Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5908 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

להשכלה כללית, כמה סוגי "מיקום ומידות ברגים" יש לג'נטים . האם כל הג'נטים נחשקים על ידי הגנבים או שיש

רכבים / מידות שלא "נוגעים" בהם. מישהו שולט בתחום , הסבר קצר יעזור לרבים.

• תגובות 99
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לגבי איך הם עשו את זה ,

מאוד פשוט מגיעים עם ג'ק הידראולי

לפני שמרימים את הרכב פותחים עם מפתח צלב את הברגים.

מרימים את הרכב עם הג'ק ההידראולי באוויר מצד אחד , משחריים את הברגים עם הצלב ,

מורידים את הרכב ועוברים לצד השני.

בתור אחד שעבד רק עם ג'ק הידראולי ומפתח צלב על הפיג'ו 405 שלי בעבר להחלפת גלגל 1 לקח לי [עם כיוון של מיקום הג'ק]

והחלפה של גלגל בגלגל משהו כמו 4 דקות וזהו.

אז אני מאמין שתוך 10 דקות הם תיקתקו את כל הרכב.

לגבי "ברגי אבטחה" חבל על הכסף והזמן שלכם כבר תפסו גנבים עם סט של מפתחות כאלה [מרוב מיומנות במבט הם יודעים איזה סט להשתמש ,פשוט מדהים.]

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

מספיק עם הלקאה עצמית. לא רק בארץ. ונדליזם אמיתי ופשע קיים גם במקומות אחרים (אפילו גניבות של ג'אנטים, עובדה - ברגי אבטחה נמכרים בחו"ל ואני די בטוח שהם לא המצאה ישראלית).

51 קג"מ :shock::lol:

פורסם

אחחחח כואב הלב, אני לא יכול לתאר אפילו איזו הרגשת חרא וחוסר אונים זאת.

מקווה שהגנבים האלה לא יוכלו להשתמש יותר בידיים שלהם בחיים. :x

אגב, מה זה החניון הזה? חניון של בניין או ציבורי? בחניונים כאלה יש בד"כ מצלמות.

פורסם

אני משאר שזה היה באחד החניונים באזור סיטי צודק?

החניונים שם פשוט מלאים בגנבים כל מי שצריך משהו הכי קטן בא למקום הזה ופשוט מוציא,אין שם מצלמות אין שום דבר,לי אישית קרה שבאתי לחבר ולא היה איך להחנות למעלה אז ירדנו לחניה תת קרקעית ואני מגלה ילדים בני 17 מתעסקים באזור החלונות (כנראה היו מגני רוח) ואיך שראו אותי התחילו פתאום ללכת מהר וברחו(כנראה היה רכב שחיכה בחוץ כי נעלמו תוך שניות) כמובן שאחרי זה כבר לא חניתי את הרכב שלי שם והעדפתי לחנות במרחק של כ 500 מטר מהבית שלו העיקר שאני אהיה רגוע שפחות דברים יכולים לקרות(וגם יש אזעקת ביפר)

Scan Speak

פורסם
אם מדובר על נזק ככל נזק אחר

אז בטוח יש השתתפות עצמית של 1500-2000 שח

ועלות נוספת של הנחת העדר תביעות לשנה הבאה בסכום דומה.

בקיצור נזק של כ 4000 שח.

שווה להפעיל ביטוח ?

חחח

כנראה שאתה ממש לא מודע למחירי יבואן...

לי קרה את אותו המקרה בדיוק רק עם ספיריט גם גאנט 17 רק 205 ולא 215 כמו בשש

מחיר 4 גאנטים + 4 ברידגסטון פוטנזה הגיע ל...אתה יושב???

21,800 ש"ח

רוצה לראות את הקבלה???

נ.ב

לי לא היה נזק כמו המתואר כאן אז לפותח הת'רד

צפה פגיעה ידידי...

כמובן שלא אתה אלא סוכן הביטוח שלך

כואב אבל עובר

פורסם

21 אלף? לסט ג'אנטים "17? במחיר הזה אתה יכול לקנות סט 22" ולשים עליהם מישלן פיילוט ספורט קאפ ולהשאר עם עודף. טירוף.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם
21 אלף? לסט ג'אנטים "17? במחיר הזה אתה יכול לקנות סט 22" ולשים עליהם מישלן פיילוט ספורט קאפ ולהשאר עם עודף. טירוף.

ידידי

דלק מוטורס לא רק מתעשרים ממכירת הרכבים...

• תוכן חדש...