Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תוצאות בדיקה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5938 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי ,

היום לקחתי פיאט פונטו ספייס 2002 156,000ק"מ לבדיקה במכון מונדיאל , הרכב יד שניה לא השכרה וגם לא ליסינג הוא מסוכנות של פיאט בב"ש ונאמר לי שהוא מטרייד אין של מישהו שלקח רכב חדש ....

שאלתי אם הם מתחייבים למנוע גיר ושילדה והם נענו בחיוב!!!

הרכב באמת נראה שמור נסעתי בו והרגשתי ממש סבבה מזגן מקרר (לא שהיה היום יום חמסין ) אבל הרכב בהחלט סחב לא רע גם כשהמזגן עבד !

הוא עונה למבוקשי : זול,צריכת דלק נמוכה , אחזקה זולה ,ותקווה לאמינות מסויימת.

מכיוון שבבדיקה יצאו תוצאות מפחידות שאני לא מבין ולא יודע נוצרה בי תחושה שמא זרקתי 500 ש"ח לפח.

אשמח לקבל את חוות דעתכם המקצועית :

#נזילות שמן בין מנוע לגיר ,שאיבת שמן לחלל השריפה ,ראש מנוע לאחר תיקון,סימני פתיחה באגן שמן,לנקות מערכת קירור+רדיאטור,רצועה פגומה+מותחן רועש,מנוע רועד בסרק,לבדוק התנעת בוקר\עישון.

#דוד אחורי מתפורר מבפנים

#לתקן זוית היגוי,נקישות בתיבת הגה(לבדוק במוסך ציין בעט)

#בבולמי זעזועים חלשים

#צמיגים אחורייםפגומים

#נורות כריות אויר דולקות(לבדוק במוסךציין בעט)

#מצמד מפריד גבוה (בלאי),גומיות מגן לציריות פגומות , רעש מתיבת הילוכיםחזק , תושבת תיבת הילוכים פגומה .

קומפרסיה :

19

17

19

19

הבוחן אמר שזו קומפרסיה טובה.

שלדה נקייה.

השאלה הנשאלת :

האם להתרחק כמו מאש או שמא יש על מה לדבר ולדרוש שיתקנו ? על מה לשים דגש ...??

אגב המחיר שהם דורשים 16אלף ש"ח וזה הדגם עם שעון חום וטורים - האם הוא רכב כדאי ...?

אשמח להכוונה בהקדם לפני איזה טעות .....

פורסם

אני הייתי הולך לקבל חוות דעת שניה.

הבעיות הרציניות שאני רואה זה שפתחו מנוע (לבדוק מה בוצע ואיפה בוצע), נורת כרית אוויר דולקת (צריך לבדוק מה בדיוק התקלה, יכול להיות שבסך הכל מדובר בקונקטור ויכול להיות שהכרית אוויר/מחשב לא תקין) ורעש חזק מתיבת הילוכים (חבל שלא שאלת את הבוחן מתי בדיוק הוא שומע את הרעש כי מוזר שאתה לא שמעת את הרעש כשעשית נסיעת מבחן).

מצד שני השלדה נקיה (נדיר ברכבים בגיל הזה), אין עבר חברה/ליסינג/השכרה והקומפרסיה תקינה, כל השאר זה בלאי טבעי יחסית לגיל הרכב.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...