Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוף ... דפקו לי את האוטו ...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8106 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קמתי ב6 בבוקר, עשיתי כמה סידורים וישר הקפצתי את האוטו למוסך (7:00)

שם השארתי את האוטו "בהמתנה" והלכתי לדרכי, בדרך התקשרתי ותאמינו או לא ההוא ענה, אחרי זיוני שכל שלו, שהמוסכניק שלו היה עושה את זה ב400 שקל וכו' וכו' ... הוא אמר שאני אגיע אליו בערב לקחת את הכסף (כמובן כסף עבור התיקון ולא ההחלפה, בשניה שאמרתי לו שהחלפה עולה מעל 3000 שקל הוא קיבל התקף לב אני חושב ...)

במוסך ביקשתי שיתחילו לטפל ואני מקווה מאוד שהוא ישלם, כי אם לא האופציה של הביטוח כבר לא תקפה, וצריך ללכת ישר למשטרה ...

מקווה שהוא ילמד לפחות לקח מכל הסיפור ... :mad:

פורסם

תגיד לו כזה דבר אתה דפקת לי את האוטו ואני לא אשם בזה אני מפנק את האוטו שלי ועושה לו טיפולים רק בסובארו לא בשום מוסך אחר אתה רוצה תשלם אתה לא רוצה לשלם אז אני מפעיל ביטוח זהו בלי חוכמות

אני מתעצבן רק מהמחשבה שהוא מתלונן

אבל בינינו נראה לי קצת יקר 3000 אלף אבל עם זה מה שיצא הוא ישלם גם עם זה עולה 10000

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם

בפונטו ספייס רצו ממני 2000 ש"ח לטמבון חדש לא כולל חלקי הפלסטיק השחורים באמצע שלו

טמבון חדש להונדה רצו 5 אלף ש"ח

אז סובארו דיי סביר נראה לי

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

בקשר לטמבון העניין שאין למודל שלי ולשנתון טמבון לא מקורי אלא רק מקורי וכן זה המחיר של הטמבון.

הטמבון עולה 2750, צבע אם אני לא טועה 350, הרכבה זה גם איזה 100 שקל, והכל אם אני לא טועה לא כולל מע"מ ... בקיצור יקר מאוד

אני עוד עושה לו טובה עם הקטע של הטמבון שאני מסכים לתקן ולא להחליף, והוא מהבוקר התקשר אלי 3 פעמים ומזיין לי את השכל שיש לו מוסכניק שיעשה בחצי מחיר, ואני מסביר לו שחוץ מזה שלא הייתי מכניס למוסכניק שלו גם האוטו כבר במוסך, ואם הוא לא ישלם מפה אין ביטוח מפה יש משטרה ובית משפט ...

קיצור הוא עשה כזה באדישות טוב תבוא בערב כמו שקבענו ... אני אעדכן 8)

פורסם

וואלה אחי אני מקווה שהכל ילך טוב ואל תוותר לטמבל הזה שישלם הכל עד האגורה האחרונה!!!! שילמד לקחת אחריות על המעשים שלו! :mad:

DrIvE AnD LeT DrIvE

פורסם

קיבלתי ממנו את הכסף ... מחר אני מקווה שהאוטו יהיה סוף סוף מוכן, ואני אשוב לדווח על התוצאות 8)

מקווה שהוא למד לקח, ולמי שחושב לתת לחברה/חבר שלו לנסוע כאשר אין לו/לה רישיון שילמד לקח מכל הסיפור הזה ... :evil:

פורסם
כולל מע"מ יצא 1300 ש"ח

אם זה נסגר בזה יצאתם שניכם גבר גבר (או שמא גבר גבר גבר גבר ?).

אתה קיבלת את מה שמגיע לך בגלל הפגיעה ולא יותר מזה (אני שמח שלא החלטת להפיל עליו גם בולמי קוני, פילטר פתוח, אגזוז וחומוסצ'יפסלט בהזדמנות), והוא שילם את חובו, במוסך שאתה רצית.

אלו שהמליצו לך ללכת למשטרה / לביטוח / לראש הממשלה ו'לז**ן להוא את הצורה', או שקראו לו בשמות גנאי, שייזכרו בבקשה אם אבא שלהם לא עשה להם איזה מערוף קטן פעם בגיל 15 ונתן להם לנהוג לפני שהיה להם רשיון ... או שהם עשו איזה ג'סטה לאחיהם הקטן, וכהנה וכהנה מקרי 'בקטנה'.

ושלא יכתבו לי שהם להבדיל מהחברה של ההוא נהגים טובים, זה ממש לא משנה. אין ביטוח למצב כזה, ואם היה קורה משהו, גם לא באשמתם, אז הם היו בדיוק באותו בוץ.

My responses are limited. You must ask the right questions

פורסם

דבר ראשון, צודק, נגמר על הצד הטוב ביותר, אני קיבלתי את הכסף ישר במזומן בלי כל העניין של ביטוח, שמאי וכו' (אחרי כמה זיוני שכל אבל נרד מזה ...), הוא סיים מבחינתו את הסיפור בלי משטרה ובית משפט, ואני גם מקווה שהוא למד לקח.

אבל בקשר למה שאמרת עם הג'סטה מאבא אני לא ממש מסכים איתך, נכון שיש לא מעט שנהגו עוד לפני שהיה להם רישיון ורצו לטעום טיפה מהעולם הזה.

אבל דברים כאלו לא עושים בחניון שמסתובבים בו מלא ילדים, ושהוא מלא עד 0 מקום במכוניות בשבת אחר הצהריים.

מלבד זאת, שאלו שני אנשים שמתקרבים לגיל 30.

• תוכן חדש...