Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5913 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

הבעיה התחילה בעקרון לאחר החלפת אטם ראש, איני יודע אם זוהי הסיבה ומשום כך פונה אלייכם

לפני מס` ימים בבוקר הנעתי את האוטו והשארתי אותו למס` דקות להתחמם והלכתי אחרי מס דקות (3-4 דקות) שמתי לב שהמנוע נכבה מעצמו,. זה כבר הדליק אצלי נורה אדומה,

הייתי צריך בכל זאת לנסוע למוסך להתקין קולר לגיר באותו יום - אז אמרתי לעצמי שאני ישאל את המוסכניק.

כמובן שהוא אמר - עכשיו האוטו נכבה? - לא אז אני לא יכול לעשות בקשר לזה כלום, רק בדק את הטורים וכיוון קצת בעזרה הבורג שנמצא על ההזרקה (לפי מה שאני יודע זה הזרקה נכון? - איפה שכתוב ECI - MULTI)

ההמנתה לקולר הייתה צריכה להיות כ- שעה וחצי אז אמרתי לעצמי שאני יעשה סיבוב באוטו בינתיים

בדרך חזרה למוסך האוטו נכבר פעמיים

אבל שהגעתי למוסך - שוב פעם כלום!!!

המוסכניק התחיל בעבודה ניתק את המצבר והתקין קולר לאחר חיבור של כל הכבלים כולל הקולר הניע את האוטו האוטו הגיע למצב שכמעט נכבה - לפי השמיעה שלי האוטו הגיע כמעט ל0 סל"ד

המוסכניק אמר שזה כנראה מנוע צעדים והוא לא רוצה לקחת ממני כסף סתם ושעדיף שאני יפנה למורשה או משו לאיתור הבעיה,.

כל הדרך לבית מהמוסך האוטו רעד ונתן הרגשה שהוא יתכבה

יום אחרי זה הכל נעלם כלא היה

אבל הבעיה היא שמשהו בכל זאת מפריע לי, השבוע אני יתקין שעון טורים כדי לבדוק אם יש בעיה וכמו כן נסיתי לכוון קצת דרך הבורג בו מוסכניק השתמש לכיוון טורים אבל לפי מה ששמתי לב סתם העלתי את צריכת הדלק ונאמר לי גם שאסור לעשות את זה

והשאלות:

1. בסרק ובD הטורים נשמעים יציבים אבל כאשר מסובבים את ההגה \ הוונטות (אין לי מושג איך כותבים את זה - הכוונה למאוררים על הרדיאטור) פועלים או בעמידה ברמזור האוטו לפעמים ממש רועד (במנוע חם)

2. אמרו לי שאסור לכוון בעזרת הבורג, האם יש אפשרות לאפס את זה איכשהו? ניתוק מצבר או משו,, (בשאלה הזאת אני מבקש בבקשה הסבר ללא הפניה למוסך)

3. כמו כן יכולה להיות הסיבה לזה בגלל שהורידו לאוטו הזה את הממיר הקטליטי?

• תוכן חדש...