Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5913 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ראשית ברכות חמות להולדת הבת, שתדעו המון נחת. רק טוב!

לעניין. השמות שאני הייתי נותן לילדה:

לירי, ליאן, מיטל, אורטל, תאל (Tael)- את פירוש השם אני לא כל כך זוכר, אבל נדמה לי

שהמשמעות היא מתנה\ נתינה מהאל, פירוש דומה כמו בשם נתנאל.

עדיין לא נולדה.

שלא תחשבו שנעלמתי,אני קורא ומעכל את כל הרעיונות ביחד עם אשתי.

תודה לכולם ואשמח להמשיך לשמוע הצעות.

• תגובות 99
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עלמה שם ממש יפה. עוד שם שאני אוהב נורא זה מילי.

גם נטע, שקד, וצליל מאוד יפים בעיני.

כן... מכה לאגו הגברי להשתתף בשרשור כזה..:-(

מזל טוב בכל מקרה :)

פורסם
אצלי ואצל אישתי ישנו ויכוח בין "רומי" ל"סתיו".

הלוואי ויצאו לנו תאומות.:-D

שלום,

Be careful in what you wish for - it might come true!

(לא שאני בא בטענות :wink:)

לפותח השרשור, 2 הסנט שלי (מהבית): ליהי ורומי.

בכל מקרה - מזל טוב!!!:beerchug:

ליאור.

פורסם
שירה

עמית

.

.

.

אלפא

סוברית

קונטסה

סברה (!)

ליאונה

מ ר צ ד ס

תקרא לה לאדה וזהו (יש שם כזה באמת).

וברצינות, אם אתה רוצה לתת לבת שלך שם של מכונית, תקרא לה "פליסיה", שזה "מאושרת" בתרגום חופשי מלטינית. גם "פביה" זה שם טוב :-P

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
שלום,

Be careful in what you wish for - it might come true!

הלוואי, מהפה שלך לבחור מלמעלה. (מי שזה לא יהיה)

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

האחיינית הטריה שלי (היום בת שבועיים!) עונה לשם קלואי (Chloe). מצד שני, היא נמצאת בארץ האפשרויות הבלתי מוגבלות, ושם השם הזה יחסית נפוץ. בארץ אני לא בטוח שזה יתפוס.

מה דעתך על קליאו? :wink:

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
האחיינית הטריה שלי (היום בת שבועיים!) עונה לשם קלואי (Chloe). מצד שני, היא נמצאת בארץ האפשרויות הבלתי מוגבלות, ושם השם הזה יחסית נפוץ. בארץ אני לא בטוח שזה יתפוס.

מה דעתך על קליאו? :wink:

אתה נורמלי? :-D

לילדה בשם קליאו העלויות יהיו יקרות. רק על הצ'ופצ'יק של המוצץ ירצו בקרסו 1479 שקלים. ואין תחליפי.

פורסם

שני שמות יש לי להציע

שם לועזי - אלפה

שם עברי - שמש

שני השמות יחודיים ומקוריים

• תוכן חדש...