Jump to content

bmx

  • הודעות

    108
  • כאן מאז:

צפיות אחרונות בפרופיל

צפיות הפרופיל האחרונות חסומות ואינן מוצגות בפני משתמשים אחרים.

הנקודות של bmx

נהג חדש

נהג חדש (2/14)

10

מוניטין

  1. תודה על התשובות,מדריך מעולה! מפורט מאוד! סייע לי רבות בהחלפת החלק ללא כל ידע מקדים!
  2. כל הכבוד! # האם נדרשים כלים מיוחדים לביצוע העבודה? # האם ההחלפה דורשת סיוע של אדם נוסף? # אם התקלה כל כך נפוצה איך אין ריקול בנושא? # האם נדרש לבצע כיוון הגה לאחר ההחלפה? אם כן כיצד מבצעים זאת?
  3. *כוהל הצתה (מתאים ל 206 ולסקסו) *חיישן חמצן לסקסו *חיישן חמצן ל 206 *מראת צד ימין לסקסו *3 מזרקי דלק (מתאים לסקסו ול 206) *"חליל" מזרקי דלק (מתאים לסקסו ול 206)
  4. ממליץ לחפש ב-EBAY, אני רכשתי בקבוקון על פי דגם הרכב.
  5. זה בדיוק מה שרשמתי בתגובה בפרטי. בכל אופן, תודה רבה!
  6. הפלסטלינה שהזמנתי מאיביי עדין לא הגיעה. איפה בבאר שבע ניתן למצוא פלסטלינה במחיר שפוי? (אם מישהו מוכן למכור אני אשמח)
  7. כן, קפיצת סל"ד, מורגש שהגיר העביר מרביעי לשלישי.
  8. BUKI, תודה רבה על ההכוונה. אני עדין סבור שמשהו לא תקין בתפקוד הגיר. (בנוסף לכל התסמינים שציינתי, בשיוט במהירות 90 קמ"ש מד הטורים עומד על 3) אשמח לייעוץ עבור פתרון הבעיה.
  9. ברשותי הונדה סיויק 2002 גרסאת החמש דלתות. קניתי את הרכב בידיעה שהגיר הקיים הוחלף. לאחר היכרות עם הרכב אני מבין שההילוכים לא עוברים בצורה תקינה. ההילוכים עוברים בסל"ד גבוהה (מעל 3) גם בנסיעה רגועה מאוד. ההילוך החמישי משתלב רק בסביבות ה 110 קמ"ש. בחלק גדול מהמקרים העברת הילוך מתבצעת במקביל למשיכת טורים רגעית. חשוב לציין שאין דפיקה או רעש חריג בעת העברת ההילוך. מרגיש כאילו משהו לא מכויל בצורה תקינה. אשמח להארות בנושא
  10. על פי בדיקה מול מוסך מורשה לסקסו אין פילטר מזגן, (בכל אופן אשמח לדעת האם מישהו יודע איפה נמצאת כניסה האוויר). הלחצן חשמלי
  11. ברשותי סיטרואן סקסו 2001 1.4 אוטומט. המזגן מקרר אך בעוצמה חלשה כך שגם בנסיעה ארוכה בשעות הצהרים עדין חם ולא ממש נעים ברכב. על פי בדיקת מכונאי מדחס המזגן תקין, מפוח תקין, לא חסר גז. לחצן הפעלת סרקולציה פנימית אינו פעיל ולטענת המכונאי הוא מקור הבעיה. האם קיימת אפשרות לגורם אחר? במידה ואכן הסרקולציה הפנימית הינה מקור התקלה אשמח אם אוכל לקבל הסבר מה מיקום תעלות האוויר על מנת שאוכל להעביר למצב סרקולציה פנימית בצורה ידנית.
  12. האם חיישן המהירות בסקסו דיזל שנת 98 זהה בסוגו ובמיקומו לחיישן של הרכב שלי?
  13. ibanez81- נשמע שהתקלה שלך שונה משלי אשמח לדעת איפה נמצא חישן המהירות, אני מעונין לנסות לתקן לבד לפני שאני פונה למוסך
×
×
  • תוכן חדש...