Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

40K Golf / Ibiza

Shelby
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5936 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

fish להמליץ לבחור צעיר להיכנס לאלפה זה לא משהו שהייתי עושה , זה נשמע כמו האוטו הראשון שלו , הוא צעיר אין לו הרבה ניסיון על הכביש , הוא צריך אוטו ראשון ללמוד להתנסות , אלפה אוודי זה מכוניות מאוד יקרות גם החלקים גם הביטוח , הוא פשוט לא צריך את זה .

החוכמה בלקנות אוטו וכולנו יודעים את זה, זה לא הקנייה עצמה זה הבונזו והזריקות שצריך אחר כך לשים על האוטו , הטיפולים באוטו החלקים שנהרסים עקב התיישנותם ובלאי , אני ממליץ לו על סיאט שנת 2003 הצורה העגולה כי הוא אמר שהוא לא אוהב את הצורה שלי , והאוטו יהיה מאוד זול משהו כמו 38 אלף אפילו פחות ושילך על זה לפי דעתי !

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ואו חחח זה חדש לי... מעולם לא ראיתי בחור שמעוניין במכות גז בלי שהאוטו יחנק או יצעק הצילו

ועדיין בכל זאת רוצה את חוויות האוטומט.. שילוב לא ראוי בהחלט לדעתי.

אתה רוצה רכב ספורט? זה ידני. נקודה.

אם יש תענוג בחיים זו השליטה של הנהג עצמו בעוצמת הרכב, בהורדת הילוכים והקפצת הסל"דים בשביל קיק מטורף.

קח לך גם בחשבון את העובדה שרכב מנוע 2000 עם 150+ כוחות סוס בעל גיר אוטומטי, גם יעלה יותר כסף

וגם יזלול יותר דלק, ואלו שני דברים שאתה באמת צריך להתחשב בהם.

בסביבות ה60K אתה יכול למצוא גולף ג'נריישן מנוע 2000 אוטומט, עם 115 סוסים של שנת 2003.

אבל אני הייתי ממליץ על איזו GTI ידנית אם אתה באמת מעוניין בכוח.

• תוכן חדש...