Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5974 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי כול ההצערות של לוזן רק מאמן זר ושהוא מוכן לשלם 2-3מילוין יורו בשביל זה, לא הגיע הזמן שהוא ימנה את ברקוביץ?

אחרי הכול אחלה נאום הוא נתן היום {למי שלא שמע קישור } ובכלל אני חושב שלמרות החוסר נסיון שלו הוא יצליח לעשות משהו ואולי סוף סוף אחרי טרליון ומאה אלף שנים, נגיע לאיזה אליפות אירופה ב"ה.

או שבאמת רק מאמן עם שם כמו שלוזון רוצה {דאנאדוני קומאן רייקארד או מי שלא יהיה} יצליח לעשות פה משהו?

בכול מקרה אני בוחר ברקו.

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הייתי ממנה את דובי גל למאמן הנבחרת לפני שהייתי ממנה את ברקוביץ'.

מקווה שהוא לא ייבחר, אחרת, זו תהיה טעות גורלית.

Twincharger Stratified Injection

פורסם

הלוואי שברקוביץ יבחר פשוט יהיה משעשע לראות את התגובות שלו במהלך הקריירה כמאמן,מה שבטוח שיהיה הרבה צחוקים.

פורסם

כל הניתוחים המקצועים לא שווים שקל.

דבר אחד בטוח, כשהוא יהיה מאמן יהיה מעניין.

הרי ניסינו את כל שאר האפשרויות כבר, די, זה לא עובד, לפחות תנו להנות קצת.

אני בעד.

פורסם

כפי שאיציק רשם,גם ככה לא נעשה דבר משמעותי עד עכשיו בנבחרת אז למה לא לא ברקו?

באופן אישי מאוד אהבתי אותו בתור שחקן אולם תיעבתי אותו בתור בן אדם.... אבל יש לו משהו ווינר באופי וקילוגרמים של מזל שהיו לו לאורך כל הקריירה- אני גם בוחר בברקוביץ.(מה שבטוח,משעמם לא יהיה).

פורסם

הלוואי שברקוביץ יאמן!! הלוואי שישחק התקפי עם 4 חלוצים!!

ובנימה רצינית, אם הוא ימונה, כל משחק אני יתפלל שלא נקבל 4-5 אפס ונפסיד בכבוד. הוא האחרון שצריך לאמן,רק במדינת הקומבינה שלנו אדם ללא תעודות מתאימות,שהיה נגד הנבחרת ונעצר על תקיפה( על רקע של כדורגל)יכול להיות מועמד. קלינסמן הכי מתאים לדעתי

הרכב מנצח: אוואט,קינן, בן חיים, בן דיין ויואב זיו(כי אין לנו מגינים טובים בארץ),תמיר כהן,אלברמן, בניון,יצחקי,קולאוטי ושכטר.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

לא ברור לי למה הוא חשב שמסיבת העיתונאים הזאת תעזור לו?

עכשיו, גם אם הם רצו למנות אותו, יהיה להם קשה כי הם לא ירצו שזה יצטייר שבגלל שהוא דרש הוא קיבל.

אני מצפה מברקוביץ לבוא להיות עוזר מאמן בנבחרת לא משנה מי יהיה המאמן.

שיביאו מאמן זר וברקוביץ עוזר. נרוויח מכל העולמות.

פורסם

לבנאדם אין מושג ירוק באימון,

ועוד פחות ביחסי אנוש.

כמו שאמרו לפניי, אולי זה בדיוק מה שצריך (?!)

- - -

בנימה רצינית, מה שצריך זה לא מאמן כזה או אחר, אלא תוכנית ארוכת טווח

עם מאמן שמחתימים לתקופה ארוכה גם אם הנבחרת תמשיך לרדת בדירוג.

אבל לאאא, בנייה לטווח ארוך בארץץץ?

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

ברקוביץ עשה מעצמו צחוק היום נחמד שרק אצלנו במדינה כדורגלן עבר בלי ניסיון אימון מריץ קמפיין תקשורתי אגרסיבי עם אופירה אסייג שגורמת לי לבחילה כבר שנים.

וגם אם ברקוביץ לא ימונה אין מה לדאוג הקומבינות ימשכו שאם וכאשר יגיע מאמן זר העוזר שלו יהיה אלי אוחנה שהוא מאמן גרוע ואדם שחצן שמגן על לוזון ביציע העיתונות.

ולתפארת מדינת ישראל.

פורסם

האמת.

ראינו את כל גאוני האימון לאורך השנים.

אף אחד מהם לא הצליח לעשות כלום.

מגיע שחקן עבר ותיק ומוערך עם טון של אמביציה ורצון, מי אמר שזה לא מתכון להצלחה?

אני לא חושב שזה כזה פסול, בטח ובטח שלא מול תשלום של מליונים למאמן זר שאין לו מושג לגבי מנטליות השחקנים הישראלים(הרי הוא לא בא לחנך מחדש, כי הוא פוגש אותם כלכך מעט).

והרי אין שום ערבות לכך שהוא יצליח יותר או פחות מכל מאמן אחר.

גם אם הוא אימן את אלופת אירופה או אלופת עולם.

מה שעובד באנגליה או איטליה לא בהכרך יעבוד בישראל.

יש רצון, ותשוקה לעניין, מבחינתי אין שום בעיה, מה הכי גרוע שיקרה? לא נעלה למונדיאל?:roll:.

לנסות אף פעם לא מזיק, ולי יש דווקא הרגשה שאנשים יופתעו.

under construction..

פורסם

קח כל מאמן בעולם שהגיע לאיזה שהוא הישג חשוב ותבדוק איך הוא היה מבחינת יחסי אנוש.

לברקוביץ אין סיכוי להצליח עם יחסי אנוש כאלה, אפילו אם הוא גדול גאוני הכדורגל בכל הזמנים [ציניות].

יחסי אנוש זה לא להיות מנומס, אלא לדעת כיצד לדבר עם/להוביל/לעודד/לדחוף/למשוך אנשים.

לבחור אין מושג ירוק.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

חברה, אתם מפספסים את העיקר. יכול להיות שאיתו נעלה ונהיה מצויינים זה לא קשור. מאמן זה עבודה. נגיד שיש מישהו שלמד 8 שנים מחשבים ויש לו תואר וכל מה שצריך כדי לעבוד בהייטק ומצד שני יש מישהו שמבין במחשבים אבל מעולם לא למד\הוציא תואר. אז למה שהשני יקבל את העבודה?

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

הנס דווקא לדעתי אתה טועה, ברקוביץ' לדעתי יידע לדבר לשחקן בגובה העיניים אבל הוא לא יודע להתבטא בתקשורת ואירועים כמו היום מחבלים בצורה אנושה בקמפיין שלו.

אני במקומו לא הייתי אומר מלה אחת, הבעיה שקשה לו לשמור בבטן ואופירע אסייג השכונתית מדליקה אותו כל הזמן מחדש.

אני אהבתי את הרעיון של מבוגר אחראי (שפיגל) יחד עם ברקוביץ', אבל למען האמת אחרי איך שהוא דיבר במסיבת העיתונאים היום - לא הייתי רוצה שיהיה מאמן הנבחרת.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...