Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה לגבי WAZE

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5952 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחד הדברים הנחמדים בWAZE הוא הדיווח של ניידות ומפגעים בלייב.

חבל מאוד שזה לא עובד על בלאקברי [אם כן כל החברה שאני עובד בה ,למעלה מ400 איש היו משתמשים כבדים].

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

אני משתמש ב WAZE על ה נוקיה 6120C שלי ביחד עם GPS חיצוני בלוטוט בלי אינטרנט בחינם , הGPS נקלט תוך 20 שניות גג.

אין כזה דבר גנוב , יש כזה דבר נפל בטעות מהמשאית לידיים הלא נכונות ! D:
פורסם

יש לי על ה-E71 שלוש תוכנות ניווט.

waze, sygic ו- telmap. ה-telmap היא הטובה ביותר ושתי האחרות סובלות מאי דיוקים בניווט.

על ה- telmap צריך לשלם וזה החיסרון הגדול שלה, גם ה- sygic "אמורה" לעלות כסף.

בתור תכונה חינמית לניווט מזדמן, ה- waze עושה את העבודה.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

לא מדוייק.

לי יש בלארק ברי ושום תוכנת ניווט לא עובדת חוץ מהטלמאפ.

אבל קיבלתי אותה בחינם.

אם אתה רוצה תבקש מהם להיות בטא טסטר ותקבל בחינם.

מקווה שעזרתי .

חג שמח.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

התקנתי את WAZE ועשיתי את מה ש - liorwohl פרסם ועובד מצוין!

גם בלי ה-A-GPS ה-GPS ננעל מהר ב-E52 אפילו בהפעלה הראשונה. אני מרוצה :-D

עכשיו צריך לנסות את SYGIC ולהחליט עם מה להישאר..

תודה ליאור!

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

היתרון הגדול של sygic הוא שאפשר להשיג לה תוכנות למדינות נוספות (אירופה, ארה"ב) וכל המפות שמורות על המכשיר הסלולרי עצמו, כלומר אין שימוש במשאבי רשת בשביל להוריד מפות. זה מאוד חסכוני בחו"ל כי הגלישה שם יקרה.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

בתור אחד שיוצא לו להשתמש לא מעט בג'יפיאס, פשוט קניתי מאורנג' רשות להשתמש בשלהם.. אני משלם 18-20 שקלים לחודש, הכל עדכני, ניווט קולי, עומסי תנועה והכל בעברית. מאוד נוח - שווה כל שקל מבחינתי.

פורסם

אבל בחינם יש את waze ו- sygic

אני אישית לא מסוגל לשלם 20 שקל בחודש על משהו שיש בחינם...

waze יותר מעודכן מכל תוכנה אחרת

sygic תוכנה יציבה ונוחה שכרגע שהמפות בה עוד רלוונטיות. כיף להשתמש בה. רק צריך לדעת מאיפה להוריד.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

אני קצת מאוכזב מ-WAZE: הרבה פעמים הניווט לא מדויק ("מציעה" לפנות בפניות לא נחוצות במקום להמשיך בדרך המהירה יותר) וגם נדמה כאילו הניווט הקולי מכיר 2 מרחקים - "עוד 800 מטר" ו"עוד 200 מטר".

מצד שני, היא חינמית וההשוואה (שאני עושה) ל- IGO8 לא פיירית.

יאללה, ננסה SYGIC בקרוב..

נ.ב: יאללה, מתי יהיה כבר IGO לסימביאן?

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

• תוכן חדש...