Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5907 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נגרם גם נגרם, צריך להחליף רביעיית דיסקיות בלמים ,שני דודים וממיר קטליטי שנמעכו ,טמבון קדמי שנקרע, ומין שריטות על החצאיות בטח בגלל הג'ק.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

• תגובות 99
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ליאור, אני משתתף בעצבים שלך ומקווה מאוד שימצו את הדין עם החולירות.

האם יש לך תמונה של הרכב עם הגאנטים לפני שגנבו אותם ואגב, אם אני לא טועה זה המנוע 2.5 ברמת גימור פרימיום?

" מי שמאמין לא מפחד..... :mm_cool:

פורסם

כן זה הפרימיום, אין לי תמונה של לפני, כמו שאמרתי הוא נשען על הפגוש הקדמי שכרע תחת הלחץ ונשבר.

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם
אכן היו ברגי נעילה שאגב ממולצים בחום על ידי המתקין המורשה של היבואן שלקח עליהם בסביבות 200 ש''ח. אמר "תשלם עכשיו 200 שקל ותהיה עם ראש שקט בלי דאגות".

אילו ברגי נעילה? האם אומר הדבר שברגי נעילה הם בעצם שטות ולא שווים כלום? הרכב באויר (דחפו משהו מתחת) או שהוא מונח על הקרקע?

מאחל לגנבים שיאבדו את היכולת לנוע (ממש כפי שהם עושים לרכב).

פורסם

הוא מונח על הקרקע כמו אחרון הגרוטאות, ולגבי הברגי נעילה זה היה בשיא הציניות, הברגים הנ''ל לא שווים אגורה, סתם משהו שמנסים לדחוף כדי להרוויח על לקוחות, וכמו שאמרתי ממיר קטליטי, שני דודים ו4 דיסקיות בלמים ופגוש קדמי נהרסו כליל.

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם
ימצו את הדין עם החולירות? אתה לא רציני נכון?:shock:

התכוונתי שה' ימצה את הדין עם החולירות כי הרי לך תדע מי גנב אותם... 

" מי שמאמין לא מפחד..... :mm_cool:

פורסם

מבין את העצבים שלך על הגניבת ג'אנטים...

באמת מאחל להם את הכי גרוע שאפשר (לגנבים) אבל תפסיקו עם הסטיגמות המפגרות האלו על ה"ישראלי האמיתי"...בולשיט אחד גדול.

כן,אולי אנחנו לא מהכי תרבותיים בעולם אבל תאמין לי שגם בעולם,גם במדינות יותר מתורבתות מאיתנו קורים הדברים האלו על ימין ועל שמאל בתדירות גבוהה יותר משבישראל.

שוב אני לא מצדיק אותנו ואת המעשה של פגיעה ברכושו של האחר אבל ראבק די עם הסטיגמות.

פורסם
איייייייייייהההה האוטו נשען על הפגוש הקדמי או שאני מדמיין?? לא יכלו לפחות לדחוף בלוקים?

הרכב באויר (דחפו משהו מתחת) או שהוא מונח על הקרקע?

בחזית הרכב יש מדרכה (בתחילה זה לא ממש בולט), הפרונט נשען על המדרכה.

חלאות של אנשים.

לגבי הבירגי נעילה, מייחסים להם משקל יותר מדי כבד,אלה סה"כ ברגים שאמורים להיות קצת יותר קשים לפתיחה עבור הגנב הממוצע מהסיבה שלא פותחים אותם עם המפתח הרגיל של יתר הגלגלים,אבל אני בטוח שמי שעוסק במלאכה דואג מראש להצטייד בסט מפתחות מתאים.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

ואווו, פשוט מפחיד !

מתעלק עם שאלה:

אם הרכב מגיע במקור עם מגנזיום ברמת גימור , וחלילה המגנזיום נגנב , האם אני רשאי לדרוש מהביטוח את אותו מגנזיום שקיבלתי בעת קנייתי ? האם אני רשאי בכלל לדרוש את הרכוש שנגנב ?

פורסם

אם מדובר על נזק ככל נזק אחר

אז בטוח יש השתתפות עצמית של 1500-2000 שח

ועלות נוספת של הנחת העדר תביעות לשנה הבאה בסכום דומה.

בקיצור נזק של כ 4000 שח.

שווה להפעיל ביטוח ?

• תוכן חדש...