Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5975 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
חברה, אתם מפספסים את העיקר. יכול להיות שאיתו נעלה ונהיה מצויינים זה לא קשור. מאמן זה עבודה. נגיד שיש מישהו שלמד 8 שנים מחשבים ויש לו תואר וכל מה שצריך כדי לעבוד בהייטק ומצד שני יש מישהו שמבין במחשבים אבל מעולם לא למד\הוציא תואר. אז למה שהשני יקבל את העבודה?

הפוך, גוטה, טיעון ממש לא מוצלח. גם במחשבים יש כאלה בלי תואר ובלי בגרות

שיושבים על מיליונים או לחלופין עוברים מסטארט-אפ לסטארט-אפ מרוב שיעמום.

מי שצריך לעבוד הוא זה שהכי טוב (כדורגל או לא) - למי אכפת מניירת?

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אבל למען האמת אחרי איך שהוא דיבר במסיבת העיתונאים היום - לא הייתי רוצה שיהיה מאמן הנבחרת.

זה בדיוק מה שאני חושב.

כמה שאני אוהב אותו, הפעם הוא הגזים.

ככה אדם ששואף לאמן את הנבחרת לא אמור לדבר. הוא נשמע כמו טמבל נואש שיורה לכל עבר.

נכון שהוא מדבר מהלב אבל עדיין, צריך לדעת מה אתה מוציא מהפה שלך מול מדינה שלמה .

נבי

לא חותם

פורסם

מודה ומתוודה שגם אני רציתי לראות את "הקוסם" על הקווים במשחקיה של נבחרת ישראל, וזאת למרות שמעולם לא סבלתי את האיש. בתור שחקן הוא בהחלט היה אחד הגדולים (לא הכי גדול - מבחינתי הגדולים ביותר הם אוחנה, בניון ורוזנטל), אבל בתור אדם הוא היה פשוט שובר שיאים של חוצפה וטמטום חדשות לבקרים.

אחרי מה שראיתי היום (אותה מסיבת עיתונאים), ובמיוחד לאור הקמפיין האחרון שלו בתקשורת (שאלוהים ישמור עלינו מעיתונות "אובייקטיבית" נוסח אתר וואלה!) - אסור בתכלית האיסור שהאיש הזה יעמוד בקצה הפירמידה של הכדורגל הישראל הייצוגי. פשוט אסור.

אני בעד "דם חדש" למערכת, ואני בעד העובדה שגם מאמנים עתירי נסיון לא הביאו לתוצאות המיוחלות ועוד יותר אני בעד לא לזרוק כאלו סכומים של כסף למאמן זר שלא מכיר את הסגל שיש כאן ואת המנטליות המאוד שונה של הכדורגלן הישראלי לעומת האירופאי.

אבל, אדם שממליך את עצמו בתור המאמן הבא, מריץ את עצמו בקמפיין מטעם עצמו, משתמש בתקשורת בצורה כל-כך מניפולטיבית ומעל הכול - אדם שהפה שלו כ"כ מנותק מהשכל והוא לא בדיוק "יציב" במצבים של התלהטות רגשות וכד, אסור שיתקרב לכל תפקיד ייצוגי כזה או אחר.

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

אחרי התגובה ה"עיתונאית" בשקל בוואלה היום, אני יכול להבין לא ב100 אחוז את ברקוביץ' אלא ב1000%.

פשוט פוליטיקות זולות שמאוסות, ורק עושות רע לספורט הזה.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3850666,00.html

כל הזוהמה התקשורתית סביב הכדורגל היא באמת כבר עוברת את גבול הטעם הטוב.

מה יש? אומרים להם בפנים מה שחושבים וזה לא בסדר?

עם כזה להט, אדם יתן מעצמו 200% לתפקיד, מה רע בזה?

ההתבטאויות? מי ישמע מאמני הנבחרות לדורותיהם היו נואמים בב"יס למשפטים באוקספורד..

under construction..

פורסם

אתר וואלה הוא אתר שמאל קיצוני ומדור הספורט שלו נגוע באהבת הפועל שזה למעשה שנאת כל האחרים.

בבוקר כל משחק יורוליג של מכבי מתפרסמות כתבות נאצה נגד מכבי, לאחר נצחונות גדולים הפרשנויות הן שהקבוצה השניה היתה חלשה, לאחר הפסדים גדולים נרשמות חגיגות אל תוך הלילה עם אין סוף טורים אנטי מכבי.

זו לא עיתונות אובייקטיבית, למעשה אף אחד מאתרי הספורט לא אובייקטיבי כי ONE מריץ את ברקוביץ', ערוץ הספורט מגבה את אוחנה (שלדעתי צורת ההתבטאות שלו לא פחות חמורה מברקוביץ' כי הוא מאמן ייצוגי מכהן שאמור לחנך דור של כדורגלנים) ו"וואלה" לא מפרגן לאף אחד שלא קשור איכשהו להפועל תל אביב.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

ובהמשך לדברייך, אייל, הכל כאן נראה כמו שוק, אבל זה כנראה מצב הכדורגל בארץ היום.

אם הרמה שואפת לאפס, לא נותר אלא להתעסק במינויים, בהכפשות ובהרצת מועמד זה או אחר (וגם זה

כאמור נעשה כמו בשוק...).

alfa 156 2.5.

פורסם

או, כן, אגב, פרט קטן ושולי:

גם אם ייצרו פה ועדת מאמנים שזכו במונדיאל, שום דבר לא יקרה

כל עוד השחקנים הם אותם שחקנים. אפשר לדבר עד מחר על מאמנים,

אבל מאמנים לא רצים אחרי כדורים.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

הוא פשוט אידיוט, זה לא יאמן. אני רק חושב על כל הפאדיחות למדינה שהוא יעשה בכל מיני מסיבות עיתונאים לפני משחקים גדולים.

אני בעד מאמן ישראלי, אבל לא ברקוביץ'.

פורסם

אני בעד שיתנו לו (לברקוביץ') להיות המאמן.

אולי סוף סוף הוא ישתוק.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

דמגוג קטן עם פה ענק, לא יאמן שאנשים באמת חושבים על למנות אותו למאמן הנבחרת.

זה טוב ויפה כל הדמגוגיה בשקל שלו של "יאלללללללה נשחק התקפי מבטיח לכם אחים שלי", אבל בתכלס מה הוא יודע כמאמן? כלום, שום דבר, נאדה, מה אתם חושבים, שכדורגל זה "יאללה משחקים 4-4-2 X אתה פה Y אתה פה Z אתה פה ושחקו התקפפפפייי"? אני יכול להביא לכם פה ועכשיו לפחות 5 דוגמאות של מאמנים שלא היה להם שום ידע באימון אבל היו שחקנים גדולים וקיבלו תפקיד שגדול עליהם בהרבה ונכשלו כשלון חרוץ.

ברקוביץ' רוצה לאמן את הנבחרת? יופי, שיתחיל עם לאמן קבוצת ליגת על, אחרי זה שידבר על הנבחרת.

רק בארץ שלנו יכול לקרות מצב כזה שמי שצועק הכי חזק יקבל מה שהוא רוצה, בושה.

פורסם
עם כזה להט, אדם יתן מעצמו 200% לתפקיד, מה רע בזה?

אני יכול לתת 300% בתור מנכ"ל צים, אבל לא סביר שאני אצליח בתפקיד.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...