Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5940 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בזמן האחרון אני מחפש מונו במחיר יחסית קטן (אני גם צריך הספקים קטנים) המונו שהציעו לי זה של רוקפורד דגם 360.2 השאלות שלי זה איך הוא בכללי? רוקפורד אני יודע שהיא חברה מעולה למגברים אך עדיין אם המגבר הזה מוצלח..ושמעתי שהוא מסוגל להגביר 2 סאבים,מה ההספקים של המגבר הנ"ל(חיפשתי ולא מצאתי)

הסאב שהוא יצטרך להרים הוא סה"כ 125RMS של JBL.

המחיר שדורשים עליו הוא 500 ש"ח כדאי?

Scan Speak

פורסם

א. יש בערך ארבעה דורות שונים של רוקפורד 360.2. רצוי שתציין דגם ספציפי או את שנת הייצור.

ב. אף אחד מהם הוא לא מגבר מונובלוק.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

הסידרה החלה את יצורה בשנת 2001

יכול להיות שהמגבר הספציפי הזה יוצר ב-2003 לדוגמא

בכול אופן זה לא משנה גם מגבר משנת יצור 2008 יכול להיות פגום,כפי שכתבתי בשורה התחתונה בהודעה הקודמת שלי

זה משנה אם הוא במצב תקין {צריך להתקין ולבדוק}.

שווה 500 שח.? ,אם הוא במצב תקין לדעתי כן.

בכול אופן רצוי שתציין מה רכיבי המערכת ומה אתה מתכנן לעשות.

פורסם

רכיבי מערכת כתובים בחתימה,ואני עובד אקטיבי עם מה שכתוב,ז"א שאני צריך הגברה נטו לסאב(אני שולט עליו ובו דרך הHU)

Scan Speak

פורסם

אני רואה שאתה רוצה למכור את הקנווד ,מה רע בו.?

אם אתה שוקל בעתיד להחליף את הסאב וכבר עכשיו אתה רוצה לשדרג את המגבר

אז ה-360.2 יכול להגביר סאבים חזקים עד 500RMS ב-4 אום בלי בעיות.

פורסם

הקנווד הוא 4 ערוצים וכמו שידוע לרובנו ל4 ערוצים אין את ה"אפקט" כמו שיש ל-2 או מונו,חסר לי עוצמה ו"בעיטה",כשהסאב היה מחובר לJBL הוא נתן לי את מה שחיפשתי,גם בגלל העוצמה והדיוק.

Scan Speak

פורסם

אני חשבתי על זה וזה משחקים,אני בכל מקרה אצטרך לקנות מונו\2 ערוצים מתישהו אז עדיף מעכשיו שיהיה ואז נתקדם עם הסאב וכו'..

Scan Speak

פורסם

אין מה לחשוב יותר מידיי

את הסאב הנוכחי שלך הוא יגביר בלי בעיות

וגם כול סאב אחר עד 500RMS ב-4 אום

אל תקנה בלי לבדוק את מצבו ,ב-400 שח זה יופי של מחיר.

• תוכן חדש...