Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה לגבי WAZE

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5910 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איך התוכנה מדווחת על פקקים? כלומר אני יכול לשער איך זה עובד, אבל איך המכשיר משדר את המצב של המשתמשים? הרי WIFI אין בכבישים, ולמיטב ידיעתי GPS יכול רק לקלוט.

נ.ב הסיבה שבזמן האחרון אני כותב הרבה באופטופיק היא כי... נגמרו המועדי ב' של הסמסטר, אני בחופש!!.

לא רק לילדים בחופש הגדול מותר להציף את הפורום :-P

פורסם

הוא משתמש ב AGPS , כלומר מחובר גם לרשת הסלולרית שלך.

הוא מעלה ומוריד נתונים בערך כל 3 דקות וכך בעצם מתעדכן במצב התנועה כל הזמן.

אני משתמש בתוכנה כבר מעל לשנה וגיליתי שהמידע שעובר גם בנסיעות של כמה שעות לא עובר את המגה:D

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

במידה ואין אינטרנט המכשיר לא יעדכן ויש לך ג'.פ.ס בחינם (:

אין כזה דבר גנוב , יש כזה דבר נפל בטעות מהמשאית לידיים הלא נכונות ! D:
פורסם
אם יש לך אייפון אז התוכנה מתחברת דרך האינטרנט הסלולרי ומורידה נתונים

מה הקשר אייפון? זה בכל מכשיר

במידה ואין אינטרנט המכשיר לא יעדכן ויש לך ג'.פ.ס בחינם (:

לא נכון, זה לא יתן לך להכנס לתוכנה. בwaze הם בונים על זה שכולם יהיו מחוברים בשביל לדעת מהירות בכבישים ולמצוא כבישים חדשים.

אבל עם זאת, יש אפשרות לעקוף את החיוב להתחבר, כמובן שאז לא יהיו דיווחי תנועה:

http://www.pocket.co.il/community/showpost.php?p=1725871&postcount=25

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

ליאור - זה כן קשור, כי התוכנה שונה ב IPHONE וב NOKIA לדוגמא.

בנוקיה - הוא לא יתן להיכנס לתוכנה ללא חיבור אינטרנט

באייפון - אפשר להיכנס לתוכנה בלי חיבור לשום דבר (יתרה מכך, גם בלי סים כארד)

פורסם

אבל עם זאת, יש אפשרות לעקוף את החיוב להתחבר, כמובן שאז לא יהיו דיווחי תנועה:

http://www.pocket.co.il/community/showpost.php?p=1725871&postcount=25

זה עובד גם בשאר המכשירים של נוקיה, חוץ מה-N95?

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

הגירסה של נוקיה 5800/N97 שונה מגירסאות לסימביאן ישן/ויןמובייל/אייפון בכך שהיא דורשת חיבור לאינטרנט הסלולארי, וזה בלי קשר ל-AGPS.

קודם כל דרוש חיבור להורדה ועדכון של המפות (אומנם קיימת אופציה להוריד את כל המפה בבת אחד דרך WIFI, אבל היא עדיין צריכה להתעדכן מפעם לפעם).

חיבור לאינטרנט דרוש גם לניווט מאיזושהי סיבה לא ברורה. כנראה לוייז יש קומבינה עם חברות סלולאריות, אין לי הסבר אחר לזה.

וגם דרוש אינטרנט לעדכוני תנועה וכאלה.

כל מה שאמרתי, מתייחס לגירסה של נוקיה טאץ'. לא יודע לגבי אייפון, אבל גירסאות של סימביאן 9.3 ו-WINMOBILE אינן דורשות חיבור קבוע לאינטרנט. בלי האינטרנט אתה תוכל לנווט איתן, אבל לא תקבל דיווחי תנועה. זה כנראה נובע מהעובדה שהתוכנה הישנה נועדה במקור להתקנה על PDA למיניהם, שאין להם חיבור לרשת סלולארית כלשהי, ואילו התוכנה של נוקיה טאץ' נבנתה מאפס במחשב על טלפון בעל קישוריות HDSPA.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מישהו מכיר משהו דומה לסוני אריקסון, הWAZE לא תומך במערכת ההפעלה שלו ואני רוצה GPS חינם!

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

אז תתקין SYGIC.

ה WAZE משתמש באינטרנט גם בתחילת החיבור כדי לצמצם את זמן הFIX ללווין, אם בGPS רגיל זה יקח בערך דקה, כאן מרגע שהוא באינטרנט הוא גם ננעל על לווין.

ה WAZE מכיל גם דיווחים משטרתיים, גם דיווחים כתובים של משתמשים שמדווחים און ליין וגם כמובן מראה על המפה משתמשים אחרים ובשביל זה נדרש חיבור האינטרנט.

אצלי עובד טוב על E71, אבל בסופו של יום עוד שומדבר לא מצליח להתקרב ל IGO8...

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
טוב, קראתי על זה קצת ומסתבר שזה אכן עובד בכל סלולרי, אבל רק בגרסאות ישנות יותר של WAZE.

בחדשות כבר אי-אפשר:

http://www.pocket.co.il/COMMUNITY/showthread.php?t=256055&page=4

תבדוק את עצמך כי אתה טועה.

השיטה שאני הבאתי עובדת עם הגרסה האחרונה (מנסיון), כי הwaze בטוח שהוא מחובר לאינטרנט, בניגוד לשיטה שאתה הבאת שהוא לא מצליח להתחבר מראש.

אני משתמש בגרסה הכי חדשה וזה עובד. כנראה שגם השאירו את השיטה של הניווט הקודמת שלא עוברת דרך השרת המרכזי כי גם הניווט עצמו עובד.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

• תוכן חדש...