Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5948 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

5. כעת מסתובבים חברי הפורום ומחפשים קונטרא בצורה של מכוניות יפניות חדשות על גרר. (לא תופס לגבי טויוטה - אותה הגרר לא מצליח להשיג).

בבקשה, אפילו שתיים (אאל"ט, הגרר הוא רנו :-P ):

dscn2662p.jpg

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אפילו לא מוסך אחד, אלא הרבה מאוד מוסכים

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
1. מצחיק.

לא, צפוי, זו המילה שהייתי משתמש בה.

2. לא ממש מצחיק.

שוב- צפוי, לא מצחיק.

3. איזו דראמה מרנו על גרר. יש עוד אלף כמוה...

קצת יותר. מדי יום.

4. יש כל-כך הרבה אפשרויות למה הרנו הזו על גרר, שאני לא מבין את ההתרגשות - תאונה בצד שלא רואים, תקלה בגלל התקנה מקומית של דיבורית / מערכת/ מרימי שמשות ועוד ועוד.

שכחת את הדבר הכי חשוב- זה צרפתייה. זה מספיק בשביל שתהיה על גרר...

5. כעת מסתובבים חברי הפורום ומחפשים קונטרא בצורה של מכוניות יפניות חדשות על גרר. (לא תופס לגבי טויוטה - אותה הגרר לא מצליח להשיג).

LOL'S... מצליח להשיג, אבל לא לתפוס אותה.:lol:

נ.ב.

גרר של רנו, זו ההגדרה במילון לאוקסימורון לדעתי.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אם כל הכבוד בתמונה של היפניות רואים בבירור שהם עם שני מיליון קילומטר עם מנוע מקורי, פשוט הבעלים שכחו את המפתחות אז גררו אותם לשען (לא הם לא רואות מוסך) כדי שיתאים להם מפתח חדש.

לגבי הרנו, נו טוב היא כבר עם למעלה מ 1000 ק''מ והיא חייבת מס' תיקונים .

פה לעומת זה אתם רואים צרפתיות שהתחזו לטויוטה אבל זה לא עזר להם, הם נתפסו והועלו על ליפט

004-big.jpg

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם
בבקשה, אפילו שתיים (אאל"ט, הגרר הוא רנו :-P ):

dscn2662p.jpg

הגרר הוא DAF 45 ד"א... אז הבדיחה שלך לא הצליחה.

TOYOTA RAV4 2.5 HYBRID LIMITED

פורסם
אני כבר מזמן הגעתי למסקנה שאייל עבר אונס ע"י צרפתי/צרפתייה מזוקן/נת בצעירותו. אין לי הסבר אחר.:roll:

אתה צודק, צרפתייה דיי צעירה אנסה אותי ואת חשבון הבנק שלי.

ההבדל בינינו הוא שאתה עברת אונס כזה וחזרת לקבל עוד... :D

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
קרלה (בניגוד לתעשיית הרכב הצרפתית) מבטיחה לך הנאה נטולת תקלות.

כנראה שזה בגלל שהיא איטלקיה ולא צרפתיה.. :roll:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
אם חזרתי לקבל אז זה לא נקרא אונס.:lol:

רבותיי, סוף סוף אייל שופך את הלב. אייל, אנחנו כאן... בשבילך.

לכל דבר אפשר להתמכר, גם לסאדו מזוכיזם. (במקרה שלך) .

אבל אולי אתה בקטע של להכיר נהגי גרר למטרות רומנטיות, מי יודע :)

[אני מבטיח לך שאם על פי חוק היו נוהגות בגררים כוסיות טופלס , גם אני הייתי קונה איזה רכב עם סמל מעויין בחזית]

אגב, אולי תוכל לענות על שאלה שמסקרנת אותי כבר שנים : למה לכל בעל צרפתייה שמוכר את רכבו נשאר כמעט רכב שלם נוסף בחלקים בבית ?

למה החלק היחיד שנמצא ברשותי ואני מוכר (פיקוד חלונות חשמל), זה כי הזמנתי אותו בטעות ?

[זה היה עוד חבר במועדון הצבועים הענק של בעלי קליאו ספורט בדימוס שבנו שוק יש מאין לרכב ונפטרו ממנו במהירות האור]

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...