Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5975 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא מבין את ההתעקשות על מאמן זר , גם לשלם לו סכום כל כך גבוהה , גם להתחנן לבנאדם כדי שיגיע לאמן פה בכלל , וגם בסוף לא נעלה כי עד שאותו זר יבין מה קורה פה כבר יהיה מאוחר.

יש מאמן שכל כך רוצה לאמן את הנבחרת , מגיע עם מוטיבציה בשמיים , לא מעניין אותו הכסף , הוא יחזיר את העניין לנבחרת שהפכה בשנים האחרונות למשעממת כל כך עד שבהרבה מקרים פשוט לא עניין אותי לראות משחקים.

ואם לא נעלה אז לא נורא גם ככה כבר 40 שנה אנחנו מנסים לעלות שוב לאיזה טורניר גדול ולא מצליחים.

וגם ככה כל המדינה הזאת שכונה אחת גדולה , הפולטיקאים גונבים , הנשיא מואשם באונס , אז יהיה לנו מאמן נבחרת עם פה גדול -ביג דיל .

אגב , גם קלינסמן קיבל את גרמניה ללא ניסיון באימון לפני , ובתקופתו הם שיחקו את הכדורגל הכי יפה שלהם מאז ומעולם.

הוא עזב רק בגלל חילוקי דעות עם ההתאחדות...

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני דווקא בעד שברקוביץ יאמן.

כפי שכבר נאמר, הרי גם ככה אין מה להפסיד, ולהפסיד 5-0 מבחינתי זה כמו להפסיד 1-0 או להוציא עוד תיקו משעמם. מה שבטוח שעם ברקוביץ לפחות יהיה מעניין והוא יפתח קצת פה על לוזון וכל ההתאחדות המושחתת שלו ואולי יעשה שם קצת סדר.

גם אם יביאו את סקולארי או את מוריניו זה לא יעזור. יביאו מאמן זר שיבוא לאימון פעם בשנה ונראה לכם שזה מה שיעזור לנו להגיע לאנשהו? חוץ מלהוציא על זה מיליוני שקלים ועל הדרך לסדר כמה ג'ובים לחברה מההתאחדות זה לא יתן כלום.

אני בעד לתת לברקוביץ לנסות, אין לנו מה להפסיד ונזק זה לא יעשה, רק להרוויח.

ROOONEEYY

פורסם

למה מי זה אייל ברקוביץ' סתם חייל שרוצה להפוך ברגע לגנרל?

בן אדם בלי ניסיון, אפילו בסיסי ברמת העקרונות המקצועיים, יוביל את נבחרת ישראל?

אם ככה אז יש לי רעיון, שיקח את נבחרת ישראל במנג'ר ונראה לאן הוא יגיע- הגיוני? כי ככה זה בערך נראה לבחור מאמן נבחרת בגלל ש"הוא שם לעצמו מטרה" לאמן את הנבחרת.

כמו שהוא בעצמו אמר, "גורם בהתאחדות" אמר לו שהוא יהיה מאמן אם הוא ישתוק, בטח רק ככה בגנבה, בשקט.

בשביל לאמן קבוצת תחתית בליגה השניה הוא באמת יכול להתחיל. למרות שגם שם הוא לא יצליח כי כל התפיסה שלו בנוייה כמו שהוא אמר על להביא מאמנים תחתיו. שזה אגב אני חייב להגיד רעיון לא רע בכלל אם אתה יודע לנהל את כולם והוא לא, אבל צריך תקציב שלא קיים בקבוצות קטנות.

חוץ מזה שאייל ברקוביץ' לא מתאים להיות ראש המערך האימוני שהוא מתכנן, במיוחד התפקיד שהוא תופר לעצמו בתור ראש הפרמידה דורש ניסיון ניהולי פרופר.

אם כבר ניסיון אז הניסיון שלו מראה על זה שהוא בן אדם מעצבן שהסיבה היחידה שמישהו סופר אותו זה כי אופירה אסייג עושה ממנו מלך, והיא עושה עבודה מעולה, ממש.

אלישע לוי (בית שאן מלחמה)

אלי אוחנה

ניר קלינגר

נ.ב

סר אלכס פרגוסון, יאללה אם כבר מאמן זר שילכו על הכי טוב שיש

פורסם

כול הקטע של הניסיון זה בולשיט, ראינו מה עשו המאמנים בעלי הניסיון ומי שלא ראה לא פספס כי הם לא עשו כלום.

שומאכר אחלה הרכב, רק מעניין איך יצחקי הגיע לשם ומלך השערים של הליגה בחוץ:shock:.{זה לא שהוא שם לכם את כול ה-3 רק 1:wink:}

בכול מקרה הזר היחיד ששווה להביא ב-3מיליון יורו זה יו"ר התאחדות זר, במקום שיתרום את הכסף הזה לשיפוץ אצטדיונים בארץ

ולא לתרום את זה למאמן זר.

דרך אגב אני לא זוכר מספר מדויק, אבל בסקר שנערך בין שחקנים בליגת העל הרוב מעדיפים את ברקוביץ.

בנוסף מתפתח עימות מעניין בין אוחנה לברקוביץ{יציע העיתונות} חבל על השנאה הזאת, בזה ברקוביץ בטוח טועה אף פעם אל תדבר על אחרים.

דבר אחרון מחר ברקוביץ מתארח במהדורה המרכזית של חדשות ערוץ 2 אז למה אפשר לצפות? עוד תצוגה כמו מסיבת העיתונים?

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

פורסם

ארבייטמן לא מתאים, גם אם הוא יבקיע 30 גולים. ראינו באירופה איך הוא נעלם. גם כיאל הראה בקמפיין הקודם שאין לו מקום. ההרכב שאמרתי לפי דעתי מצויין, ועם גולן,בלילי,ורמוט כמחליפים אולי נגיע לאינשהו

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...