Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת אאודי TT מודל 2000-2002

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5931 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, אני חדש בפורום, ויחד עם זאת גם ההבנה שלי בכלי רכב לא בשמיים. אני מעוניין לרכוש אאודי TT קופה שנתון 2000-2002

כאשר באמתחתי 100,000 שקלים. למען האמת אני מחפש רכב יפה רכב סקסי, עם מחיר סביר שאני יכול להרשות לעצמי הרכב הנ"ל מדהים ביופיו בעיניי. למרות הבנתי הנמוכה ברכבים, אני מודע לתחזוקה הגבוהה שברכב מסוג זה ועוד 10 שנים על הכביש.

לכן אני מעוניין לקנות אאודי TT לשנה אחת בלבד ולמכור כאשר אני בצפי של הפסדי ביטוח, וירידת ערך. אני לא מעוניין להגיע למוסכים, ולתיקונים ולתחזוקות ולהחליף את זה ואת זה, אני גם לא מעוניין לקרוע אותה על הכביש, אלא להינות מאשלייה של רכב ספורט, מהסוג הכי פשוט לא קואטרו ולא כוח סוס. למביני עיניין האם יש רכב בשנתונים האלה 2000 וקצת בסכום הזה 100,000 עם קילומטרז נורמלי, שאני לא ימצא עצמי בתחזוקה שוטפת וכאבי ראש של מוסכים, קיימת חייה כזו בכלל. ואם כן מה לחפש ברכב מה טוב ומה לא, ממה להיזהר? כמה רכב כזה יאבד בשנה ומה המחירון המומלץ?? אשמח לתשובה מעמיקה ואמיתית. שוב המטרה להנות מרכב שנה למכור אותו להפסיד ביטוח וירידה וזה הכל. ואולי בכלל אין חיה כזו ועלי לרדת מהעניין

• תוכן חדש...