Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5907 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא קומבינה, הגנב המנוול מגיע מצויד בכל הבוקסות הקיימות בשוק.

ובעזרת הניסיון שלו צ'יקצ'אק מוצא את מה שמתאים.

TALROZE כבר דיבר על זה:

לגבי "ברגי אבטחה" חבל על הכסף והזמן שלכם כבר תפסו גנבים עם סט של מפתחות כאלה [מרוב מיומנות במבט הם יודעים איזה סט להשתמש ,פשוט מדהים.]

יואב

יואב :arrow:

• תגובות 99
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

להוריד את הרכב מהגק זו גם לא בעיה או ששמים לבנה מתחת.

או שפשוט לא אכפת להם ומושכים בכח את הגק ומעקמים את השילדה.

ולמי שחושב שהדבר לא אפשרי כבר ראיתי גגריסט שהשתמש בגק הידראולי להזיז גרוטאת רכב במגרש .

הרכב ישב על הצירים ללא גלגלים.

הוא פשוט משך והגק יצא.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

אני עדיין לא מבין,לברגי הנעילה יש בוקסה מיוחדת לא?

כי לי קיימים גאנטים ברכב שקניתי,וכשהגעתי לעשות טיפול לא ידעתי בכלל על פטנט כזה,אף מכונאי לא הצליח לפתוח את הברגים

גם קומבינות של פנצרמאכר לא עזרו,אלא שבסוף יצרתי קשר עם הבעלים הקודם של הרכב והבוקסות היו אצלו,

אז אתם חושבים שלגנבים היו כל סוגי הבוקסות?

אם כן אז הם ממש מקצוענים

פורסם
:roll:יש הכל, לא לדאוג. או שבעצם כן לדאוג

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם
אני עדיין לא מבין,לברגי הנעילה יש בוקסה מיוחדת לא?

כי לי קיימים גאנטים ברכב שקניתי,וכשהגעתי לעשות טיפול לא ידעתי בכלל על פטנט כזה,אף מכונאי לא הצליח לפתוח את הברגים

גם קומבינות של פנצרמאכר לא עזרו,אלא שבסוף יצרתי קשר עם הבעלים הקודם של הרכב והבוקסות היו אצלו,

אז אתם חושבים שלגנבים היו כל סוגי הבוקסות?

אם כן אז הם ממש מקצוענים

ברגי נעילה ה"רגילים" שעולים 50-100 ש''ח , על אלה אתה מדבר?

יש בוקסה אחת מאסטר שיכולה לפתוח את הכל.

לפי דעתי הברגים האלה זה לא אמצעי נגד גניבה, אלא סתם גימיק ללא תועלת, כמו למשל מנעול הגה (שיש כל כך הרבה שיטות לפרוץ אותו שזה מגוחך להשקיע בו זמן להרכיב אותו בכלל כל פעם)

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

בורזום בתור אחד ששם נועל הגה, אני לא מצפה שהנועל הגה ימנע מגנב לקחת לי את הרכב. אלא שיעכב אותו בדקה או שתיים קריטיות ואולי במזל מישהו יעבור ברחוב ויתקשר למשטרה.

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

למיומנים חצי דקה לכל הפחות והסיבה כפי שכתבו מעלה לצורך עיכוב של דקה, אף אחד לא מצפה שזה מה שימנע גניבת הרכב.

פורסם

אני הכרתי מישהו שהיה לו מנעול הגה ברכב והוא לא שם אותו על ההגה.

הוא טען שהוא זקוק לאמצעי הגנה במידה ומישהו יתקוף אותו [ואם המשטרה רואה אלה אז הוא יכול להיכנס לצרות].

סיפור אמיתי.

טוב שם טוב משמן טוב

• תוכן חדש...