Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5932 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לקנות את הרכב הנ"ל (דרך אגב הוא מפורסם בפורום) ורציתי לדעת מה לבדוק בפורד פיאסטה כזו.

האם יש מחלה של חלודות ברכב הזה או משהו שידוע שכדי לבדוק ב10 עיניים?

דרך אגב המנוע הוא 1.4 ולא ידוע לי על מנוע 1.4 בפיאסטה רק על 1.3, האם קשה למצוא חלקי חילוף וקשה לטפל במנוע הנ"ל?

הרכב הוא 3 דלתות, דגם s, הבנתי שזה נדיר, גם בנושא הזה קשה למצוא חלקים?

מה עוד יש לספר על הרכב? ואם מישהו מכיר את הבעלים או משהו כזה אני אשמח לשמוע מה דעתו.

לא רוצה להאיץ בכם אבל אני הולך לבדוק אותו היום בערב אז אל תתקמצנו בתגובה, תודה מראש דניאל.

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

פיאסטה 1.4S,היה גם ברמת גימור גיהה לפי דעתי 85HP קרבורטור כפול וובר בזמנו היה אחלה אוטו דומה לאחיו הגדול XR2I

באנגליה פופולרי מאוד ויש המון שיפורים וקיטים

תבדוק את האוטו טוב,יכול להיות קניה מעולה ירגיש הרבה יותר אוטו מהפחית שקוראים לה סוויפט

פורסם

וובר Weber ‎‏ זה שם של חברה, שהייתה מייצרת קרבורטורים. זה הכל. מעניין, אגב, מה היא עושה היום.

סתם לידע כללי - רוב הקרבורטורים הם "כפולים", כלומר יש להם שני תאים, כשהתא המשני נפתח החל מעומס מסויים, או בלחיצה מלאה על הגז, ומזרים למנוע תוספת דלק.

יש הבדל בין קרבורטור בודד כפול לשני קרבורטורים נפרדים.

פורסם
מחלות? פיאסטה 90? כל האוטו הזה מחלה אחת גדולה ויהי מה

בוא פרט בידיוק מה אתה מדבר, אני לא מצפה מאחד שיש לו שלוש הודעות בפורום לתת תשובה ברמה של ילד בן 10 ולהסתמך עלייה.

אבל האם בפיאסטה הזו יש שתי קרבורטורים? זה משליך על האמינות באיזה שהיא מידה? או על הביצועים במידה ניכרת?

פורסם

בגלל שיש לי 3 הודעות אז יש לי תשובות של ילד בן 10? תעשה לי טובה

איזה אמינות יש לאוטו הזה זה חתיכת גרוטאה

חוץ מזה עדיף אונו 87 על החתיכת פח על גלגלים הזאת כמו שיריב אמר פה ויהי מה

פורסם

היה לי גם פיאסטה וגם אונו 87 האונו לא רואה אותו ממטר השאלה היא

אם אתה קונה תאוטו הזה מבעית תקציב או שאתה מחפש אוטו שהתחזוקה שלו היא כלום ויהי מה

פורסם

יכול להיות שנפלת על פיאסטה נבלה, אני מצאתי אחת שהיום עברה טסט מכה ראשונה והוחלף בה כמעט הכל, וגם המליץ לי עלייה חבר פורום מאוד מוכר.

פורסם

האם זו הפיאסטה שפורסמה בפורום למכירה ב-5500 ש"ח. לפי דעתי זהו מחיר מופרז לרכב בן 20 שנה ובסכום הזה ניתן לקנות פיאסטה 97-98 שלא צריכה טסט פעמיים בשנה.

פורסם

אכן זו הפיאסטה מהפורום, ראיתי את הרכב והורדתי אותו ל5 אלף.

תשמע, הוא הביר לרכב טסט היום, הרכב מושק בריפודי עור ג'נט 14 אינץ' ומרכת קומפלט חוץ מהרדיו דיסק צמו שהוא לוקח.

אני דווקא די מתלהב מהובדה שהרכב שנת 90, נמאס לי ממנו? ושה תקלה כלשהי? הלך חלק יקר?

מפרק את המרכת הג'נטים הדיימונד וויז'ן והמושבים ם העור, שולח לגריטה ב3 אלף, מוכר את הג'נטים והמרכת ויש סיכוי שאני ייצא ברווח אפילו. יש לו גם מזגן חדש מלפני שר חודשים שניתן בקלות לפרק ולמכור בכמה אלפים.

לדתי זה נורא חכם זה בידיוק מה ששיתי ם הסוזוקי ז"ל, אם לא היה גריטה אף אחד לא היה קונה אותה ממני בגלל המצב המחפיר שאליו היא הגיה בגלל שהייתי קצר בכסף, הלך קלאץ' היה צריך ניקוי קרבורטור לשות לה טסט, בקיצור דרשה השקה של 3 אלף ואני זרקתי לגריטה, אף אחד לא היה קונה אוטו כזה.

אבל בכל זאת אני לא ממהר לזרוק לגריטה אני רוצה לדת ם פיאסטה זה רכב אמין, כי אני מתכננן ליו למינימום 5-6 חודשים.

מצטר שחסר אותיות פשוט נלמה לי אות שבאה אחרי סמ"ך.

• תוכן חדש...