Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5849 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בחיפוש אחר רכב משפחתי שיחליף את הפוקוס 2002 1.6 שברשותי, החלטתי להתעניין באוקטביה עם ממנוע בנזין 1.6 בשנתון 2006-2007.

מחיפושים בפורום וחוות דעת של חברים בעלי הרכב הנ"ל הבנתי שעלויות אחזקת הרכב הזה ממוצעות לרכב משפחתי וצריכת הדלק שלו מעט נמוכה. (תקנו אותי אם אני טועה)

נתקלתי בדגם נוסף של האוקטביה, elegance fsi, בעל מנוע בנזין 2.0 ואבזור מרשים.

מה הן עלויות האחזקה של הדגם הזה לעומת ה-ambiente 1.6, מבחינת צריכת דלק, ביטוח,טיפולים.

האם הדגם הזה מוצלח?. או שעדיף ללכת על ה 16?

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מציע ללכת באופן חד-משמעי על מנוע 2 לילטר, הזרקה ישירה. מנוע דומה שירת בפאסאט, ללא תקלות מיוחדות.

מנוע ה 1.6 קצת קטן על האוקטביה, אבל תלוי כמובן היכן אתה נוהג, אם רוב הנסיעות שלך בתוך העיר, מנוע 1.6 יספיק.

מדובר במכונית טובה ואיכותית.

אהרן

פורסם

ה2.0 מצטיינת באיבזור עשיר ("אלגנס") ומנוע מצוין, חזק ושקט.

ה1.6 מצוידת במנוע אמין, אך מיושן ובעל יכולת דינמית ממוצעת מאוד.

צריכת הדלק הממוצעת של ה-2.0FSI ע"פ אתר "הגה": 12 ק"מ לליטר.

צריכת הדלק הממוצעת של ה-1.6MPI ע"פ אתר "הגה": 12.8 ק"מ לליטר.

האחזקה של ה2.0 עלולה להיות יקרה במעט.

אם יש באפשרותך לקנות את ה"אלגנס", לפי דעתי האישית, זה עדיף.

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

פורסם

תודה רבה על העזרה.

יש מישהו שמכיר מהי צריכת הדלק של הרכב הזה בפועל (קשה להסתמך על נתוני היצרן)?

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

מצטרף לשרשור...

מחפש אוקטביה 1.6 או 2.0 ליטר אוטומט שנתונים 2004-2006 דור 1, רציתי חוות דעת על האוטו מניסיון,

וכמה פרטים חשובים שברצוני לדעת

1. מה ההבדל בין AMBIENTE ל...TOUR /GLX ?

2. האם גם בגרסאות הבנזין הביטוחים יקרים?

3. איך הגיר שלו? האם הוא אמין?

אשמח לכל מידע נוסף,

שיהיה המשך שבוע טוב.

בברכה,

עידן.

אם מצאת רכב טוב - זה פשוט פצצה של רכב. הוא לא הכי טוב בכלום. הוא הכי טוב בהכל ביחד.

פורסם

הבעיה עם מנוע ה-2 ליטר FSI היא נדירותו, הדגם הזה נמכר בכמות קטנה מאוד ומעטות מוצעות למכירה.

רצוי לציין שב-2007 התחילו לשווק את הדגם החדש של האוקטביה במקביל לישן שקיבל את השם טור, החדש מרווח וגדול יותר ומציע תא נוסעים איכותי ומודרני הרבה יותר.

בהצלחה.

פורסם
הבעיה עם מנוע ה-2 ליטר FSI היא נדירותו, הדגם הזה נמכר בכמות קטנה מאוד ומעטות מוצעות למכירה.

רצוי לציין שב-2007 התחילו לשווק את הדגם החדש של האוקטביה במקביל לישן שקיבל את השם טור, החדש מרווח וגדול יותר ומציע תא נוסעים איכותי ומודרני הרבה יותר.

בהצלחה.

אני מדבר על הדור ה1 שזה עד 2006 אם אני לא טועה...הדור השני יקר לי מידיי כרגע.

בקשר לFSI 2.0 זה מנוע שנמכר בדור השני ולא הראשון, נכון?

בכל אופן אם ה2 ליטר נדיר אז ישנה את האופציה של 1.6 ליטר

אם מצאת רכב טוב - זה פשוט פצצה של רכב. הוא לא הכי טוב בכלום. הוא הכי טוב בהכל ביחד.

פורסם

ה-2 ליטר FSI אכן נמכר רק בדור השני.

בדור הראשון היו גירסאות 1.8 טורבו וגם 2 ליטר (אבל ה-2 ליטר הישן עם 115 כ"ס).

שוב גם במקרה הזה הן נדירות יחסית והדגמים הנפוצים הם הדיזל שמציע ביצועים טובים מאוד אך יהיה קשה למצוא רכב בעל עבר שהוא לא מוסדי (חברה, מונית, קיבוץ וכדומה) ושלא עבר כמות אסטרונומית של קילומטרים.

ה-1.6 נחשב אמין והוא נפוץ יחסית אך בשילוב עם גיר 4 מהירויות הוא מציע ביצועים מעט עייפים אך בהחלט מתאים לנהג הלא ממהר.

בהצלחה.

פורסם

האוקטביה אחלה אוטו שבעולם באמת שהוא אמין ומתאים למשפחה ...

גם מבחינת בטיחות ,תא מטען ענקי ,מנוע וגיר אמינים מאוד ומערכת חשמל אמינה למדי ..

כמו ש-j22bulfas אומר עם אתה עושה המון נסיעות מחוץ לעיר עדיף גרסת ה2000 אבל עם אתה נוסע בתוך העיר רוב הזמן מנוע ה-1.6 יעשה את העבודה כמו שצריך ..

ולגבי צריכת הדלק אני לא בקיא בזה בדיוק אבל אני יודע שבשתי המנועים צריכת הדלק טובה:-D

8).................citroen C5 2002 Sx2000.................8)

פורסם
ה-2 ליטר FSI אכן נמכר רק בדור השני.

בדור הראשון היו גירסאות 1.8 טורבו וגם 2 ליטר (אבל ה-2 ליטר הישן עם 115 כ"ס).

שוב גם במקרה הזה הן נדירות יחסית והדגמים הנפוצים הם הדיזל שמציע ביצועים טובים מאוד אך יהיה קשה למצוא רכב בעל עבר שהוא לא מוסדי (חברה, מונית, קיבוץ וכדומה) ושלא עבר כמות אסטרונומית של קילומטרים.

ה-1.6 נחשב אמין והוא נפוץ יחסית אך בשילוב עם גיר 4 מהירויות הוא מציע ביצועים מעט עייפים אך בהחלט מתאים לנהג הלא ממהר.

בהצלחה.

אין בעיה מתאים לי, אני לא ממהר לשום מקום אך איך הגיר של האוקטביה? האם הוא לא בעייתי כמו בפולקסוואגן? או שהגיר עושה בעיות רק בדגמי הדיזל???

אכן אחלה רכב,רק צריך לקחת בחשבון עלויות ביטוח גבוהות עד מטורפות וכמובן לחשוב שאתה נהג מונית:wink:.

האם בדגמי הבנזין עלויות הביטוח גם כן "מטורפות" ??

פורסם

בכלל אם תמצא אוקטביה במצב טוב לך תמלא לוטו \ טוטו.

הסיכוי נמוך מאוד עד קלוש.

לצערי כל אוקטביה שחיפשתי הייתה גמורה .

הטובות פשוט נחטפות.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

הי.

הגבתי לפוסט זה בעבר, אבל ראיתי שאנשים נוספים הגיבו, לכן אני מוצא לנכון להדגיש שאמנם הרכב מבוקש ע"י בני-דודנו, אבל אך ורק בגרסת דיזל, וזו הגרסה שנחשבת גניבה- כתוצאה מכך יתכן שעלויות הביטוח יקרות- אני כותב יתכן, כי ברגע ששמים על רכב חדיש שכזה איתוראן, הפוליסה מוזלת באופן משמעותי.

לכן, אם אתה מחפש דגמי בנזין- לא תהיה לך בעיה של ביטוח יקר.

לגבי מציאת מכונית משומשת ושמורה- באמת מדובר במכונית מבוקש, שמעתי שהן נחטפות בשוק המשומשות.

מציע לך לפנות לאוטודיל, לפני כשבוע היה מבצע בסוכניות פולקסוגן, כתוצאה מכך, אמורות בתקופה הקרובה להגיע לאוטודיל עשרות מכוניות רובן יד ראשונה שמורות עם קילומטראז' סביר.

מציע לך לקפוץ לאוטודיל- אגב הם לקחו מקום חדש ושמעתי שהם עשו את המקום סוף הדרך, תבדוק מה היצע המכוניות שיש שם, אתה יכול גם לבקש מאיש מכירות להיכנס למחשב ואז הוא יגיד לך איזה רכבים ספציפיים אמורים להיכנס- כי כל מי שחתם על עסקת טריידאין זה מוזן אוטומטית למחשב שלהם, יתכן שהוא יוכל לשריין לך רכב מסוים או מספר מכוניות, על מנת שתוכל לקחת אותן לבדיקה.

מאחל לך הצלחה מכל הלב. אם יש לך שאלות- תוכל לפנות אליי בפרטי.

אהרן

פורסם
הי.

הגבתי לפוסט זה בעבר, אבל ראיתי שאנשים נוספים הגיבו, לכן אני מוצא לנכון להדגיש שאמנם הרכב מבוקש ע"י בני-דודנו, אבל אך ורק בגרסת דיזל, וזו הגרסה שנחשבת גניבה- כתוצאה מכך יתכן שעלויות הביטוח יקרות- אני כותב יתכן, כי ברגע ששמים על רכב חדיש שכזה איתוראן, הפוליסה מוזלת באופן משמעותי.

לכן, אם אתה מחפש דגמי בנזין- לא תהיה לך בעיה של ביטוח יקר.

לגבי מציאת מכונית משומשת ושמורה- באמת מדובר במכונית מבוקש, שמעתי שהן נחטפות בשוק המשומשות.

מציע לך לפנות לאוטודיל, לפני כשבוע היה מבצע בסוכניות פולקסוגן, כתוצאה מכך, אמורות בתקופה הקרובה להגיע לאוטודיל עשרות מכוניות רובן יד ראשונה שמורות עם קילומטראז' סביר.

מציע לך לקפוץ לאוטודיל- אגב הם לקחו מקום חדש ושמעתי שהם עשו את המקום סוף הדרך, תבדוק מה היצע המכוניות שיש שם, אתה יכול גם לבקש מאיש מכירות להיכנס למחשב ואז הוא יגיד לך איזה רכבים ספציפיים אמורים להיכנס- כי כל מי שחתם על עסקת טריידאין זה מוזן אוטומטית למחשב שלהם, יתכן שהוא יוכל לשריין לך רכב מסוים או מספר מכוניות, על מנת שתוכל לקחת אותן לבדיקה.

מאחל לך הצלחה מכל הלב. אם יש לך שאלות- תוכל לפנות אליי בפרטי.

אהרן

סבבה אהרן, אני אבדוק זאת, תודה.

בכל אופן יש עוד משהו שאני חייב לדעת, יש לי גולף דור 4 1.4 ליטר גיר ידני, רכב נהדר אצלי יותר מ3 שנים, התחלתי לפזול לכיוון האוקטביה כיוון שאני צריך אוטומט, רכב גדול ומחיר הוגן (יחסית לבורה פאסט וגולף) והכי חשוב אמין.

אז לשאלתי: מה ההבדל בין האוקטביה 1.9 TDI לבורה,פאסט וגולף עם מנוע דומה?

(אני מדבר על דגמים מהשנים 2002-2005)

וכן מה ההבדל בין המכוניות הנ"ל גם במנועי הבנזין?

מדוע האוקטביה יותר אמינה מהן אם השימוש במכלולים זהה.???

שוב תודה,

עידן.

• תוכן חדש...