Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5907 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 99
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
תופעה מוכרת בקרב בעלי מאזדות עם ג'אנטים וזאת כי יש הרבה רכבים ליכסינג בשוק ללא ג'אנטים ואז "מזמינים" לאותם רכבים.

מה הקשר ליסינג?

לפרימיום יש 17" עם צמיגים במידה מאוד לא רגילה

גם ככה אף אדם שקנה 6 מליסינג לא יחילף אותם

נדמה לי שכל פעם שמישהו מדבר על בהקשר מסוים על מאזדה אז ישר מישהו קוץ עם המילה ליסינג כאילו הוא ישמע חכם.

לכמה איפרזות גנבו גאנטים? ולאיוו? לגולפים? יש כאלו בליסניג? (לא!)

פורסם
מה הקשר ליסינג?

לפרימיום יש 17" עם צמיגים במידה מאוד לא רגילה

גם ככה אף אדם שקנה 6 מליסינג לא יחילף אותם

נדמה לי שכל פעם שמישהו מדבר על בהקשר מסוים על מאזדה אז ישר מישהו קוץ עם המילה ליסינג כאילו הוא ישמע חכם.

לכמה איפרזות גנבו גאנטים? ולאיוו? לגולפים? יש כאלו בליסניג? (לא!)

הקשר הוא ש70-80 אחוז מהמזדות בשוק הוא ליסינג.

וכשתקופת הליסינג מסתיימת הם נמכרים בשוק החופשי.

הישראלי שרכש רכב לא מאובזר מחברת ליסינג ואולי קיבל הנחה מחפש איך לאבזר את הרכב במחיר מינימלי.

פורסם

ראיתי אתמול בMTV תוכנית על שיפוץ רכבים.

היה שם בחור שהחנה טיוטה טנדר (היי לקס ) בחניה של מכון הכושר , שחזר מצא את הרכב בלי שום חלק , לקחו לו את הארגז מאחור הפנסים הצמיגים השאירו שאסי את ההגה ואת המנוע.

הכי מצחיק שהוא הלך לכל מני פרוקיות קנה פנסים מושב של איזה רכב אחר והוא נוסע עם הרכב ככה.

בלי דלתות בלי ארגז מאחור בלי דש בורד רק הגה מנוע ומרכב.

בשביל להחליף בגיר הילוכים ( אוט ) הוא התקין כפתור שמעביר בצורה ידנית מרוורס לקידמי , כל פעם שהוא רוצה לעשות רוורס הוא יוצא מהרכב לוחץ על הכפתור וחוזר .

לראות ולא להאמין !!! פשוט הזוי .

פורסם

גועל נפש של אנשים!

משתתך בצערך.

אלי כתב: הנהלת האתר מגנה בכל תוקף תחרויות בכבישים צבוריים,או כל סוג אחר של התפרעות ועבירה על חוקי התנועה!

*אבל אם אתם לוחצים, בחיית צלמו שנראה.

פורסם

בחיים לא יכלתי להבין כמה רוע יש באנשים. פשוט נורא כואב לי לראות את זה.אמן שהכסף שהם יקבלו עבור הג'אנטים ילך על תרופות עבורם ועבור בני משפחתם. נבלות סרוחות!

Twincharger Stratified Injection

פורסם

רק בישראל... :shock:

אין ברגי נעילה מקוריים במזדה (לפחות לא אלה של השנים הקודמות יותר).

לא לקנות ברגי נעילה באוטודיפו או שאר סדנאות שיפורים - הם בדר"כ "עלק" ברגי נעילה ולא יצליחו במשימת. תעשה חיפוש בנט - היה מבחן ברגי נעילה באנגליה ושם המליצו על ברגי נעילה מסויימים, או פשוט לקנות מקוריים של מזדה (מיפן. לא משהו מקומי).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
דברים שיעשו אך ורק בארץ הנפלאה שלנו.

אני יודע שלא שופטים אדם בעת צערו, אבל למה המחשבה, המוטעית, שרק המדינה הזו לא מוצלחת, זה מה שמנחם אותך? אתה באמת חושב שבמדינות אחרות לא גונבים ג'אנטים?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
אם מדובר על נזק ככל נזק אחר

אז בטוח יש השתתפות עצמית של 1500-2000 שח

ועלות נוספת של הנחת העדר תביעות לשנה הבאה בסכום דומה.

בקיצור נזק של כ 4000 שח.

שווה להפעיל ביטוח ?

לפי התיאור, הנזק יעבור את ה-4000 ש"ח, ג'אנטים שעולים פחות או יותר את הסכום הנ"ל, פגוש שעולה כ2000 ש"ח,

צלחות - 800 עד 1000, ודודים 800 - 2000.

אל תשכח שאם הרכב חדש הוא מתוקן במורשה שם המחירים מתחילים גבוה גבוה.

פורסם

וואו, איזה חולירות, מה הייתי עושה לזבל כזה במידה והייתי רואה אותו נוגע לי ברכב......

משתתף בצערך, מי יתן ולא תדע עוד צער :)

פורסם

בעקבות הת'רד הקצת מלחיץ הזה עליי לציין, יש למישהו מושג איפה אפשר להשיג "ברגי הגנה" לג'אנטים? כמובן עם המפתחות שלהם :). כרגע יש לי בורג הגנה אחד מאותו סוג על כל ג'אנט. מה בערך העלות?

תודה,

• תוכן חדש...