Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5981 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
למה אתם מתווכחים איתו?

ראיתי בחתימה של מישהו בפורום את המשפט הבא:

תמשיך לסוע בפחנוע היפני שלך ותרגיש ששיחקת אותה.

Enough said

אבל אנחנו לפחות ניסע. גם אתם תסעו עם הנהג של הגרר. מקווה שאתה אוהב מזרחית.

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
תעמוד בתור בשקט במוסך, יש 7.5 מליון טויוטת לפניך בריקול. (אם תצליח לבלום).

ולפני ה 7.5 מיליון טויוטות יש 8 מיליון צרפתיות.. :lol: לא רק טויוטה נפגעה,שכחתם?

פורסם
ולפני ה 7.5 מיליון טויוטות יש 8 מיליון צרפתיות.. :lol: לא רק טויוטה נפגעה,שכחתם?

בדיוק 100000 רכבים אשר הורכבו על פס יצור משותף עם טויוטה.

קצת פחות מ 8000000 רכבים שציינת מעלה לא ?

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
בדיוק 100000 רכבים אשר הורכבו על פס יצור משותף עם טויוטה.

קצת פחות מ 8000000 רכבים שציינת מעלה לא ?

גם אם טעיתי,בוא כנס לפה:

http://www.autoblog.com/2010/01/31/toyota-gas-pedal-recall-woes-spread-to-peugeot-citroen-in-euro/2

ותגיד לי מהו אחוז הרכבים הצרפתיים בארה"ב ובאירופה..

ובאותה הזדמנות,אמור לי בבקשה את סוגי הריקולים בחברות הצרפתיות..

פורסם

נמאס ועוד איך נמאס, גם כל הקטע של טויטה הכי טוב "ואם אתה קונה רנו אז תתכונן לשבת בקבינה של הגרר"

מיצינו את הענין ממזמן.

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם
Wind כי הכסף פשוט יעוף במוסך. Wind השווי יעוף עם הרוח. Wind כי אחרי שנה תתפלל שהרכב יעוף לארץ עוץ ותקבל כסף מהביטוח.

בשביל מה אתה מגיב ככה? כ"כ קשה להגיב לגופו של עיניין? הרכב עוד לא יצא ואתה כבר יודע שהוא לא אמין ובעל ירידת ערך אסטרונומית.

emotion of motion

פורסם
ומה הקשר בדיוק? החזירו 7.5 מיליון מכוניות עם אותו חלק בעייתי בלי שום קשר להסתברות שאכן תתרחש תקלה. המנכ"ל של רנו אפילו בטריפ מקוקאין וויאטנמי טהור מחוזק בחומרי הדברה לא מסוגל לדמיין 7.5 מיליון מכירות.

רנו מוכרת יותר מ 2.5 מיליון מכוניות בשנה, פיגו' מכרה יותר מ 7 מיליון מכוניות רק מהדגם 206 אז לפני שאתה מבלבל במוח תקרא נתונים.

ד''א אתה מוכן לתת אי אילו רשימת פריצות דרך או המצאות או בכלל איזשהו מחקר שנעשה בקרב מפעלי הרכב היפאנים ששינו את פני התחבורה כמו שעשו המכוניות הצרפתיות?

נ.ב נראה לי שבס''כ מדובר בילד בן 16 שמתלהב מהרכב של אבא שלו (לפחות אפשר לחשוב כך)

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

• חברי המעגל הראשון
פורסם
בשביל מה אתה מגיב ככה? כ"כ קשה להגיב לגופו של עיניין? הרכב עוד לא יצא ואתה כבר יודע שהוא לא אמין ובעל ירידת ערך אסטרונומית.

נראה לי שמשלמים לו או שיש לו אחוזים בטויוטה... אף אחד לא יוציא את עצמו מעפן כך סתם בחינם D:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
Wind כי הכסף פשוט יעוף במוסך. Wind השווי יעוף עם הרוח. Wind כי אחרי שנה תתפלל שהרכב יעוף לארץ עוץ ותקבל כסף מהביטוח.

הגימיק שלך משעמם ולא משעשע בעליל.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם
רנו מוכרת יותר מ 2.5 מיליון מכוניות בשנה, פיגו' מכרה יותר מ 7 מיליון מכוניות רק מהדגם 206 אז לפני שאתה מבלבל במוח תקרא נתונים.

ד''א אתה מוכן לתת אי אילו רשימת פריצות דרך או המצאות או בכלל איזשהו מחקר שנעשה בקרב מפעלי הרכב היפאנים ששינו את פני התחבורה כמו שעשו המכוניות הצרפתיות?

נ.ב נראה לי שבס''כ מדובר בילד בן 16 שמתלהב מהרכב של אבא שלו (לפחות אפשר לחשוב כך)

יצרניות הרכב היפניות התפתחו מתעשייה קטנה המייצרת מכוניות פשוטות ביותר לשוק היפני העני לאחר מלחמת העולם השנייה ליצרניות הגדולות בעולם, כבשו בסערה כל שוק זר, עשו בית ספר לחברות אמריקאיות ואירופאיות שהיו עם חמישים שנות יתרון בידע, ניסיון וטכנולוגיה והציבו סטנדרטים שהפכו את התעשייה היפנית לשם נרדף לאמינות ואיכות. עכשיו תזכיר לי מה בדיוק עשו צרפתים?

פורסם

מה טויוטה קשורה ל WIND?

Lev-27 הצרפתים התחילו לייצר מכוניות הרבה עשורים לפני היפנים.

כל מה שהיפנים עשו הצרפתים עשו קודם

הבעיה במכוניות האירופאית הקטנות כמו ה 500 וה WIND שהם ממש מכוניות לכוסיות.

רק שמכפילים להם את ההספק הדברים מתחילים להיות מעניינים.

אייל

פורסם

אני לא ממש אוהב יפניות, אבל הם הראשונים שהחדירו לשוק מכוניות הברידיות. ד"א כל אוהבי היפניות בשירשור כאן, אתם כל כך מתוסכלים שבאים ללכלך בשירשור של מכונית אירופאית, ועוד כזאת חמודה?! אולי תמצאו לעצמיכם חיים..

ה-WIND אגב נראת ממש מדליק, הייתי רוצה אחת כזאת אצלי :-)

הבעיה במכוניות האירופאית הקטנות כמו ה 500 וה WIND שהם ממש מכוניות לכוסיות.

רק שמכפילים להם את ההספק הדברים מתחילים להיות מעניינים.

אני חושב ש-133 כ"ס ברכב כזה קטנטן זה יותר ממספיק. לא אמורים להתחרות ברכב כזה במירוצים, אלא להנות עם בת/בן זוג מנסיעה ברכב עם גג פתוח בעיקר.

• תוכן חדש...