Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5994 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם

ברשותי גולף MK5 בת קצת יותר מ-3 שנים. הרכב נסע עד כה 32 אלף קילומטרים.

לפי מה שאני יודע אורך-חייו של מצבר הוא בערך 3 שנים.

אשמח לדעת אם יש דרך לדעת באיזה מצב הוא ולהעריך מתי אצטרך להחליפו כדי לא להיתקע.

תודה לכולם, המשך ערב נעים

פורסם

ניתן לבדוק את מצב המצבר כיום ואם הוא מראה סימני חולשה, אז החלף אותו.

אם הוא עדיין מראה שכוחו במותניו (בצלעותיו הפנימיים) אז לא ניתן לנבא כמה זמן הוא עוד יתפקד כראוי.

בברכה - רפי לין

פורסם
ערב טוב לכולם

ברשותי גולף MK5 בת קצת יותר מ-3 שנים. הרכב נסע עד כה 32 אלף קילומטרים.

לפי מה שאני יודע אורך-חייו של מצבר הוא בערך 3 שנים.

אשמח לדעת אם יש דרך לדעת באיזה מצב הוא ולהעריך מתי אצטרך להחליפו כדי לא להיתקע.

תודה לכולם, המשך ערב נעים

חיים שלום,

ברשותיי רכב דומה מתחילת שנת 2006 ועדיין המצבר חיי ובועט. אורך חיי המצבר משתנים מרכב לרכב ואפילו אותו סוג של מצבר שעוזב את המפעל באותו יום ועובד באותם תנאים בדיוק אורך החיים עשוי להשתנות ב-20 אחוז בין מצבר X ל-Y.

לשאלתך... במוסכים המורשים של צ'מפיון קיים מכשיר תוצרת Midtronics הנקרא Digital Battery Analyzer המבוסס על בדיקת התנגדות/הולכת המצבר ואלוגריתם משכולל אשר מסוגל להעריך את מצב המצבר בצורה טובה אבל לא לתת לך מידע לגבי תקופת השירות שנותרה למצבר (עדיין לא קיים מכישר כזה).

איזה כייף לי :)

פורסם

כדאי לבצע בדיקת מדטרוניקס למצבר. המודד נותן את מצב המצבר בצורה מדוייקת. אם המצבר "עומד למות", המכשיר יראה זאת.

פורסם

אין חוקים לאורך חייו של מצבר.

מכיר 206 שנסעה 6 שנים על מצבר מקורי

בג'ימני שהיה לי, המצבר המקורי נפטר סופית לאחר 9 חודשים בלבד, כאשר יצויין כי מדובר במצבר 46 אמפר צנום שהופעלה עליו מערכת סטראו מושכת זרם, שעות רבות ללא התנעת הרכב, ככה שאני מודע לסיבה שגרמה למות המצבר.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

• תוכן חדש...