Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5940 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

במסגרת השרשורים האחרונים שאני מעלה, הקרוב אני מסיים לשפץ דירה וכרגע אני בשלב הרכישה של מוצרי החשמל לדדירה בצורה כוללת.

על הפרק: 2 טלויזיות האחת לסלון והאחת לחדר השינה , מכונת כביסה, כיריים, מיקרוגל , מזגן 1 כ"ס ומזגן 2.5 כ"ס.

הסתובבתי בזאפ ,ובחנויות המובחרות(ביג בוקס, מחסני חשמל וכו') וגיליתי שהמחירים דיי דומים.

אני חייב לציין שאת היחס הכי רציני קיבלתי בביגבוקסכאשר מנהל המכירות שם בילה איתי לא מעט זמן בחנות ותשומת לב רבה.

בעיקרון תכננתי לבצע את הרכישה בשקם אלקטריק עקב מבצעי "חבר" אך נוכחתי לגלות כי המקצועיות שם נמוכה(הרגשה סוביקטיבית בלבד) וכי לא באמת התיחסו אליי ברצינות ולכן ירדתי מהנושא, לגבי מחסני חשמל , גם שם לא לקחו אותי ברצינות יתרה , ועל זה נאמר לא להסתכל על הקנקן אלא על מה שבתוכו, אך זאת החלטתם אז שיהיה.

אז כמו שציינתי לאחר סיבוב לא קצר בביג בוקס נבחרו המוצרים הבאים וקצת לפני סגירה הייתי שמח לשמוע דעתכם:

1. טלויזיה 37 אינץ' לסלון: אופציה אחת, הרצויה: LG Scarlet 37LH70YR LCD ‏37 ‏אינטש , מהתרשמות ראשונית איכות תמונה מעולה והביקורות בZAP לא ראות, לאחר שראיתי טלויזיות של כל החברות זאת נראתה לי הכי טוב, המחיר שניתן לי: 4600 ש"ח.

- אופציה שניה, הזולה: טושיבה 37, עכשיו במבצע שם, אני לא סגור איזה דגם אבל זה מסדרת REGZA ,המחיר שניתן לי: 3750 ש"ח.

2. טלויזיה 32 אינץ' לחדר שינה או 26 אינץ' (יש לי בעיית מקום): אופציה אחת, SHARP 32 אינץ' , היא HDREADY לא רלוונטי מידי אליי, מחיר: 2200 ש"ח.

-אופציה 2, SAMSUNG 32 HDFULL , המחיר שניתן לי 2800 ש"ח, נוטה פחות ללכת לכיוונה כי אני לא רואה סיב לשלם עליה עוד 600 ש"ח.

-טלויזיה 26 אינץ' Haier L26R1 LCD ‏26 ‏אינטש המחיר שניתן לי : 1870 ש"ח.

3. מזגן 2.5 כ"ס: טאדירן , המחיר: 4190 ש"ח

*הוסבר לי כי טאדירן הכי טובים וההבדל בינם לבין המתחרים לא היה רציני.

4. מזגן 1 כ"ס: טאדירן N10 , המחיר: 1690 ש"ח.

5. מכונת כביסה: פה אני ממש אובד עיצות, אנחנו בסה"כ 2 אנשים אם אופצייה בשנים הקרובות ל+1 ולא ברור לי מה כידאי לרכוש, ההצעות שניתנו ליף

אופציה 1:היקרה, L50840 AEG בעלות של 2600 ש"ח.

או

אופציה 2: מכונת כביסה פתח קידמי F8068QDP LG בעלות של 2200 שח , עליה מאוד המליץ המוכרן.

*יצויין שבאינטרנט איתרתי גם א זו:

DFL1005 Delonghi שהעלות שלה הי+- 1600 ש"ח והיא זולה משמעותית ועונה על הצרכים שלי.

*הבאלק שלי הוא בעיקרון בנושא הזה של מכונת הכביסה.

6.כיריים: מצאתי בהרבה מקומות כמו הום סנטר וACE זולות ולכאורה איכותיות של פחברות כמו פריזמה או קנווד המחירים של 700-800 ש"ח אך נאמר לי שזה גם מה שהם שוות.

בביג בוקס הוצא לי את אלו:

Delonghi NDG65 במחיר של 990 ש"ח בגימור נירוסטה.

7. מיקרוגל: מדובר על 23-27 ליטר של דייהו ב450 ש"ח.

לפני שאני סוגר, בסה"כ זה עומד בתקציב שלי אבל אני לא בטוח אם אלו הפריטים הכונים לרכוש ואשמח לחוות דעכם.

בתודה,

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
  • תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

היי בן ותתחדש על הדירה, בהצלחה במעבר.

אני לא כל כך יכול לסייע אבל לגבי עניין הטלוויזיה אולי כן.

אני לפני כמה שבועות קניתי טלוויזיה 37", את הLG 37LH35FR.

גם אחרי קריאת ביקורות באינטרנט וצפייה במחסני חשמל וא.ל.מ וטרקלין על הדגמים השונים.

אני מאד מרוצה מהטלוויזיה הזו מבחינת עלות/תועלת, היא full hd, אני מתחבר אליה עם הלפטופ לחיבור VGA ועובד עליה בכיף. יש לה 3 כניסות HDMI, אחת מהם צידית, כניסת קומפוננט והשוס הוא כניסת USB אשר מאפשר צפייה בתמונות/MP3 וקבצי AVI המקודדים בXVID/DIVX. תפריטי השליטה בה מאוד נוחים ולא מסורבלים, כולל התפריט של הUSB, שלט קטן ונוח לשימוש לא מהבומבסטים עם 100 מקשים.

צפייה טובה גם מהצד ויחס ניגודיות דינמי אמנם של 1:80000 שהוא מהגדולים בטווח הטלוויזיות הזה. צריכת חשמל נמוכה ו1W בסטנד ביי. עיצוב סולידי ויפה.

תג המחיר - 3400-3600 בחנויות. היא רק 4MS אבל ככל שיורד הMS כך עולה המחיר, דרסטית, והאמת שאני לא מתלונן, צפיתי בה כבר בהרבה סרטים וסדרות בHD וב FHD ואני מאוד מרוצה.

חסרונות: צפייה כאשר יש אור על המסך הוא בעייתי, כמו רוב הטלוויזיות, סאונד בינוני אך זה לא משנה לי הכל מחובר למגבר - כולל הOUT של הטלוויזיה עצמה במקרה ואני רואה סרט מהUSB או שומע MP3. ואולי עוד אחרים שאגלה בהמשך.

אם אתה מסתובב בחיפה אתה מוזמן לקפה ולהתרשם אם בא לך.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

ארז , תודה על התגובה וההזמנה לקפה תמיד מבורכת ועם קצת מזל באמת אוכל לקפוץ.

אם הבנתי נכון אז אתה בסה"כ מרוצה מהמותג LG אך אנחנו מדברים על דגם שונה.

בעוד אתה דיברת על הLG 37LH35FR. אני דיברתי על הLH70, כנראה סידרה חדשה יותר.

אגב לשוס שאתה שמת לב אליו גם אני שמתי לב ובדגם זה ישנו גם חיבור BT מובנה ואם אני לא טועה טיפלו בבעיית הסאונד.

רק עניין המחיר פה קריטי ויש כאן הפרש של 1000 ש"ח.

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

רשמתי את המלצתי עליה כתגובה לאפשרות הזולה במקום הREGZA שמחירה פחות או יותר אותו הדבר כמו הדגם שאני המלצתי וגם בדקתי אותו לפני הקניה, מעבר לכך גם לחבר קרוב וגם לסבתי יש את הREGZA ועדיין העדפתי את הLG.

שאלת תם, איזה צורך ממשי יש בחיבור BT לטלוויזיה?

עריכה:

אגב כיריים, כשעברתי לדירתי הנוכחית לפני שנתיים קניתי כיריים חדשות של חברה עלומת שם NAKASUMI בסך 500 שקלים במחסני חשמל, 4 מבערים כאשר אחד מהם טורבו, הכיריים מנירוסטה, אני בשלן לא קטן ומלכלך עוד יותר גדול ועדיין הכיריים עובדים מצויין ונראים כחדשים (נירוסטה.. המצאה גאונית). אז לא בטוח שכיריים יקרות יותר יהיו בהכרך טובות יותר. במקרה שהמידה שאתה זקוק לה היא לא סטנדרטית אז אין מנוס מכיריים יקרות יותר.

פורסם

מיקרוגל: יונדאי או כל מותג מדבקה סיני - רוץ וקנה עכשיו במבצעים לפני הפסח (ראה עיתוני שבת).

אני לא רואה סיבה לבחור חנות לפי טיב המוכרנים. תעשה שיעורי בית ותקנה את המוצרים שבחרת במקום הזול ביותר. גם לא הייתי סומך על המלצות המוכרנים על מותגים מסוימים - לרשתות יש את האינטרסים שלהן.

:turn-l:
פורסם

בקשר ל32" - יהיה בזבוז טוטאלי לקנות FHD בגודל הזה.

קשה מאוד בגודל הזה לשים לב , ולשידורים רגילים - מומלץ טלוויזיה דווקא ברזולוציה יותר נמוכה לרוב.

הייתי הולך על השארפ (במיוחד אם היא עם אחריות של ראלקו ל10 שנים - 1 + 9)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אתמול ראיתי פרסום של מחסני חשמל למיקרוגל שארפ 23 ל' ב 400 ש"ח עם אחריות ל 5 שנים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני קניתי לפני כמה חודשים מכונת כביסה של אלקטרולוקס, EWT8020

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=691243

מדובר במכונה של 5.5 ק"ג פתח עליון. לדעתי די והותר עבור 2-3 נפשות.

שילמתי 2050 + 79 הובלה, בוואלה-שופס (שיטת מכרז שקר כלשהו בה אתה מציע מחיר. הצעתי מחיר נמוך בכמה עשרות שקלים מהמחיר הנמוך ביותר שהיה בזאפ.)

המכונה הגיעה תוך כמה ימים והותקנה לשביעות רצוני. יש לציין שקיבלתי המלצות על היבואן הזה (מיני-ליין) וכנראה שאכן השירות שלהם נורמלי (אם לשפוט לפי ההתקנה)

אם תרצה פרטים נוספים אתה מוזמן לשאול.

אה, ותוותר על "מגן ברקים" ו"מפחית אבנית" שינסו לדחוף לך במעמד ההתקנה. בזבוז כסף טוטאלי. מזה הטכנאים עושים בוכטות. האחריות לא תלויה בזה.

לגבי מיקרוגל לדעתי אפשר למצוא יותר זול, מיקרו זה מכשיר מאוד פשוט ואין מה לקנות מותג מי יודע מה.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

אה, ותוותר על "מגן ברקים" ו"מפחית אבנית" שינסו לדחוף לך במעמד ההתקנה. בזבוז כסף טוטאלי. מזה הטכנאים עושים בוכטות. האחריות לא תלויה בזה.

הערה קטנה לגבי המשפט הזה,

אולי למכונת הכביסה לא הייתי קונה מגן ברקים אך כן הייתי דואג לא לשכוח ולהתקין פילטר קטן אשר מתלבש על ההברגה של פתח צינור המים של מכונת הכביסה, מונע כניסת לכלוך וחלודה למכונה.

לטלוויזיה שלי בסלון, גם מפני שטלוויזיות LCD רגישות יותר לשינויים ברשת החשמל וגם בגלל שאני עומד להעביר מחשב לסלון אני מתכוון לקנות UPS מייצב זרם.

כבר נתקלתי במקרה שטלוויזיות LCD רבות התקלקלו בגלל קצר בלוח החשמל.

פורסם

לגבי מכונת כביסה, אני עם האינדסיט השנייה שלי ומאוד מרוצה. כעיקרון לך על ההכי זולה עם לפחות 3 שנות אחריות מלאה ועאם התכונות שאתה רוצה (לא לוותר על בורר טמפ' ומהירות סחיטה נפרד).

לגבי כיריים לך על פירמה מוכרת ובדוק שהמשטח העליון אטום או שהתחתית עשוייה נרוסטה. כיריים נגמרות בגלל ריקבון של התחתית.

לגבי מחירים לך עם כל החבילה בלי לפצל ונהל מו"מ עם החנויות. אני עם חבילה דומה (תנור, כיריים, מדיח וקולט אדים) הצלחתי לקבל משקם אלקטריק מחירים יותר נמוכים ממחירי האינטרנט בכ 10% (יותר מ 1000 ש"ח) אבל זה דרש מו"מ של יותר משעתיים כמנהל הסניף מבקש אישורי מחירים מההנהלה הבכירה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

חשוב לי להדגיש לנהל מו"מ על כל דבר.

המחיר שמוצג לצרכן הוא עם אחוזי רווח מטורפים לרשת.

תקנה כמה מוצרים באותה החנות תנהל מו"מ ותראה כמה אפשר לרדת ועדיין הרשת מרוויח מספיק ואתה חוסך הרבה.

בהצלחה!

פורסם

דעתי היא כזאת:

אם היית רוכש מוצר אחד,אז הייתי אומר תבדוק בכמה שיותר מקומות ואתרים ותבחר את המקום בעל האחריות הגדולה ביותר ביחס למחיר.

בגלל שאתה רוכש מס' מכשירי חשמל,אני חושב שזה על גבול בלתי אפשרי לבדוק כל מוצר ומוצר היכן הכי זול למצוא אותו ביחס לשנות האחריות ונותן השרות,זה פשוט יהיה סרט שלא נגמר,כי אז הקניה יכולה להתפצל למס' חנויות ואתרי אינטרנט.

כאשר אני עברתי לדירה שלי לפני כשנתיים וקצת,פשוט בררתי ב2,3 מקומות את הסל של כל המוצרים שרציתי ומי שנתן לי את המחיר הטוב ביותר,שם רכשתי את הכל בבת אחת.

ודרך אגב,שמתי לב שאת הסקר ביצעת רק ברשתות ,אני לא הייתי פוסל את האופציה של חנויות פרטיות,את הסל מוצרים שלי רכשתי בסופו של דבר אצל אדם פרטי,שלא רק שנתן לי את המחיר הטוב ביותר ,אלא גם שירות,אדיבות,עזרה והכוונה מקצועית למוצרים שיתאימו לנו ,אני יכול להגיד לך שמאז הוא חנות הdefault שלי.

בכל מקרה בהצלחה.

פורסם

חנות פרטית לרוב תהיה מוכנה להתגמש יותר כי הוא יעדיף להרויח 5% שיוצאים 500 ש"ח מהעסקה מאשר 20% מעסקה אחרת שיוצאים 300 ש"ח בעוד ברשתות מנהל הסניף חייב לבקש על כך אישור מלמעלה ולא כולם עושים את זה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

חוץ מעניין הגמישות במחיר (לטוב ולרע),אני פשוט התפעלתי מהנסיון והמקצועיות של בעל החנות בהסבר על המוצרים מה נחוץ ולא צריך,איך לתחזק ועם מה לנקות,פשוט שירות במיטבו.

פורסם
לגבי מכונת כביסה,...כעיקרון לך על ההכי זולה עם לפחות 3 שנות אחריות מלאה ועאם התכונות שאתה רוצה (לא לוותר על בורר טמפ' ומהירות סחיטה נפרד).

לדעתי כשמדובר במכונות כביסה, רצוי שלא להתפשר ולרכוש מכונה איכותית כגון בוש וכיו"ב. נכון, כשקונים מכונה זולה אזי במידה והיא מתקלקלת, תמיד אפשר לזרוק אותה במקום לתקנה ולרכוש אחת חדשה. אך בסופו של יום, הבגדים המוכנסים למכונה לא פעם עולים יותר מהמכונה וזה נזק גדול יותר לכיס במידה ויהרסו...

• תוכן חדש...