Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5931 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום אכלתי את זה בבית חולים וולפסון, רק המקדונלדס היה פתוח כל השאר החליטו לסגור.

1. היה טור גדול מידי

2. הלחמניה שלהם זוועתית

3. בבורגראנץ הלחמניה מעולה אם לא שינו אותה משנות 90

some people need a high five

in the face

with a chair

• תגובות 105
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני לא מבין ממה אתם עושים סיפור , כולה שבוע מסכן שאתה לא אוכל חמץ, עדיין אף אחד לא מת מזה.

קצת לכבד את המסורת היהודית , לא צריך להשתלח בדת בכל פעם שחושבים שמשהו מציק,

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם
התגובה הזו רק מחדדת את חוסר הסבלנות והזלזול שלנו (מי זה שלנו? - אתה לדוגמא) באחר.

משהו מוזר עובר עליי בימים אלה. אני מוצא את עצמי מסכים עם Falou ביותר ויותר דיונים.

לענייננו, החתימה שלך מראה היטב שאתה אמנם חילוני, אבל מתכופף בקלות. למרבה המזל, לא כולנו כאלה.

לי באופן אישי לא מתאים שסוגרים לי את המדפים לשבוע שלם בשנה. מדוע אני צריך להתנצל על הרגלי האכילה שלי?

"להיות עם חופשי בארצנו" זה לא רק סיסמה, זאת אמורה להיות דרך חיים. אני לא יכול לדבר בשם כולם, אבל המשפחה

שלי כבר ברחה ממדינה אחת שבה המיעוט הכתיב לרוב איך לחיות. ישראל הייתה הארץ המובטחת, זאת שבה לא נצטרך

להתנצל על כלום בפני אף אחד. והנה, נחש מה קרה... באים ה"צדיקים" ומלמדים אותי איך להיות יהודי.

בשורה התחתונה, אם כבר הוחלט ומקובל על הרוב לסגור את המדפים בניילון, אני יכול לחיות עם זה. אבל אם אני מוציא

את המוצר מאחורי הווילון, והקופה אשכרה לא מאפשרת לי לקנות את זה, אני רואה בזה פגיעה בזכויות הדמוקרטיות שלי.

תקרא לי חזיר רוסי, שמאלני, גזען, עוכר ישראל ולא מתחשב בזולת, אבל לא תוכל להכחיש שמבחינה חוקית, זאת בעיה.

זה מה שקורה כשאין חוקה שמגדירה את זכויות האזרח. לצערי, ברור שהיא גם לא תהיה, אחרת המיעוט החרדי יאבד את

אחיזתו האיתנה באשכי המדינה, דמי הבטלה יפסיקו לזרום וחברי הקהילה יצטרכו לצאת לעבוד. ומה הלאה, שירות צבאי?

פורסם
משהו מוזר עובר עליי בימים אלה. אני מוצא את עצמי מסכים עם Falou ביותר ויותר דיונים.

לענייננו, החתימה שלך מראה היטב שאתה אמנם חילוני, אבל מתכופף בקלות. למרבה המזל, לא כולנו כאלה.

לי באופן אישי לא מתאים שסוגרים לי את המדפים לשבוע שלם בשנה. מדוע אני צריך להתנצל על הרגלי האכילה שלי?

צודק,

אני משנה כיוון

לא מתאים לי הומואים...וגם ערבים וגם רוסים

אני באופן אישי לא מתאים לי שיש אתיופים שמסתובבים ברחובות, למה אני צריך להתנצל על הרצון העז שלי לחסל אותם.

וגם את הזונות והנרקומנים.

יודע מה? גם את הנכים, עזוב הם בכלל לא תורמים לחברה הם רק "עולים" לנו כסף.

אני מפסיק להתכופף, מהיום אנחנו נהיה עם גאה, ולא נתכופף בפני מיעוטים.

ואם אפשר נכסח אותם....

שים מראה מול הפנים שלך, ככה אנחנו נראים.

אגואיסטים, חושבים רק על עצמינו ועל הצרכים המיידים שלנו.

חזק ואמץ

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

"להיות עם חופשי בארצנו" זה לא רק סיסמה, זאת אמורה להיות דרך חיים. אני לא יכול לדבר בשם כולם, אבל המשפחה

שלי כבר ברחה ממדינה אחת שבה המיעוט הכתיב לרוב איך לחיות. ישראל הייתה הארץ המובטחת, זאת שבה לא נצטרך

להתנצל על כלום בפני אף אחד. והנה, נחש מה קרה... באים ה"צדיקים" ומלמדים אותי איך להיות יהודי.

בשורה התחתונה, אם כבר הוחלט ומקובל על הרוב לסגור את המדפים בניילון, אני יכול לחיות עם זה. אבל אם אני מוציא

את המוצר מאחורי הווילון, והקופה אשכרה לא מאפשרת לי לקנות את זה, אני רואה בזה פגיעה בזכויות הדמוקרטיות שלי.

תקרא לי חזיר רוסי, שמאלני, גזען, עוכר ישראל ולא מתחשב בזולת, אבל לא תוכל להכחיש שמבחינה חוקית, זאת בעיה.

זה מה שקורה כשאין חוקה שמגדירה את זכויות האזרח. לצערי, ברור שהיא גם לא תהיה, אחרת המיעוט החרדי יאבד את

אחיזתו האיתנה באשכי המדינה, דמי הבטלה יפסיקו לזרום וחברי הקהילה יצטרכו לצאת לעבוד. ומה הלאה, שירות צבאי?

http://maps.google.com/maps?f=q&source=s_q&hl=iw&geocode=&sll=45.089036,-86.044922&sspn=30.315087,56.513672&ie=UTF8&hq=%D7%A0%D7%9E%D7%9C+%D7%94%D7%AA%D7%A2%D7%95%D7%A4%D7%94+%D7%91%D7%9F+%D7%92%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%95%D7%9F&hnear=&radius=15000&t=h&ll=31.999706,34.875412&spn=0.035594,0.055189&z=14

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם

כן, אני יודע שאתה בחו"ל, עלה לי הרעיון ורציתי לשתף :p

מה גם שבתור מישהו שגר בחו"ל אתה די להוט לגבי הנושא הזה.

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם

מאעסאלאמה, יא זאלאמה~!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
היום אכלתי את זה בבית חולים וולפסון, רק המקדונלדס היה פתוח כל השאר החליטו לסגור.

1. היה טור גדול מידי

2. הלחמניה שלהם זוועתית

3. בבורגראנץ הלחמניה מעולה אם לא שינו אותה משנות 90

עם גבינה?

אני זוכר שבעבר ניתן היה לאכול במקדונלדס צ'יזבורגר עם לחמניה מקמח מצה :?

ואז היתה תקופה בה בפסח לא היה צ'יזבורגר. (למה???)

מה המצב כיום?

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

המצב היום הוא אשכרה שהדת היחידה שאין לה חופש דת, זו הדת היהודית.

כל דבר שהוא טיפל'ה קשור במסורת או אמונה מעורר תגובות כל כך מטומטמות על גזענות וחוסר דמוקרטיה.

תתפלאו, אבל אנחנו עדיין חיים במדינת היהודים. עדיין, לא לאורך זמן.

תנו לי לפחות להנות מכמה ימי כיפור שקטים, לפני שתתחילו לתת חופש לכל אזרח לעשות מה שהוא רוצה.

פעם קראו לזה כאוס, היום קוראים לזה "דמוקרטיה".

"מה אתה מעדיף, מה רע בשביט? או מראה בשביט?"

פורסם

מצחיק איך אתם מדברים על תבונה ורגישות, אבל מעמדת כח.

התחשבות של כל אדם בזולת או במסורת של האחר היא זכות ולא חובה.

אתם מדברים על חוסר הרגישות שלנו למשהו שנכפה עלינו, אז לאיזו תגובה אתם מצפים?

ולגבי מדינת היהודים, bitch please. ספרו את זה לאלפי הפועלים הזרים שבונים את המדינה הזאת

לאחר שהיהודים החליטו שזה לא בכבוד שלהם. אין מה לומר, אחלה ערכים יש לנו... ממש עם סגולה.

פורסם

אין לי מושג על מה השרשור (ארוך מדי) אבל עכשיו חזרתי אחרי מנת פלאפל מעולה אצל הבני דודים שליד מלון הייאט בירושלים.

הפלאפל הכי טעים בירושלים זה בטוח (ועוד עם לבנה).

פורסם
עם גבינה?

אני זוכר שבעבר ניתן היה לאכול במקדונלדס צ'יזבורגר עם לחמניה מקמח מצה :?

ואז היתה תקופה בה בפסח לא היה צ'יזבורגר. (למה???)

מה המצב כיום?

אני לא יודע אם הסניף הזה כשר או לא וגם לא ניסיתי לבקש עם גבינה.

רוב העובדים שם ערבים ואין לי שמץ אם זה מותר מבחינת הדת והכשרות ככה שאין לי שמץ.

שביט, אנחנו מדינת יהודים אולי, אבל לא מדינה דתית וזה ההבדל. אתה לא יכול להיות מדינה דמוקרטית דתית כי זה מתנגש, הדת אוסרת דברים שהדמוקרטיה מתירה לעשות. נכון לכרגע אנחנו מוגדרים בתור מדינה דמוקרטית ולכן אני בתור חילוני רוצה את חופש הפעולה המלא המגיע לי בשם הדמוקרטיה. מי שרוצה מדינה דתית שיעבור לגור באיראן ושאר המקומות האלה.

העניין הוא לא שבוע בשנה שאין לחם וכאלה, העניין הוא שכופים את זה עלי, אני אוהב ללכת למסעדה ספציפית כשרה ועכשיו אין שם את הדברים שאני אוהב לאכול. תראה לי במה הדתיים וויתרו לחילונים? עד היום החילונים התקפלו כל הזמן.

והכי מרתיח אותי זה שתחבורה ציבורית, הופכת להיות תחבורה פרטית של מגזר מסויים (אוטובוסים של אגד עם ההפרדה, ועכשיו עם המסכי GPS שזה כולל אוטובוסים בכל הארץ).

אם זה לא כפיה אז אני לא יודע מה כן, היום אתם אומרים שזה כולה שבוע בלי לחם, עוד כמה שנים שתהיה פה הנהגה דתית, אתם תסתכלו אחורה ותבינו איפה טעיתם.

ודוגמה קטנה אישית, אני ממש לא אדם שעושה בכוונה, אבל כשעברתי לגור פה (ליד שכנים דתיים), הדלקתי מנגל בשבת כי יש לי בית פרטי ואין סיבה שלא אדליק. הם ניסו לכפות עלי שלא להדליק כי זה שבת ולהם לא מתאים שאני אדליק מנגל בשבת. אז תבוא ותגיד לי מה הבעיה תדליק בשישי בצהריים או באמצע שבוע, אבל מצטער! אין לי זמן ולא לחברים שלי ורק שבת יש לנו חופש ובשבת בא לנו להדליק מנגל. מאז היו איתם המון מלחמות כשלרוב בגלל הניסיון שלהם לכפות הדלקתי את המנגל על הגדר המשותפת שלנו כדי שיבינו שזה או מנגל בגדר המשותפת שלי איתם או מנגל בצד השני שפחות יפריע להם. אחרי מכות ואיומים מצידם לנזקים כאלה ואחרים, הם התקפלו יופי יופי והיום יש לי שקט מהם.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

איזה מסכי GPS? שו? מה?

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5931 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...