Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ במכירת רכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5932 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

מדובר על גולף 2000 1600 אוטומט שעתה 166 אלף קילומטר.

נורא קשה לי למכור אותה, ואני האמת לא מבין למה. הרכב אצלי שנתיים ספגתי כל כך הרבה נזק ממנו(נזילת שמן מההגה התקנת קולר לגיר, החלפת חיישן טמפ' במחשב מנוע, 4 צמיגים חדשים, 2 חלונות קדמיים שנפלו ואני בטוח שעוד דברים שאני לא זוכר) בזמן הזה עשיתי איתו משהו כמו 8000 קילומטר לשנה שזה לכל הדעות לא הרבה ובאמת שדאגתי לו וטיפלתי בזמן וכמו שצריך. הבעיות היחידות שדורשות טיפול כרגע הם : דלת תא הכפפות שבורה,המנגנון שמזיז את המראות שבור, ופח החזית שבור זה הכל.

כל הסוחרים למינהם מציעים 20-25 אלף וזה ביזיון בעיניי ואני מוכן להתפשר על 30 מינימום(המחירון 36)

האם אני חי בסרט?

האם כל כך קשה למכור את הרכב הזה?

תודה מראש.

פורסם

באופן כללי, קשה למכור רכב משומש במחיר מחירון (או קרוב לזה).

כמה זמן אתה כבר מוכר?

תשאיר את הסוחרים למיקרה האחרון ותמתין לקונה פרטי.

במכירה, בדיוק כמו בקניה, צריך סבלנות.

אם סוחר משלם לך 25 אלף, הוא מקווה בעצמו למכור ב 30, כך שיש לך סיכוי לקבל יותר ממה שסוחר מציע.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

באופן כללי קשה למכור רכב שגילו מעל 10 שנים במחירון ,בטח כשהמחירון 36K ושבנאדם שיש לו תקציב כזה כבר מחפש רכב עם שנתון מתקדם יותר בכמה שנים. בנוסף התשובה בגוף השאלה: 166K ק"מ - לא מעט, הרבה תיקונים, בקיצור הרפתקה.

פורסם

האם אנשים מתקשרים?

האם הם באו לראות את הרכב?

איזה תמונות של הרכב מפורסמות בלוחות?

אולי עדיף להשקיע עוד כמה זוזים כדי להביא את הרכב למצב קוסמטי טוב יותר.

אין מה לעשות, אנשים מוכנים לשלם יותר על מוצר יפה.

נתוני הרכב טובים יחסית ואין סיבה שתישחט כל כך במחירון.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

כן אנשים מתקשרים חלק גם באים לראות, אבל כל הזמן מציעים 25-27 גם פרטיים.

לגבי התיקונים, אני חושב שספגתי כל כך הרבה ממה שהבעלים הקודם לא טיפל ככה שהבא אחרי ירוויח הרבה שקט בראש.

אני מנסה למכור אותו כבר חודשיים פירסמתי ביד 2 וגם בWINWIN כולל תמונות

• תוכן חדש...