Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5925 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לחבר טוב שלי יש פיג'ו 206 XT שנת 99 , 1400 אוטומטית

כל השוענים ממשיכים לעבוד בלוח מחוונים ורק הקילומטראז' הפסיק לעבוד

יש לציין שכל הפיוזים טובים ועובדים

הרכב לא טופל במוסך מורשה כבר כמה שנים , הוא תוהה אולי זו הסיבה..?

או שיש למישהו רעיון אחר ?

פורסם

גם לי זה קרה עם ה-206 משנת 2002 ,והוחלף לוח השעונים.

עלות הנזק 1,600 שקל..:cry:

קיה פיקנטו 2015,סיאט לאון 2002 ,פיג'ו 206 2002 (אופל אסטרה 1995 ,פיאט אונו 1985 ,פורד אסקורט 1974 )

אדם כילה יומו, איגרת נכתבה

פורסם

במקרה הפחות חמור - נשרפה מנורת לתאורת רקע מאחורי התצוגה. אם בזווית ראיה מסויימת אתה מצליח לראות "עקבות" של הספרות בצג- כנראה זו הבעיה.

פורסם
גם לי זה קרה עם ה-206 משנת 2002 ,והוחלף לוח השעונים.

עלות הנזק 1,600 שקל..:cry:

אוי ואבוי לך!! את גר באיזור ירושלים.לי השעון טורים+סיפדומטר+קילומטרז' הלך קפוטו.הלכתי לואדי ג'וז 350 שקל לוח שעונים פרפקט! ואני מדבר כולל עבודה כן..

:sissies:
פורסם

חברים שכחתם לציין שיש מצב שהחיישן שבגיר הלך.

ב206 הספידומטר הינו דיגיטאלי, שמקבל נתונים גם מחיישן בגיר ואם החיישן הלך אז זאת גם יכולה להיות הבעיה.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

שים לב, מה הוא כתב - "קילומטרז' הפסיק לעבוד.

מכאן אפשר להבים, שצג הקילומטרז' כבוי.

אם החיישן בגיר היה לא תקין, גם הספידומטר לא היה עובד, ואז הבחור היה כותב "סקאלה לא עובדת"

פורסם

כמו שכתבתי בשירשור שנמחק,

תיגש "אוו ספידומטרים" ברח' בית אלפא 4 ת"א, היה לי ניסיון טוב איתם בתיקון מד מהירות בסיטרואן, ממליץ.

בהצלחה, איוון.

LEON אדומה

GOLF כחולה

• תוכן חדש...