Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5933 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצטר שחסר אותיות פשוט נלמה לי אות שבאה אחרי סמ"ך.

תעשה העתק ל"ע" וכל פעם שאתה צריך את האות תלחץ במקום ctrl+v :lol::lol:

בקשר לאוטו, הוא מאוד מיושן אבל ממה שאומרים גם מאוד אמין. לך אני חושב שהוא יתאים.

אבל תנסה בכל זאת להוריד עוד טיפה את המחיר כי זה קצת יקר לאוטו כזה ישן שאף אחד לא יקנה חוץ ממך

את האונו שהיתה לי מכרתי ב4000 (בלי מזגן טוב וחוץ מזה חדשה) ואף אחד כמעט גם לא בא לראות כי זה היה יקר.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני ממש לא ממהר לגרוט, אבל יש לי שקט בלב לדעת שיש לי את האופציה הזו במקרה של תקלה רצינית ביותר.

פתחתי מכסה מנוע והכל שם די צפוף, זה מייקר את הטיפול במקרה הצורך לא?

לעומת הסוויפט שהייתה לי, מכל הבחינות, איזה רכב יותר מתקדם? איזה רכב יותר מודרני? יותר אמין זריז וכו'?

שמתי לב שהדבר היחיד שיש בפיאסטה שלא היה לי בסוויפט מבחינת איבזור מקורי זה מד סל"ד וחוץ מזה הכל די דומה.

אשמח לפרטים על הקרבורטור הזה ופעולתו.

מה שכן אני ישלם 5 על הפיאסטה הזו ולא 1300 שקל על אונו 93, שנתון גבוה יותר לא מהווה לי עניין.

פורסם

תשאל את בעל הרכב מתי הוחלף טיימינג ודבר נוסף בפיאסטה אתה לא יכול לדעת כמה ק"מ עבר המנוע ולפי דעתי עדיף מנוע 1300 סמ"ק שהוא פשוט יותר לאחזקה ופחות רגיש להזנחה והבלאי בו נמוך.

פורסם

טיימניג הוחלף לפני 20 אלף ק"מ, והמוכר טון שזה לא אמור להיות נושא קריטי כי הרצוה ולה סה"כ 80 שקל והתקנתה פשוטה יחסית.

המוכר אומר שהרכב מציג 260 אלף ק"מ שלא משקפים דבר כי יש מנו חדש מלפני 6 שנים.

בזמן האחרון שמתי לב שבדור הזה של הפיאסטה יש שלל דגמים, ראיתי 1.1 שהוא גם 3 דלתות, וגם את הs 1.4 וכמובן ה1.3

אפשר לדת מה ההבדלים ביניהם?

פורסם

סדר בדיגמי פיאסטה דור שלישי מנוע 1.1 יוצר מ-89 עד 91 . מנוע 1.4 יוצר מ-89 עד 95 כאשר בשנת 95 המנוע הזה הגיע עם מערכת הזרקה. מנוע 1.3 די זהה למנוע 1.1 ונמכר משנת 95 עד שנת 2002 . זהו מנוע פשוט מאד ולפי דעתי המנוע הכי אמין של הפיאסטה. ובקשר לרכב שאתה רוצה לקנות הוא לא שווה יותר מ-3000 ש"ח. בעיר מגוריי יש מישהו שרוצה למכור פיאסטה 96 מנוע 1.3 ב-4000 ש"ח אז לשלם 5000 ש"ח על מודל 90 זה מופרז.

פורסם

הסברתי לך על התוספות שמגיעות עם הרכב, והסברתי לך את נושא הגריטה.

עם קורה לי תקלה בפיאסטה 96 הזו, תקלה רצינית בסדר גודל של יותר מעלות הרכב אז נדפקתי, בפיאסטה שאני רוכש אני יכול לזרוק לגריטה להרוויח 3 וגם להווריח מערכת וג'נטים.

פורסם

במקרה קיצון של תקלה וגריטה אתה יכול גם לפרק אלטרנטור, קרבורטור, מושבים, להחליף מצבר במצבר מת, ועוד.. הם רוצים לראות 4 גלגלים ומצבר(מת או חי), מעבר לזה-חפיף.

אז באמת קניה חביבה. תתחדש.

וספר איך האוטו אחרי שתיסע בו יום יומיים.

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

היום הרכב נרכש, נורא נהנתי, מרגיש שידרוג עצום מהסוויפט בחוית הנהיגה, התקנתי מערכת אצל חבר והמשכתי הביתה מנתניה, לא מתחמם ולא כלום, הרכב פשוט נוסע חלק, הרבה יותר נוח מבפנים, מזגן שאשכרה מקרר, מד סל"ד סוף סוף, מנוע שמספק כוח וכוח, סגרתי 160 עד שנגמר הכביש והרגשתי שהוא יכול לתת עוד, (בסוזוקי סגרתי 150 בלחץ וכל הרכב רעד) ובנסיעה על 140 הרכב מרגיש יציב ולא מתנדנד כמו הסויפט, הצמיגים די עבים יחסית לרכב.

הוא השאיר לי גם נורות פיליפס, extrem ויסיון משהו כזה, והם בצבע כחול אבל משום מה מאירות בצהוב רגיל, הוא אמר שהם אמורות להאיר לבן חלש ולא חזק כמו דיימונד וויזן, זה נכון?

אני ישטוף אותה בשבת ויעלה תמונות, הרכב גם הרבה יותר גבוה מהסויפםט ככה שאני לא "מגרד" את הבמפרים מעל 20 קמ"ש, מה שכן "יושב" על הרכב הזה פוזה די רצינית.

בקיצור מרגיש הרבה יותר אוטו מהסויפט, מקווה שזה לא יתבטא במחירי טיפולים או אמינות.

ד"א יש אופציה להוסיף פילטר פתוח לשיפור הסאונד מהאגזוז? הוא אמר שהוא התקין דוד כלשהו שנותן סאונד נחמד יותר משל פיאסטה, יש לו רק של פיאסטה עם באס =]

מחר אני הולך לחבר את המערכת וכל החשמל לסויץ', ולהוציא aux לmp מהמערכת, וקצת שטיפה ואני שם ריפודים על המושבים מקדימה.

אשמח להדרכה על שימוש נכון בצ'וק.

• תוכן חדש...