Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

40K Golf / Ibiza

Shelby
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5935 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה רוצה יוקרה מבפנים ? אתה רוצה איכות ? אתה רוצה מהירות ? אתה צריך אוודי ! נקודה !

אבל זה הרבה מאוד כסף חביבי גם הטיפולים גם הביטוח ! אתה מוזמן לברר כמה עולה ביטוח לאודי כזאת ובכלל אם אתה לא מעל 21 או 24 אז אתה לא מבין כמה יעלה לך מקיף לאוודי טורבו !

ברגע שהביטוח שומע שלאוטו יש טורבו אוטומטי הם מתייגים את הרכב כרכב ספורט ולכן עלות הביטוח קופצת באלפי שקלים !

תתקשר לשרביט או לזלצברג איפה שאני מבוטח ושאל אותם כמה יעלה לך הביטוח אצלהם תעשה סקר שוק !

אוודי 1.8 טורבו זה עסק לא קל בכלל , גם הטיפולים להתעסק עם טורבו זה לא זול יש לך הרבה יותר הוצאות של דלק וגם חס וחלילה הלך הטורבו מדובר פה על חלק שעולה אלפי שקלים, אני אישית הייתי ממליץ לך על משהו אחר לגמרי תהיה עם ראש פתוח אל תהיה ילד , קנה איביזה 1400 אוטומט שנת 2005 שחורה יפה מושכת גם מבפנים גם מבחוץ יהיה לך 100 סוסים שזה מספיק ודיי ליהנות ! וזהו

אתה רואה את כל החבר'ה האלה עם המכוניות ספורט ? זה אנשים שיש להם רכב צמוד מהעבודה והרכב עם הטורבו זה לסופי שבוע ליהנות, קשה מאוד לנסוע נסיעה יומיומית על רכב ספורט זה הרבה מאוד דלק, חבר שלי היה בעל אוודי 1800 טורבו ויש להם כסף ! אתה יודע על מה הוא נוסע עכשיו ? סזוקי סוויפט חמודה חדשה . אני גם הייתי בקטע של טורבו ומכוניות ספורט ומהיר ועצבני ועד שעם ה1600 סמ"ק שלי נסעתי על 140 ועכשיו אני עומד למשפט באוקטובר ולרישיון שלי אני בטח יגיד יפה מאוד שלום , אז תלמד מאנשים שכבר עשו את הטעויות האלה ואל תחזור עליהן !

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תעשה חיפוש דווקא תופתע לשמוע שרוב האנשים עם רכבי הספורט נוסעים בו בשימוש יום יומי.

אז ביג דיל יש לך קצת יותר הוצאות על דלק , רכב שמור ומטופל בזמן מראה אמינות טובה ובלי קשר אם יש טורבו או אין טורבו.

ברור שלכל רכב יש את ההוצאות שלו מבחינת טיפולים, צריכת דלק וכו.. ולכן אתה מתאים את הרכב להוצאות שאתה יכול להוציא.

פורסם

כמות השטויות שכתבו פה היא פשוט לא נורמאלית!

1. רשמת שיש לך עד 40K, אם ככה שכח מA4 2002 טורבו, שכח גם מאיביזה טורבו וגולף GTI וכו'.

2. 206 CC מנוע 2.0 יש רק בידני

3. אמרת שאתה רוצה רק אוטומט? אין איביזה טורבו או גולף GTI ידניות בשנתונים שעוד איך שהוא אתה יכול להגיע אליהם.

4. אתה רוצה 200 כ"ס אבל לא מוכן לעלות מעל מנוע 2.0? למה? אם זה בגלל עלויות הדלק אז זאת הבעייה האחרונה שלך, האמינות והאחזקנ מבחינה כלכלית זה משהו שכנראה אתה לא מודע אליו בכלל.

5. בוא ותנסה לנחש כמה עולה גיר אוטומטי לA3 טורבו שנת 98 (שזה פלוס מינוס הרכב היחיד שעונה על הדרישות מבחינת גיר,נפח,טורבו ותקציב) אני אתן לך רמז: אתה יכול למלא מאות מיכלים של דלק באוודי במחיר שאתה הולך לשלם על שיפוץ גיר (ואל תידאג, כנראה שזה יבוא)

6. גם הגיר של הV5 אותו חרא.

7. הבחור שהחליט שהוא קונה אימפרזה במקום גולף, תשווה עליות אחזקה ותחזור אליינו אחרי הבכי לאמא.

8. גם אחרי שהעלת את התקציב למקסימום 60K רוב מה שרשמתי תקף.

9. אגב, שיפוץ גיר (שזה החלק היקר במכוניות האלו וגם החלק הרגיש) לA4 1.8 טורבו 2002 עולה בערך 20% משווי הרכב.

אתה מוזמן לעשות את החישוב לבד כמה זה בשקלים :x

10. דווקא במקרה שטורבו הלך אפשר לסגור את הסיפור ב2500 פלוס מינוס, זה ממש לא נורא.

11. אתה רוצה לגדוש איביזה 2003 אוטומטית אבל מפחד כמה דלק היא "תישתה?" הדלק זה לא הבעייה שלך, הבעיות שלך הן אמינות שלא תיהיה קיימת,שוטרים וטסטים והכי גרוע בלאי מטורף של המון חלקים ברכב (אההה כן וכמה עשרות בודדות של אלפי שקלים להרים את הפרוייקט)

פורסם

בשביל לעלות מ70 כ"ס ל200 אתה תיצטרך סכום שמגיע לקניית רכב חדש מהניילונים:-o(ועוד אמרתי זאת בעדינות,אפילו הרבה יותר)

קח איביזה אוטומט מנוע 1600 עם 100 כ"ס מומלצת מאוד ,מהנה וטובה,בהצלחה.

פורסם

מה שאתם אומרים בקיצור לרדת מעניין הטורבו ? , ואם כן הבעיה שאני רוצה רכב אוטומט עם קצת יותר מ100 כ"ס .

משהו בסגנון של ה150 ..

פורסם

טוב לפני שקראתי את כל התגובות חשבתי גם להציע לך לעבור לידני (בתור אחד שקנה עכשיו אאודי אוטומטית ובוכה כל יום שאין לי עוד איזה כמה שקלים בצד לרכב ידני) .

אז ככה אתה בוחר להישאר על אוטומט ?!

רד מהעניין של הטורבו אתה תכניס את עצמך למצב לא נעים מבחינת הכיס הבלאי וזה יוריד לך מהרכב מהר מאוד .

אתה מחפש יופי A3 מנוע 1800 בלי טורבו יענה לך על הדרישות לפי מה שידוע לי הוא מוציא 120 כוח , אין לך שום בעיה של טורבו

יפיפייה אמיתית , נוחה , מאובזרת , אוטומתית.

אני חושב שקלעתי לא ?

בהצלחה. :)

Audi A4 2002 2.4 V6

פשוט כי הגיע הזמן להתקדם ! 8)

206CC לעולם נזכור :-D

פורסם
טוב לפני שקראתי את כל התגובות חשבתי גם להציע לך לעבור לידני (בתור אחד שקנה עכשיו אאודי אוטומטית ובוכה כל יום שאין לי עוד איזה כמה שקלים בצד לרכב ידני) .

רד מהעניין של הטורבו אתה תכניס את עצמך למצב לא נעים מבחינת הכיס הבלאי וזה יוריד לך מהרכב מהר מאוד .

אתה מחפש יופי A3 מנוע 1800 בלי טורבו יענה לך על הדרישות לפי מה שידוע לי הוא מוציא 120 כוח , אין לך שום בעיה של טורבו

אני חושב שקלעתי לא ?

האמת חשבתי על זה , אבל אני שם לב שאתה בעלים של A4 ואני מתלבט בין שניהם .

מה ההבדלים בין הA4 1.8 לבין A3 1.8

ממכאניות ועד לרמת האיבזור ?

פורסם

אני יודע שהA4 מגיעה מדגם ה1.8 רק עם טורבו והA3 מגיעה גם בלי.

לי אין את דגם הטורבו אבל אני יכול להביע חוות דעת על האבזור הרכב מאוד נעים לנסיעה שקט ונוח מאוד, מושבים דיי נוחים

אין מה לומר גרמניה .

אני אישית גם מאוד אוהב את הצורה שלו .

אבל לתקציב שלך ולמה שאתה מחפש הייתי הולך על הA3 שלא פחות יפה ומאובזרת .

כמו כן הצריכת דלק שלה יותר טובה משל הטורבו ותאמין לי שאתה מחפש יופי יותר מאשר מהירות , תלמד מאלה שעשו את הטעות שלהם כבר ואחד מהם ציין את זה כאן .

Audi A4 2002 2.4 V6

פשוט כי הגיע הזמן להתקדם ! 8)

206CC לעולם נזכור :-D

פורסם

אני חושב שקלעתי לא ?

במקור היה לה 125 כ"ס.

גם פה הגיר רגיש מאוד ושיפוץ יעלה באיזור ה8K וזה משהו שצריך לקחת בחשבון.

כמו כן הרכב לא מרגיש חזק, בעיקר כי רוב הכח מגיע בסל"ד מאוד גבוה.

לטובה היא מאוד נוחה, מאובזרת יחסית (סאן רוף,ג'אנטים, בדר"כ ריפודי עור הפוך, בקרת אקלים וכו')

אגב, מה לגבי האלפא 147 מנוע 2.0 סלספיד?

יחסית חזקה, אפשר למצוא אחת מאובזרת, יפיפה מאוד וצריכת דלק סבירה.

פורסם
במקור היה לה 125 כ"ס.

גם פה הגיר רגיש מאוד ושיפוץ יעלה באיזור ה8K וזה משהו שצריך לקחת בחשבון.

כמו כן הרכב לא מרגיש חזק, בעיקר כי רוב הכח מגיע בסל"ד מאוד גבוה.

לטובה היא מאוד נוחה, מאובזרת יחסית (סאן רוף,ג'אנטים, בדר"כ ריפודי עור הפוך, בקרת אקלים וכו')

אגב, מה לגבי האלפא 147 מנוע 2.0 סלספיד?

יחסית חזקה, אפשר למצוא אחת מאובזרת, יפיפה מאוד וצריכת דלק סבירה.

לקחתי אותה בחשבון הבעיה שממה שהבנתי הגיר הזה של אלפא הוא ממש גרוע .

וקשה מאוד למצוא 147 נורמלית כולם מפורקות :פ

אני דיי אוכל את עצמי ולא יודע מה לעשות :(

פורסם

מבחינת אמינות הוא קצת יותר טוב מהגיר באודי אבל בשנים הנ"ל הכל תלוי איך היתייחסו לגיר ועד כמה טיפלו בו.

כמו כן פיית המזל משחקת תפקיד רציני באורך החיים של הגירים האלו.

מבחינת תפקוד הגיר באלפא: אם אתה מאלו שרק מחפשים לשים על D ולנסוע הוא באמת פחות נוח וחלק, אם אתה מאלו שאוהבים להיתעסק עם הגיר בזמן נסיעה הוא מצויין.

בייחוד כשאתה לומד לנסוע עליו ומתילהוריד את הרגל מהגז בהעברת הילוך.

החיסרון הכי גדול שלו זה בזמן חניות בירידה\עליה על גם עם זה אפשר להיסתדר.

פורסם
מבחינת אמינות הוא קצת יותר טוב מהגיר באודי אבל בשנים הנ"ל הכל תלוי איך היתייחסו לגיר ועד כמה טיפלו בו.

כמו כן פיית המזל משחקת תפקיד רציני באורך החיים של הגירים האלו.

מבחינת תפקוד הגיר באלפא: אם אתה מאלו שרק מחפשים לשים על D ולנסוע הוא באמת פחות נוח וחלק, אם אתה מאלו שאוהבים להיתעסק עם הגיר בזמן נסיעה הוא מצויין.

בייחוד כשאתה לומד לנסוע עליו ומתילהוריד את הרגל מהגז בהעברת הילוך.

החיסרון הכי גדול שלו זה בזמן חניות בירידה\עליה על גם עם זה אפשר להיסתדר.

אם היית קורא את כל התגובות שלי היית מבין שאני מעדיף אוטומט :p

אז ככה שזה לא רלוונטי כי אני עשיתי די הרבה חקירות לרכבי ההאץ' .

ובעיקרון הבנתי שמה שמתאים לי זה או A3 אוטומטית או A4 שהיא לא האץ' ..

לפי מה שהבנתי החלקים של האלפא מאוד יקרים ואני לא רוצה להכניס את הראש למיטה חולה ..

למרות שאני דיי מסמפט את הרכב

פורסם
אם היית קורא את כל התגובות שלי היית מבין שאני מעדיף אוטומט :p

אז ככה שזה לא רלוונטי כי אני עשיתי די הרבה חקירות לרכבי ההאץ' .

ובעיקרון הבנתי שמה שמתאים לי זה או A3 אוטומטית או A4 שהיא לא האץ' ..

לפי מה שהבנתי החלקים של האלפא מאוד יקרים ואני לא רוצה להכניס את הראש למיטה חולה ..

למרות שאני דיי מסמפט את הרכב

קראתי את כל התגובות שלך, עדיין הגיר של האלפא נקרא בעם ישראל "אוטומטי" כי אין דוושת קלאץ'.

בכל מקרה שיקול שלך.

אין לי מושג ממי הבנת שהחלפים של אלפא יקרים אבל בוא תן לי לחדש לך: חלפים של אלפא לא יותר יקרים מחלפים של אודי ואולי אפילו טיפה יותר זולים.

הייתרון באודי זה שיש לך סיכוי למצוא חלק מסויים תחליפי שנפוץ במכוניות אחרות מאותו בית.

הייתרון באלפא זה שצריכת הדלק שלה טובה יותר מהA3 טורבו בגרסה האוטומטית (אבל היא יותר חלשה)

• תוכן חדש...