Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5885 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא רק שנוח להיכנס, הגג הגובה ממשיך ויוצר מרווח ראש ראוי למבוגרים במושב האחורי שלא כמו בשאר המכוניות בהן מרווח הראש נופל קורבן לעיצוב.

ולגבי מה שנכתב על החלוקה המותגית בקונצרן פולקסוואגן, נראה לי שהתרבות הסקודות סביבנו רק מוכיחה שאנשים מבינים שסקודה זה רכב מעולה, איכותי ומודרני שמשתמש בכל הטטנולוגיה העדכנית של קונצרן פולקסוואגן ועדיין מוצע במחיר עממי ושפוי.

פערי המחיר בין הפסאט לסופרב הם פשוט מגוכחים, במחיר של סופרב מאובזרת לחלוטין בכל מה שרק אפשר לבקש מקבלים פסאט פשוטה שאפילו את פסי הניקל הנוצצים שלה החליפו בפלסטיק שחור ופשוט. ואם כבר השווית בין הגירסאות הבכירות, הפסאט נשארת עם אותו מנוע 1.8 ורמת איבזור דומה לשל הסופרב אלגנס רק בתוספת של 100 אלף שקלים(!), הסופרב במחיר הזה כבר מגיעה עם מנוע V6 בנפח 3600 סמ"ק עם הנעה 4X4 כפולה ואני חושב שכל מילה מיותרת.

ובקשר לפשרות, תסביר לי איזה פשרה עושה מי שקונה סקודה במקום פולקסוואגן? איפה היא נמצאת בדיוק? באיזור הסמל?

פורסם

באזור הסמל ובאזור קצת יותר חשוב: מחלקת QA. אחרת אין לידרך להסביר את ריבוי התלונות (יחסית).

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

את התיאוריות האלה תשאיר למלחמה של פאביה והאוקטביה מול הפולו והגולף.

תכלס, שמעת תלונות אמינות על הסופרב? (על הפאסאט דווקא שמעתי).

Insane things comes from insanely people.

פורסם

דובר בפוסט אחד מעלי במי שקונה "סקודה", לא "סופרב" דווקא. ועל כאלה שקנו סקודה ונתקלו בבעיות שמעתי גם שמעתי.

לא שאני חושב ש- VW חפים מבעיות, אבל עובדה היא שיש בפורום כמה וכמה בעלים של גולף חדשות, אולי אפילו יותר ממספר בעלי הפאביות; עובדה גם שהגולפים האלה מורכבות עשרות מונים מהפאביות (TSI, DSG וכו'), ובכל זאת לא שמעתי על מזגן מתפוצץ או רכב שהושבת לחודש. אני לא פוסל שמדובר כמובן במתקינים מקומיים, אבל אי אפשר לטפול הכל עליהם, מה גם שלא ברור איך הם מזיקים בעיקר לתרנגולת. אומר מראש: סיכוי סביר שתהיה לי VRS בעוד שנה, באפור ארקטי בבקשה (ואולי ג'וליטה לבנה, יש די זמן כדי להחליט), זה לא קשור. צריך לחבק את התמורה באהבה ולדעת היכן המגרעות.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אני מכיר את הכיתוב על התמונה, יש באתר הזה הרבה וריאציות של מכוניות שאף פעם לא ראו אור . בספק רב אם היא תגיע לייצור.

• תוכן חדש...