Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5914 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 99
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קארספורום?

צ'יפ?

סטייג' 2?

עכשיו קצת יותר ברצינות..

בזמן האחרון נהוג לתת שמות כמה שיותר לועזיים, אולי לתת של לועזי על שם אחת הסבתות או משהו כזה?:)

ושיהיה במזל

פורסם

אישית אוהב שמות שברור אם זה בן או בת ומתחבר לשמות של פעם (הבנות שלי הן יעל ומיכל).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

חסרים פרטים, ולא ניתן לתת כך ייעוץ רציני.

האם בת ראשונה ? (לפי הסמלון שלך כבר יש אחת במלאי).

האם יש כבר אחים ? אחיות ? ואם כן מה שמותיהם ?

מה שם המשפחה ? צריך לבדוק התאמה גם בצליל, גם במשמעות, יש כאלו שאוהבים חריזה, יש כאלו שנמנעים.

אם אתה לא רוצה שלבת שלך יקראו דיזה / פלנג'ה / סופפית / שטנגה וכו', אל תחפש שם בפורום רכב. יש אתרי חנויות ילדים ותינוקות שיש בהם רשימות שמות.

הקלד בגוגל "בחירת שם לתינוק" ותראה עשרות אתרים לפי הקבלה / נומרולוגיה / עונות השנה / עדה / שמות מקראיים וכו'. פורום רכב זה בין האחרונים שם.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
אם אתה לא רוצה שלבת שלך יקראו דיזה / פלנג'ה / סופפית / שטנגה וכו', אל תחפש שם בפורום רכב.

רגע, מה רע בשם "בומבה" או "בקלית"? :wink:

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

חבר שחולה על ניסאן, רצה לקרוא לבת שלו סילביה. העניין לא יצא לפועל כך שהשם נשאר פנוי :)

פורסם

יאללה, ניתן לך כמה אופציות:

1. מיה- אני לא מתכוון למאיה (MAYA) אני מתכוון למיה (MIYA),שם שאני אישית נדלקתי עליו,יכול להתאים אם אתה בקטע של שם עדכני עם ניחוח של פעם.

2. דניאל- לא ממש עדכני,כן עם ניחוח של פעם ופשטות,אני אוהב.

3.לין.

אני מאוד בעד לתת שם שכן יש לו ניחוח יותר בינלאומי ולו מהסיבה שלך תדע איפה הבת שלך תמצא את עצמה עוד 25 שנה (בע"ה).

בכל אופן, שיהיה במזל!

עידן

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

מאזדה, פ'גו, פיאט, היונדאי, סובארו, טויוטה, פורד?

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

פורסם
חסרים פרטים, ולא ניתן לתת כך ייעוץ רציני.טוב לדעת שלפחות אחד משקיע מאמץ מיוחד בנושא.

האם בת ראשונה ? (לפי הסמלון שלך כבר יש אחת במלאי).יש לך אינטואיציה טובה:-D

האם יש כבר אחים ? אחיות ? ואם כן מה שמותיהם ?השם אמור להיות לשניה שצריכה להיוולד.

אם אתה לא רוצה שלבת שלך יקראו דיזה / פלנג'ה / סופפית / שטנגה וכו', אל תחפש שם בפורום רכב. יש אתרי חנויות ילדים ותינוקות שיש בהם רשימות שמות.

הקלד בגוגל "בחירת שם לתינוק" ותראה עשרות אתרים לפי הקבלה / נומרולוגיה / עונות השנה / עדה / שמות מקראיים וכו'. פורום רכב זה בין האחרונים שם.[/אל תדאג ,זה כבר נעשה,זה פשוט מתיש ומעייף לשבת מול מחשב ולקרוא ברצף שמות.

מה שם המשפחה ? צריך לבדוק התאמה גם בצליל, גם במשמעות, יש כאלו שאוהבים חריזה, יש כאלו שנמנעים.

לגבי המשפט הזה..זאת לא עבודת סמינריון, בסך הכל כוונת המשורר הייתה שאנשים ירשמו שמות של בנות שהם אוהבים או שנשמעים להם יפה,את הבחירה תשאיר לזוג המאושר:wink:.

הרי ידוע לכל שסיעור מוחות מוליד רעיונות טובים יותר מחשיבה עצמית.

בכל אופן תודה על הכוונות הטובות ואני אשמח לעוד שמות.

פורסם
יאללה, ניתן לך כמה אופציות:

1. מיה- אני לא מתכוון למאיה (MAYA) אני מתכוון למיה (MIYA),שם שאני אישית נדלקתי עליוסתם לידע כללי,זה לא מספיק שאתה אוהב אותו.,יכול להתאים אם אתה בקטע של שם עדכני עם ניחוח של פעם.

2. דניאל- לא ממש עדכני,כן עם ניחוח של פעם ופשטות,אני אוהב.עוד דבר קטן,אני לא יודע מאיפה אשתי הפליצה את זה,אבל כנראה שמישהו מאמין ששמות שמתאימים גם לבנים וגם לבנות,אין להם מזל טוב או משהו בסגנון ככה ששמות כאלו ירדו מהפרק.

3.לין.

אני מאוד בעד לתת שם שכן יש לו ניחוח יותר בינלאומי ולו מהסיבה שלך תדע איפה הבת שלך תמצא את עצמה עוד 25 שנה (בע"ה).

בכל אופן, שיהיה במזל!

עידן

5 תוים

• תוכן חדש...