Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5935 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=286205

שמעתי אותו ב- 2WAY רק בשילוב עם הרינג רדיאטור, חתוכים ב- 1.8 או 2.5, לא זוכר בדיוק, והוא נשמע טוב מאוד, וופר כמעט ללא מתחרים.

לא יודע איך הוא ינגן ב- 2WAY עם MT22

שאל את eli i, הוא יוכל להגיד לך יותר עליהם.

המלצה מצויינת, עם כל הכבוד לפוקל ורוקפורד, הרוולייטור 18w הוא רמקול בקטגוריה נפרדת :-), אם התקציב מאפשר זו בחירה מוצלחת.

-

• תגובות 106
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מה עם ריינבו POWER משהו מפחיד זה באמת אתה צריך לעשות חור בצד השני :wink: דורש עומק התקנה לא קטן ביכלל

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

על הטאנג-בנד לא שמעתי כמובן שגם אותם לא שמעתי .

קלארוס "כועס" גם כן לא שמעתי , רק עדיין ורך שמעתי אותו מזכיר לי את המורל - סוג של באס רך הוא כאילו מגיעה לנקודה אבל לא הוא יורד בחזרה .

התקנה בתיבות ברמה לא יהיו לי בקרוב - למרות שעכשיו אני קונה כדי להישאר המון זמן ולא כמו לפני להתקין ולשדרג , ככה שלאט לאט אני אצליח להרכיב את מה שאני רוצה ואז התקנה נורמאלית ומשם כמו שכולם "נופלים" נמשיך לשדרג ולשדרג ...

הK2P שמעתי אותם אבל אצל הרבה אבל הם היו סוג של חלשים - לא עוצמתיים במיוחד , לא נראה לי שעם סאב כזה הם בדיוק ישמעו ובלטו ואין ברצוני להוריד את הדבר הנפלא (הסאב) הזה מהווליום בו הוא מנגן.

אומרים שלכל דבר יש חיסרון אף אם הוא פצפון - אז גם לרוולייטור 18w יש שהוא עדין יחסית ולא בדיוק יחזיק מעמד במיוחד אם לא מקדישים לו תיבות והגנה כמו שצריך ולפי מה שרשום למעלה התקנה רצינית לא תתקיים בקרוב ומי יודע אם הוא ישמר אצלי כמו שצריך . או יעוף באוויר או יתפורר וכו' ...

אבוקים שיש אצלך ? לא לא שמעתי ואולי זה כי לא שמעתי אצלך אפילו לא פעם אחת :x אבל תמיד הייתי בטוח שזה חובה לשמוע.

אמרת אוטופיה ונזכרתי שלא התייעצתי עם הבחור שעזר לי כ"כ הרבה ואני בטוח שמשיך ולבדוק את המידבאסים האלה שאצלו (soundman) . שמעתי אותם לא פעם אחת ונהנתי מכל רגע , רק שאצל מי ששמעתי את זה אין סיכוי שחצי צליל ברח משם ככה שזה לא בדיוק חוחמה גדולה .

הזאפקו אין אותם בארץ חוץ מישראל שאצלו זה 8 כאלה.

רוקפורד FNQ יופי של דבר - צריך אחד שמור , שיחזיק מעמד ויהיה נורמאלי - קשה קשה למצוא נורמאליים וגם הם אולדסקול ואני לא בדיוק מת על זה , מבלד הם שיצאו חריגים מהרגיל .

בקיצור יש המון מה לשמוע כמו שצריך ואתם רושמים שיש בארץ והבעיה היא שאני לא בדיוק יכול להגיע לכל מפגש ולכל בנאדם, אבל הנושא מאוד חשוב לי ולכן אני משתדל כמה שיותר, אני חושב שאני מפסיד מזה שפעם אחת אי אפשר לשמוע כמו שצריך כמה סטים ואז התשובה קלילה וממש במקום .

ישראל על איזה ריינבו את בדיוק מדבר ? לא מצאתי משהו מפלצתי כמו שאתה מתאר , הדבר היחידי המפלצת שראיתי בגדול נורמאלי לוופר היו ה CDT - שאני מקווה לשמוע ולא להתאכזב .

שוב תודה על ההשקעה והזמן לכולם (ולאדי =] )

לילה טוב

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

לפי התאור של מה שאתה מחפש ,לדעתי לא תמצא תשובה בסט 2 חלקים

אתה צריך מידוופר ברמה כמו L8 למשל כדי להפיק את הסוג של באס שאתה מחפש

וזה קיים בסט 3 חלקים,בקיצור תתחיל לחסוך.

פורסם

לא הבנתי את ההגדרה שלך ל"עדין", כי W18 זה לא אלמנט עדין בכל מצב שלא תסתכל על זה. אלו שני סאבים קטנים ומפלצתיים.

ממליץ לך לשמוע אצל אלי איך הם מנגנים ללא תיבות בדלתות של המאליבו שלו.

אם הם עמדו יפה עם האבוק 15" כששמנו אותו אצל אלי ברכב, אין סיבה בעולם שהם לא יעמדו עם W7.

K2P חלש?

קלארוס עדין?

דייני. אין לי מושג מה אתה מחפש.

הקלארוס הוא אחד הוופרים 6.5 שיורדים הכי נמוך שיצא לי להיתקל בהם, והוא גם מאוד מהיר.

ה K2P הוא אחד הוופרים הכי פאנצ'יים שפגשתי.

השאלה היא: מה הרפרנס שלך?

ד"א, אם אתה חושב שהתשתית אצלך לא הכי טובה, כמו חוסר בבידוד, אין טעם להשקיע בוופרים מטורפים שלא תמצה אותם, תחלק את התקציב בין אלמנטים ותשתית.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם
על הטאנג-בנד לא שמעתי כמובן שגם אותם לא שמעתי .

קלארוס "כועס" גם כן לא שמעתי , רק עדיין ורך שמעתי אותו מזכיר לי את המורל - סוג של באס רך הוא כאילו מגיעה לנקודה אבל לא הוא יורד בחזרה .

התקנה בתיבות ברמה לא יהיו לי בקרוב - למרות שעכשיו אני קונה כדי להישאר המון זמן ולא כמו לפני להתקין ולשדרג , ככה שלאט לאט אני אצליח להרכיב את מה שאני רוצה ואז התקנה נורמאלית ומשם כמו שכולם "נופלים" נמשיך לשדרג ולשדרג ...

הK2P שמעתי אותם אבל אצל הרבה אבל הם היו סוג של חלשים - לא עוצמתיים במיוחד , לא נראה לי שעם סאב כזה הם בדיוק ישמעו ובלטו ואין ברצוני להוריד את הדבר הנפלא (הסאב) הזה מהווליום בו הוא מנגן.

אמרת אוטופיה ונזכרתי שלא התייעצתי עם הבחור שעזר לי כ"כ הרבה ואני בטוח שמשיך ולבדוק את המידבאסים האלה שאצלו (soundman) . שמעתי אותם לא פעם אחת ונהנתי מכל רגע , רק שאצל מי ששמעתי את זה אין סיכוי שחצי צליל ברח משם ככה שזה לא בדיוק חוחמה גדולה .

הזאפקו אין אותם בארץ חוץ מישראל שאצלו זה 8 כאלה.

רוקפורד FNQ יופי של דבר - צריך אחד שמור , שיחזיק מעמד ויהיה נורמאלי - קשה קשה למצוא נורמאליים וגם הם אולדסקול ואני לא בדיוק מת על זה , מבלד הם שיצאו חריגים מהרגיל .

בקיצור יש המון מה לשמוע כמו שצריך ואתם רושמים שיש בארץ והבעיה היא שאני לא בדיוק יכול להגיע לכל מפגש ולכל בנאדם, אבל הנושא מאוד חשוב לי ולכן אני משתדל כמה שיותר, אני חושב שאני מפסיד מזה שפעם אחת אי אפשר לשמוע כמו שצריך כמה סטים ואז התשובה קלילה וממש במקום .

יש למישהו TANG BAND בארץ? דווקא יהיה מעניין לשמוע את החברה הטיוואנית הזאת.

יעקב - K2P הוא ממש לא וופר חלש, אולי לא הוגבר טוב ולכן שמעת אותו חלש.

ZAPCO יש גם אצל חבר פורום נוסף מהצפון והם גם למכירה ככה שאתה יכול לבוא לשמוע ואפילו לקנות :) .

FNQ - יהיה קשה למצוא כאלו במצב שמור, אבל תמיד אפשר לנסות.

מפגשים - לא חסרים, גם כאלו שלא מדווחים, אתה תמיד מוזמן לבוא ולשמוע :wink: .

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

פורסם

אני לא מבין איך אפשר לומר על הקלארוס שהוא עדין ורך. אחד המידוופרים הטובים ששמעתי. לך להשמעה אצל גורל.

מוגבל תקציבית? הנה הצעה לוופרים עד 1000 ש"ח (בהגזמה מטורפת, כולל המשלוח והמיסים). אני בספק אם מי מהם יאכזב אותך.

דייטון RS180

http://www.parts-express.com/pe/showdetl.cfm?Partnumber=295-374

טאנג בנד W6-1721

http://www.parts-express.com/pe/showdetl.cfm?Partnumber=264-874

פירלס SLS

http://www.madisound.com/catalog/product_info.php?products_id=8234

הבחירה שלי הייתה הפירלס. הטאנג-בנד הוא לא פחות מסאבוופר 6.5", שים לב לעומק ההתקנה שהוא דורש.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

איתמר הsls חסר תועלת מעל 500 הרץ בערך

אי-אפשר להשתמש בו ב2 חלקים

גם הrs180 צריך להיות משולב עם טוויטר שיורד מאוד נמוך

לכיוון ה1.5khz..

הw6 יכול להיות מעניין נראה לי

אבל אני חושב שהוא חתיכת מפלצת בגודל

הid oem נחשב להכי cost effective בdiyma ל2-way

אולי שווה לבדוק בכמה אפשר להביא זוג

זה עולה שם כ90 דולר לזוג כולל משלוח

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

יעקב - אם לאמר את האמת זה נשמע שקורה אחד משני הדברים:

1. אתה מנסה לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה - אם כל המידבאסים\וופרים האלה חלשים מידי בשבילך הרי שהפתרון עבורך לא יגיע מדרייבר 6.5 אינטש וגם לא מסט שני חלקים - בטח שלא ברכב ובטח שלא אם אין בכוונתך לעשות בניות\תיבות.

2. שמעת את כל הרכיבים האלו בזמן הלא נכון וברכב הלא נכון.

תיגש להשמעה ברכב של גורל - אתה תחשוב קצת אחרת על הקלארוס אחרי שתראה מה קורה כשהוופר הזה מתעצבן...

אתה מוזמן להשמעה אצלי תמיד רק תיקח בחשבון שאני לא מבודד את הדלתות שלי והוופרים האלה יכולים להשמע עוד יותר חזק - והם חזקים אצלי עכשיו, אחרי שהם יושבים על הלוויתן - אוהו הם חזקים...

בקרוב HAT מוציאים סט רמת כניסה חדש שיקרא אימאג'ין - המחיר של הסט כולו יהיה פחות או יותר כמו וופר אחד של רבולייטור אבל הקטע כאן הוא שהסט הזה מבוסס על הוופר של הקלארוס... :twisted: מציע לך לבדוק את הסט באתר של HAT כי זה באמת אחד הסטים היותר מעניינים שראיתי בזמן האחרון.

גם יכול לעבוד כרמקול קואקסיאלי וגם יכול לעבוד כסט שני חלקים - אתה יכול או להתקין את הטוויטר ישירות על המידבאס או להתקין את הטוויטר במקום נפרד ולשים על המידבאס פייז-פלאג ייעודי (הקרוס מולחם על הוופר עד כמה שידוע לי - אז זה רק עניין של משיכת חוטים אם אתה רוצה לעבוד פסיבי בשני חלקים נפרדים).

זו אופציה יפה מאוד.

אגב - מה עם SEAS? - בדקת עם דני למשל אם יש לו משהו להציע?

חשבת פעם על מיניסאבים של earthquake ? אני חושב שקוראים לסדרה SWS...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

צהוריים טובים .

קודם כל בואו נבהיר מה אמרתי על ה W18 כי אני חושב שחלקכם לא הבינו אותי כמו שצריך, הכוונה למעלה עדיון שרשמתי עליו היא שהוופר יכול לההרס ע"י גשם אם לא אוטמים את הדלת כמו שצריך ומסדרים לו תיבה שלא יגע בוא כלום, אני לא יודע אם אוכל לסדר לו משהו כזה בזמן הקרוב .

אני חושב שגם אני הבנתי את זה שאני צריך 3WAY ועכשיו מתחיל העניין של לחסוך כסף כדי לקבל את התוצאה הטובה ביותר- אבל בלי שום קשר אני חושב ש 1000-1400 ש"ח זה מספיק לוופר ולא צריך לקנות רק את הגרסאות היקרות ביותר כי תמיד יהיה לאן לשפר וזה כיף .

אולי לא שמעתי כמו שצריך חלק מהרכיבים וזה מוזר - אני אהיה ביום שישי הקרוב נשמע ונראה .

איתמר- אכן הוופרים שרשמת הם מאוד מעניינים ואפילו ראיתי עוד כמה , אבל לקנות בלי לשמוע ? על סמך ביקורות בחו"ל? ואם הבחור שביקר את הרמקולים ורשם שהם נותנים באס מעולה , עולים גבוה לא צריך איטום , בנוסף להכל הרמקול דומה לסאב עם מידרנג' והמחיר הוא מעולה - אז להזמין ולפול בפח ? כי שילמו לו כדי שירשום את זה ... ?

אני חושב שאחרי יום שישי נמשיך את הדיון =) נשמע שוב, נתעניין שוב, ונחליט ...

שוב תודה וכולם והמשך יום טוב .

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

• תוכן חדש...