Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חניון רדינג - בחינם?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5884 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

האם מישהו כאן נוהג לחנות ברדינג ולקחת אוטובוס לתוך ת"א? אם כן, אשמח לקבל תשובה לשאלות הבאות:

1. האם בשעות 9:00-9:30 קל למצוא בחניון מקומות פנויים?

2. היכן נמצאת החנייה החינמית ביחס לתחנות האוטובוסים של אגד ודן? (יש מגרשי חנייה ממזרח לנהר, ממזרח לשם האזור של האוטובוסים וממזרח לו בית ההלוויות ועוד כמה מגרשי חנייה - איפה החנייה החינמית?)

3. אילו פתרונות נוספים יש למי שרוצה להגיע לאזור הלונדון מיניסטור ולא להסתבך עם חנייה? (החניונים באזור עולים 50-70 שקלים ליום...)

תודה

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

attachment.php?attachmentid=199250&stc=1&d=1273314064

למיטב ידיעתי כל החניונים המסומנים במפה לעיל הם בחינם.

לא יודע לגבי זמינות החניה בשעות הבוקר - אני חונה שם לפעמים בערב, באמצע השבוע ואז תמיד יש חניה.

אפשרות נוספת לחניה זולה יחסית היא החנה וסע ברכבת מרכז (ארלוזורוב). עלות 16 ש"ח ללא מגבלת זמן. מרחק נסיעת אוטובוס קצרה או כ-25 דק' הליכה מהלונדון מיניסטור.

reading.gif

פורסם

בעניין הלונדון מיניסטור - כשהייתי צריך להגיע לשם עם הרכב, בד"כ הייתי חונה בחניון תנובה (מול הקריה ועזריאלי) והולך משם ברגל (משהו כמו 15 דקות). עלות החניון הייתה אז 12 ש"ח ליום שלם (לפני שנה).

בדוק גם את השרשור הזה: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=211852

פורסם

הריבוע האפור באמצע בהודעה של sagi ,זאת תחנת האוטובוס רידינג. כל שאר מקומות החניה המסומנות חינמיות תמיד. 

רנו קליאו 1.4 2003 נמכרה!!

רנו קליאו 1.2 2013 דנדשה!!

פורסם

השאלה היא האם יש סיכוי טוב שבהגעה לשם ב-9:15 בבוקר לא יהיו שם מקומות חנייה כלל?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
3. אילו פתרונות נוספים יש למי שרוצה להגיע לאזור הלונדון מיניסטור ולא להסתבך עם חנייה?

סע באוטובוס. זה מה שאני עושה כשצריך להגיע לת"א בשעות היום. קו 70 של דן יקח אותך מהבית עד הכניסה ללונדון מיניסטור.

איך שלא יהיה אין טעם לחנות ברידינג על אף שהחנייה בחינם (זה כמעט הקצה השני של העיר, תחסוך את הזמן והדלק לשם ותחנה במקום זה בארלוזרוב).

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

איתמר - ההגעה היא מהרצליה, לא מת"א. אלא רק אם קו 70 עוצר בדיוק מול הבית בהרצליה (ואם כן - מגניב!)

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

שוב עברת דירה? לא חראם אחרי כל מה שהאינסטלטור ההוא עכש אותך?

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

בימים שבהם הייתי עושה משמרות ערב ולא היה לי קטנוע, נהגתי להשאיר את המכונית ברידינג ולתפוס קו 4 לעבודה.

לא יודע לגבי שעות הבוקר, אבל ב-14:30-15:00 אין בעיה למצוא שם מקום חניה סביר. ההימור שלי הוא שזה המצב גם בבוקר.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אין בעיית חניה ברידינג. יש חניון עפר ע-נ-ק-י צפון-מזרחית למגרש האוטובוסים, כך שגם אם החניון שליד גשר התערוכה מלא, עדיין יש מספיק מקום במרחק 5 דקות הליכה.

יש קו 501 של אגד מהרצליה לת"א. הוא עוצר ליד עזריאלי, שזה לא ממש רחוק מהלונדון מיניסטור.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
אין בעיית חניה ברידינג. יש חניון עפר ע-נ-ק-י צפון-מזרחית למגרש האוטובוסים, כך שגם אם החניון שליד גשר התערוכה מלא, עדיין יש מספיק מקום במרחק 5 דקות הליכה.

תודה, זה מה שרציתי לדעת

יש קו 501 של אגד מהרצליה לת"א. הוא עוצר ליד עזריאלי, שזה לא ממש רחוק מהלונדון מיניסטור.

תפסיקו להתעקש. יש סיבה שאני מכוון לחנייה ברדינג - אם היא רוצה לקחת אוטובוס ללונדון מיניסטור מהבית שלה, היא צריכה לקחת 601 שמגיע פעם בשעה בערך ממחלף שמריהו, ואז לרדת בקריה ולטפס כל הדרך במעלה שאול המלך - יותר מ-20 דקות הליכה בשמש הקופחת. לרדינג היא יכולה להגיע ב-15 דקות בבוקר, לקחת אוטובוס תוך כמה דקות, לנסוע בו 12 דקות ולהיות בעבודה תוך 45 דקות מרגע היציאה מהבית, עם 5 דקות הליכה בסה"כ.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

אפשר לחנות בחנייה של המכבי אש או של שדה דוב. (הכניסה הצבאית)

שניהם בחינם עם שפע מקום בכל זמן, 5 דקות הליכה מרידינג. (אפילו פחות)

• תוכן חדש...