Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5940 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לי יש מכונה של LG כבר בערך 5 שנים. אני מאוד מרוצה, היא לא הורסת את הבגדים (יש לה תכונית ECO לחצי שעה, גם חסכוני במים וחשמל וגם שומר על הבגד) ולא עשתה לי בעיות בכלל (טפו טפו טפו).

בקשר לטלוויזיה של LG אני לא מכיר, אבל קניתי לא מזמן REGZA 550 37", ואני מרוצה. אין לה אמנם חיבורי USB וBT והיא לא פול הד, אבל כשחיברתי סרט ב HD ראו טוב מאוד. אגב המחיר שאני מצאתי הוא 3,300 (אחד מאתרי המכזרים).

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לדעתי כשמדובר במכונות כביסה, רצוי שלא להתפשר ולרכוש מכונה איכותית כגון בוש וכיו"ב. נכון, כשקונים מכונה זולה אזי במידה והיא מתקלקלת, תמיד אפשר לזרוק אותה במקום לתקנה ולרכוש אחת חדשה. אך בסופו של יום, הבגדים המוכנסים למכונה לא פעם עולים יותר מהמכונה וזה נזק גדול יותר לכיס במידה ויהרסו...

נדיר למצוא מכונה מיצרן שמוכר תחת שמו שהורסת בגדים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

הי.

לגבי lcd 37.

אני קניתי לפני כחצי שנה אחת של haier במחיר של 3650 ש"ח. (LK37 משהו..)

היא full hd ועד עכשיו לא מצאתי בה שום חסרון.

קניתי אותה אחרי סקר שוק מאוד גדול שערכתי והגעתי למסקנה שזאת הטלוויזיה עם התמורה הכי טובה למחיר.

התמונה לא נמרחת ורואים מאוד חד וברור גם כאשר יש שמש ישירה על המסך! (אצלי בבית בשעות הצהריים זה המצב).

כבר ראיתי עשרות סרטים (חלקם בHD) ואני מאוד מרוצה.

איכות הסאונד לא רעה בכלל.

האחריות מלאה ל5 שנים ע"י ניופאן.

הזמינו אותך לקפה והתרשמות בחיפה, אז אזמין אותך לקפה, עוגה והתרשמות בירושלים:wink:

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם

יש לי רק דבר אחד להעיר לגביו - על גודל הטלוויזיה לחדר השינה.

אל תתפתה לקחת טלוויזיה "26 , על אף מגבלת מקום - תעשה מאמץ ו"תדחוף" "32 .

לי אין מגבלת מקום, אבל החדר שלי קטן יחסית (5X4) ואמרתי שבטח "26 תספיק, אבל אני נאלץ להתקרב או לקרב אותה אליי.

בקיצור, אל תעשה את הטעות שלי ולך על ה"32.

תתחדשו ובשעה טובה

פורסם

לגבי מכונת כביסה.

מנסיון של משפחה וחברים.

מכונות של חברות זולות. בעיתיות יותר. ומתקלקלות יותר.

ואילו מכונות של חברות כבדות ( בוש. סימנס. אלקטרולוקס. AEG. וכו) מחזיקות שנים רבות (מעל ל10 בממוצע)

אגב. תחפש מכונת כביסה מכנית. היא עוד יותר אמינה מדיגיטלית.

לגבי מיקרו.

חיפשתי בזמנו מיקרו חדש. אחרי שהישן שלי (בן 20) סיים את חייו.

משיחות עם אנשים בתחום המיקרו והתיקונים שלהם.

הומלץ לי על מיקרו של שרפ. שהם אמינים וחזקים. וזה חשוב שהוא יהיה חזק.

אני קניתי מיקרו של שרפ 1200W.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם
יש לי רק דבר אחד להעיר לגביו - על גודל הטלוויזיה לחדר השינה.

אל תתפתה לקחת טלוויזיה "26 , על אף מגבלת מקום - תעשה מאמץ ו"תדחוף" "32 .

לי אין מגבלת מקום, אבל החדר שלי קטן יחסית (5X4) אמרתי שבטח "26 תספיק, אבל אני נאלץ להתקרב או לקרב אותה אליי.

בקיצור, אל תעשה את הטעות שלי ולך על ה"32.

תתחדשו ובשעה טובה

לזה אתה קורא קטן?? אז מה זה חדר גדול?

בכל מקרה,גם אני חושב ש32 עדיף לחדר שינה,גם בגודל סטנדרטי.

פורסם

אני יכול לייעץ לך לקנות מכונת כביסה של בוש.

שים לב שאתה קונה מהיבואן הרשמי( אם אני לא טועה זה BSH או משהו כזה).

הכי טוב שיש, זאת מכונה שיש לה אפשרות לכביסה של רבע שעה.

אם תרצה אני יחפש בחשבונות קניה שלנו את הדגם של המכונה שאנחנו קנינו.

לא להתעקש על יותר מידי תוכניות, זה הכל חרטה, בפועל אתה תשתמש בתוכנית אחת או שתיים.

תוכנית של רבע שעה ו3 קילו זה הכי טוב, במיוחד לאור העובדה שאתם זוג צעיר ואין לכם כמות כזאת גדולה של כביסה כמו שמנסים למכור(8 קילו וכדומה) מכונה של 6 קילו זה מעל ומעבר.

תמיד טוב שיש בחירת טמפרטורת המים ובחירת הסל"ד בכל כביסה, ינסו להרשים אותך בכך שהמכונה חזקה ומגיע ל1200 סל"ד, וזה בכלל לא משנה כי אתה לא תשים שום בגד במהירות כזאת כי הבגד יהרס, אנחנו מכניסים שמיכות למכונה ושמים על מהירות של 800(מתוך 1000) והכל יוצא יבש.

חשוב שיהיה לך צג שמראה לך את אורך הזמן של המכונה, תמיד טוב לעבור ליד המכונה ולראות כמה זמן נשאר עד שהיא נגמרת.

שים לב שאני לא בטוח שכדאי לך ללכת מכונה חדשה שרק יצאה, אלו מכונות שנמדדות לאורך השנים ולכן אני ממליץ לך על המכונה שלנו, היא בשימוש כבר 3 שנים בערך והיא טובה.

קובי

פורסם

לפותח השרשור, יש בבעלותי חנות למוצרי חשמל, ואת כל המוצרים שדוברו עליהם כאן בשרשור, אוכל למכור לך במחיר יותר טוב.

כמו שנרשם כאן, אנחנו למשל חנות פרטית, אומנם לא גדולה כמו הרשתות, אבל לא קטנה בכלל ואפשר להתפשר על בשביל נתח רווחים קטן יותר,למרות שאנשים פשוט לא מבינים עד כמה התחרות החזקה הורידה לזנות את הרווחים על מוצרי החשמל, אם לפעמים מוכרים lcd "ברווח" של 70 ש"ח- תבינו עד כמה הענף נהיה בעייתי. עובדים עם כל היבואנים הרשמיים, ונמצאים בענף קרוב ל40 שנה.

אם תהיה מעוניין, תוכל לשלוח לי לתיבה הפרטית את המוצרים והדגמים המדוייקים עליהם אתה מתעניין, את אופן התשלום בו אתה מתכוון לשלם, ואני אשמח לתת לך הצעת מחיר.

פורסם

חברים תודה רבה על ההתייחסות, שאבתי הרבה מידע וכרגע אני מחבר את הקצוות בתקווה לעשות את ההחלטה הנכונה ביותר.

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם
אני קניתי לפני כמה חודשים מכונת כביסה של אלקטרולוקס, EWT8020

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=691243

מדובר במכונה של 5.5 ק"ג פתח עליון. לדעתי די והותר עבור 2-3 נפשות.

שילמתי 2050 + 79 הובלה, בוואלה-שופס (שיטת מכרז שקר כלשהו בה אתה מציע מחיר. הצעתי מחיר נמוך בכמה עשרות שקלים מהמחיר הנמוך ביותר שהיה בזאפ.)

המכונה הגיעה תוך כמה ימים והותקנה לשביעות רצוני. יש לציין שקיבלתי המלצות על היבואן הזה (מיני-ליין) וכנראה שאכן השירות שלהם נורמלי (אם לשפוט לפי ההתקנה)

אם תרצה פרטים נוספים אתה מוזמן לשאול.

אה, ותוותר על "מגן ברקים" ו"מפחית אבנית" שינסו לדחוף לך במעמד ההתקנה. בזבוז כסף טוטאלי. מזה הטכנאים עושים בוכטות. האחריות לא תלויה בזה.

לגבי מיקרוגל לדעתי אפשר למצוא יותר זול, מיקרו זה מכשיר מאוד פשוט ואין מה לקנות מותג מי יודע מה.

מצטרף, אני רכשתי לפני כמעט שנתיים את ה 8120EWT , לא מאכזבת.

מיני-ליין הם יבואן מכונות הכביסה היחיד שאני מצאתי שנותן 3 שנות אחריות מלאה בלי אותיות קטנות.

בקשר ל LCD, לא הייתי יורד מ42 לסלון ו32 לחדר שינה (לא צריך שם FHD, תנתב את התקציב לסלון).

האייר זה מותג מדבקה סיני , עזוב אותך שטויות.

לך על LG או סמסונג הכי אמינות ועם אחריות מלאה ל3 שנים של שני היבואנים.

כל אלה שנותנים, 5,7 ,19 זה בדרך כלל 1 מלאה פלוס כל השאר חלקית לא משתלמת.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אני רק יכול להמליץ שלא לקנות טלויזיה לפני שמדדת את הסלון/חדר שינה - המרחק הרצוי מהטלויזיה זה פי 4 בערך מגודלה (אם אני זוכר נכון)

אין צורך לקנות טלויזיה גדולה סתם,זאת לא תחרות השתנה.

עדיף שתרד בגודל הטלויזיה לטובת איכות הצפיה,שלא תקבל כאב ראש. פרופורציה זה שם המשחק

פורסם

מזל טוב לרגל המעבר!:-D

לגבי הטלויזיה, אם תתן עוד פרטים אוכל להמליץ לך על דגמים טובים.

מה הם סוגי התכנים בהם תצפו? (SD -שידורי הוט\יס\ערוץ 2 ו-10 או HD)

מה המרחק בין הצופה למסך?

האם אתה מתכוון לחבר מחשב למסך?

האם יש חלונות גדולים? הרבה אור על המסך עלול לגרום להשתקפויות.

תקציב רלוונטי?

יש פורום מעולה שמתעסק כמעט ורק בדברים האלה ואני משתמש בו המון

http://www.hometheater.co.il

לדעתי כדאי לך קצת לקרוא שם

במכונות כביסה אני לא כל כך מבין, אבל אני בדיוק בונה יחידת דיור וצריך מוצרי חשמל למטבח אז עשיתי המון בירורים לגבי כיריים וקולטי אדים. יש לי את הכל בבית, כשאחזור מהעבודה אני אעלה את התובנות שאני השגתי.

"לאונו שלי 3 דלתות, 3 דלתות לאונו שלי, לולא היו לה 3 דלתות לא הייתה זו האונו שלי"

פורסם

דברים שהיו חשובים לי במוצרי חשמל ספציפיים:

כיריים- שתהיה לפחות להבה אחת של טורבו,אי אפשר בלי זה כאשר צריכים לבשל על אש גבוהה מאוד(מוקפצים וכו...).

תנור- שתהיה אופציה של גריל ותנור טורבו וכמובן אופציה של פלטת שבת.

מכונת כביסה- מכונת כביסה עובדת ויעילה יותר כאשר יש כמות גדולה של כבסים(השפשוף בינהם בזמן הכביסה) ולכן אם אתם 2 נפשות ובעתיד 3 ,אין טעם לרכוש מכונה של יותר מ5 קילו, מאוד חשוב שתהיה אופציה לכמה סלד"ים שונים (מינימום 600 ומקסימום לדעתי 1000,אין צורך ביותר) ואופציה של כביסה ללא סחיטה שאין בכל מכונה.

מייבש כביסה- להפך ממכונה,כאן צריך שלא יהיה עומס בין הכבסים אלא מרווח ולכן מינימום 6 קילו,כמו כן שתהיה אופציה של בגדים סינטטיים ובגדי כותנה(טמ'פ שונות).

מזגנים- גם אצלי בסלון יש 2.5 של תאדירן,לדעתי מעולה ומכסה שטח מאוד גדול של קירור/חימום ביחס לעוצמה שלו,כמובן שהכל תלוי במיקום ההתקנה (כדאי להתייעץ עם איש מזגנים),לחדרים שלי רציתי התחלה לרכוש את המזגן שציינת (10N) אם אני לא טועה אולם בהתייעצות עם חבר שהתקין לי את המזגנים רכשתי בסוף עוצמה אחת מעל (12N אם אני לא טועה) גם כן של תאדירן ,החדרים הם סטנדרתיים,ולטענתו המזגן הקטן במהלך השנים יתאמץ יותר לקרר ועקב כך יצרוך יותר חשמל והבלאי יהיה גבוה יותר,ההפרש גם ככה לא קריטי בין המזגנים.

לגבי LCD- כפי שרשמתי כבר בהודעה קודמת,לחדר אין סיבה לא לרכוש 32 ,אני רכשתי 26 ואני מצטער על כך-יוחלף בקרוב:wink:. בסלון רכשתי 37 כשהמרחק בין הLCD לישיבה בספה ממול הוא 3.5 מטר,לדעתי הגודל הוא בדיוק,לא צריך יותר גדול(בגדול הנוסחה היא המרחק בין הישבה למיקום של הLCD כפול 10,מה שכן תחשוב על דברים עתידיים שאולי כרגע לא יהיו מחוברים כמו מחשב אולם אולי בעתיד כן יהיה שם(שתהיה אופציה טובה ונוחה לחיבור.

מיקרו- אם אתה כמוני,מחמם פיתה או מכין פופקורן וזהו,כל מיקרו יעשה את העבודה ,אפילו הייתי ממליץ על מכני,יותר אמין.

נראה לי שזהו,מקווה שעזרתי.

פורסם

מייבש כביסה זאת מכונה "מטומטמת" אין צורך בתוכניות וכדומה. מספיק שהיא מסתובבת ומתחממת.

אחותי קנה בהמלצת כל החברות מייבש של אלקטרה.

תשקול לקנות בחנויות עודפים של קריסטל וכדומה.

לדעתי, לך תקנה טלוויזיות LSD של LG בחנות עודפים שלהם, אתה מקבל עליהם 3 שנים אחריות של ח.י בדיוק כמו חדש. לרוב הייתי בחנות כזאת היום, וT.V של 32" יעלה לי 2000 ש"ח כולל התקנה ומתקן לקיר. המכשיר ניראה טוב מאוד ויש בו רק שריטות בסטנד של השולחן אבל זה לא משנה לי בעצם כי גם ככה המכשיר יתלה על הקיר.

קובי

• תוכן חדש...