RS לא מזמן ונטען שמישהו סתם הדביק את הסמל.

פורסם

באירופה הסופרב בגרסאות הבכירות מתחרה באאודי A4 וב-3 קופה.

ככה שלגיטימי שתהיה סופרב קופה.

כנראה לפולקסוואגן לא שווה להשקיע על פאסאט קופה, כי כבר להם את ה-CC.

גם אם תהיה פאסאט קופה לדעתי היא תמכר בשוק האמריקאי בלבד, יש דיבורים על פאסאט אמריקאית, ובארה"ב יש שוק ער לרכבי מנהלים בתוצרת קופה (הודה אקורד קופה, ניסאן אלטימה, ג'נסיס קופה)

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

3 דלתות. וכן, היא פשוט לא נראית משהו. העיצוב כבד מדי מקדימה (כמו כל סופרב) וצורת הקופה סתמית ולא מצילה את המצב.

Insane things comes from insanely people.

פורסם

לדעתי האמת העיצוב מאוד נחמד. הרכב נראה רציני וסולידי עם נגיעה ספורטיבית ממש מזערית.

עם תג מחיר הולם והגיוני אני מאמין שהרכב יתפוס(לפחות באירופה).

פורסם

לא יודע אם זה אמיתי, אבל נראית הרבה יותר יפה מהרגילה(אין את המתיחה הישרה בגג). לטעמי הצרפתיות הקופה יותר יפות מתוצרת VAG, הקו הישר של הדלת גורע קצת מהמראה.

פורסם
באירופה הסופרב בגרסאות הבכירות מתחרה באאודי A4 וב-3 קופה.

ככה שלגיטימי שתהיה סופרב קופה.

כנראה לפולקסוואגן לא שווה להשקיע על פאסאט קופה, כי כבר להם את ה-CC.

גם אם תהיה פאסאט קופה לדעתי היא תמכר בשוק האמריקאי בלבד, יש דיבורים על פאסאט אמריקאית, ובארה"ב יש שוק ער לרכבי מנהלים בתוצרת קופה (הודה אקורד קופה, ניסאן אלטימה, ג'נסיס קופה)

הפאסאט CC היא 5 דלתות ( או 4 ) או שיש גם גרסת מקוצרת שעדיין לא ראיתי .

אין כזה דבר גנוב , יש כזה דבר נפל בטעות מהמשאית לידיים הלא נכונות ! D:
פורסם

העיצוב לא פורץ דרך, אך הוא עדיף לדעתי על זה הסתמי של הקיימת.

אז כל מה שנשאר לשקודה לעשות, הוא לייצרה בגרסת 5 דלתות.

במידה ותיוצר כך, אני בטוח שהיא תמכר בכמויות גבוהות יותר.

הבעיה הכי גדולה (מלבד המיתוג) של הסופרב הנוכחית היא עיצוב סתמי ופושר.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...