Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5933 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא יודע איך זה בפיאסטה שנת 90. אבל אצלי בפיאסטה 96 אין ידית פתיחה מתך הרכב.

רק עם מפתח פותחים את הבאגז'

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חבל שאתה הורס את הרכב בנסיעה במהירויות מופרזות אתה תגרום לשני דברים: לסיכוי גבוה לסיום חייו של המנוע ובנוסף אתה מסכן את רישיון הנהיגה שלך ואת חייך.

פורסם

הנסיעה המהירה זה היה עניין חד פעמי לא משהו שאני נוהג לעשות כל הזמן, גם את הסוזוקי בדקתי ככה ביום הראשון ומאז נסעתי עלייה רגוע.

איזה באסה שאין את הידית הזאת =\

אשמח למידע על שימוש נכון בצ'וק, ומישהו יודע לגבי הנורות פיליפס?

פורסם

לגבי הנורות - תריץ חיפוש בפורום הכללי. בגדול מדובר על נורות מהדור החדש שאמורות לתת גוון אור לבן יותר בעוצמת תאורה גבוהה יותר.

לגבי הצ'וק - מושכים את הידית עד הסוף כדי לעזור בהתנעה קרה ודוחפים פנימה ככל שהרכב מתחמם ומגיע לטמפרטורת עבודה. עם הזמן תלמד להכיר את הרכב ותדע מתי אפשר להניע גם ללא הצ'וק.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

איזה דגם זה הCLX 1400 ידני?

יש דגמים של ה1300 98 באותו מחיר

ראיתי לפני יומיים אחת במצב נדיר ב6000 באמת מציאה לא נורמלית עם 75 אלף ק"מ יד ראשונה

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
סדר בדיגמי פיאסטה דור שלישי מנוע 1.1 יוצר מ-89 עד 91 . מנוע 1.4 יוצר מ-89 עד 95 כאשר בשנת 95 המנוע הזה הגיע עם מערכת הזרקה. מנוע 1.3 די זהה למנוע 1.1 ונמכר משנת 95 עד שנת 2002 . זהו מנוע פשוט מאד ולפי דעתי המנוע הכי אמין של הפיאסטה. ובקשר לרכב שאתה רוצה לקנות הוא לא שווה יותר מ-3000 ש"ח. בעיר מגוריי יש מישהו שרוצה למכור פיאסטה 96 מנוע 1.3 ב-4000 ש"ח אז לשלם 5000 ש"ח על מודל 90 זה מופרז.

פותח האשכול- תיתחדש, רכב חמוד ביותר.

איזה מנוע יותר אמין ה1400 או ה1300?

מנוע 1400 עובד על קרב'?

פורסם

אני קניתי בשנת 1995 פיאסטה ידנית 1.4 CLX משכנה שלי.

האוטו היה עם ריח של הניילונים ו47,000 ק"מ בלבד...

נהגתי עליו 5 שנים מהנות מאד..חוץ מהחלפת גומיות שסתומים לא נרשמה אף תקלה יוצאת דופן!!

דרך אגב, עד היום אני רואה אותה מידי פעם מסתובבת בחולון (היא הספיקה לעבור מאז 3-4 בעלים...).

בהצלחה:)

כרמל טוכמן

NSU CLUB ISRAEL

פורסם
רציתי לישאול אם המנוע 1300 הוא קרב'?

אם כן, 1 או 2 קרב'?

איזה מנוע יותר אמין ה1400 או ה1300?

תודה.

לדעתי ה1400 עדיף.

מנוע ה-1300 הוא מנוע מיושן שהורכב בדגמי היוטה.

יש לי מבחן דרכים משנת 91 שמשווה את הפיאסטה עם האונו עם הקליאו ועם ה-205 - סרקתי את המבחן אבל הקובץ גדול מידי בשביל להעלות לפורום...

כרמל טוכמן

NSU CLUB ISRAEL

פורסם
כרמל טוכמן, אשמח לקבל אותו בפרטי.

הי,

מחקתי כבר את הקובץ, אבל אני אסרוק אותו שוב.

יש לי גם חוברת אנגלית על הפיאסטה משנת 1979 עד שנות ה-90 עם מלא מבחני דרכים וכתבות...

כרמל טוכמן

NSU CLUB ISRAEL

• תוכן חדש...