Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5993 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לכל הרוחות עד שישבתי וכתבתי תשובה האינטרנט פה נפל לרגע.

אני רוצה להבהיר שהשיקולים שלי להמליץ לך לקנות את הלוויתן הם בגלל הנסיון שלי איתו ובגלל סיבה נוספת

יש לך תקציב נכבד מאוד למערכת ואתה יכול להרשות לעצמך סט רמקולים טו-אוב

לא טוב אלא מעולה - אז באמת רצוי שתפנה כמה שיותר תקציב לסט רמקולים טוב ותלך על סט ברמה של לגטייה אם אתה יכול.

אני מסכים עם אליקו לגבי זה שכל יותר להגיע לתוצאה טובה עם סט שני חלקים מאשר עם שלוש - אבל לא לגבי תוצאה מדוייקת ואיזון נכון בין החלקים. היות וזה סט שני חלקים האיזון שלהם הרבה יותר רגיש ודורש גם לא מעט עבודה.

נקודה מאוד חזקה לאליקו היא שהוא מייבא סטים של רמקולים מאוד מרשימים וכבר בסט של הקלארוס שהוא סט שני חלקים אפשר להגיע לתוצאה מהממת ואליקו כבר הוכיח את זה על הקרוס המקורי של הסט.

אבל אתה יכול להרשות לעצמך בתקציב שכזה הגברה ראויה ביותר (שמופיעה לי בחתימה) ולהביא את אחד הסטים הכי טובים שקיימים היום בעולם האודיו לרכב - אני מדבר על הלגטייה, זה תענוג שלא רבים בארץ יכולים להרשות לעצמם ואתה כרגע כן יכול.

רמקולים הם הפריט הכי דומיננטי במערכת ולכן יש לשים עליו את הדגש המירבי.

הגברה ראויה לרמקולים האלה תעלה לך הרבה מאוד כסף והתחלופה שאני הצעתי לך היא מעולה - הייתי הולך על סט רמקולים טוב יותר מאשר על סט רמקולים פחות טוב ושני מגברים טובים.

אני ממליץ בחום על הלגטייה מהסיבות שזה חלק מהחתימה שלי, היבואן הוא יבואן טוב והמחיר מאוד משתלם.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תגובות 85
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

SCROLL-בשביל זה אני ממתין למפש מרכז עד עכשיו שמעתי את המילה כמו שצריך ואת המורל סופרימו שמעתי לכמה רגעים וגם כן מוגברים ע"י מגבר שהוא לא משהו. כמובן שאני מחכה למפגש מרכז לשמוע עוד רכיבים.

אליקו- אני חושב שאתה צודק ביחד עם שאר החברים בקשר לסט 2 חלקים, אולי אפילו אם אני אתחיל מזה אני לא ארצה לעבור הלאה. בכל מקרה אני שמעתי אצל רוני והסאונד היה ממש מדהים וממש אהבתי את המיד (שבד"כ אני לא אוהב מיד חזק בכל מערכת שהיא). זה ובכלל הסאונד המדהים שיש לרוני באוטו היו הסיבות שגרמו לי לחשוב על 3WAY. וכנראה שאתם צודקים שזה שלב מוקדם מידיי לקפוץ ל-3WAY.

אדי- אני מאד רוצה לשמוע את המערכת שלך ברכב, גם בגלל הלגטיה וגם בגלל ה ZED AUDIO.

DEMANDRED- אף פעם לא שמעתי את הלגטיה אולי אני אתחבר יותר לסאונד שלו.

ושוב תודה לכולם על הייעוץ.

under construction...

פורסם

מגבר לא משהוא?

תגיד לי אתה שפוי?

קודם כל סיימתי לכוון את המערכת רק ביום שבת לאחר המפגש!

דבר שני הנקאמיצי שהסופרימו מוגברים עליו זה אחד המגברים הטובים שניתקלתי בהם

מגבר חזק, איכותי, מדוייק, נותן צליל נקי וללא עיוותים.

רמה מעל הנקאמיצי זה רק מגבר ברמה שיש לרוני ששם המחיר כבר בשמיים לעומת הנקאמיצי.

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

זה לא היה איזה JBL? יכול להיות שאני מתבלבל?

מצטער אם כן. ובין כ"ו אני לא יכול לשפוט שום דבר כי בקושי שמעתי משהו.

דבר 1 אני בטוח, את הגבוהים של מורל אני יותר אוהב (אולי כי באוטו של רוני הגיינים של הטוויטרים סגורים אין לי מושג) אבל גם בדוטק ששמעתי במפגש היה טרבל טוב למורל.

under construction...

פורסם

מתנאל, קיים בשבילך מקום אחר בשביל תגובות כאלו :)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

קובי, המלצה אישית - התקציב שלך גדול יחסית, אל תמהר לבזבז אותו על ציוד כזה או אחר רק כי המליצו לך עליו על דפי הפורום והיללו לך אותו, אל תעבוד בשיטת הזבנג וגמרנו כמו שאתה מנסה לעשות כאן מעל דפי הפורום עם כל ההמלצות על ציודים שונים שאתה מקבל, לדעתי עם כל הכבוד ללגטייה הוא לא מתקרב למילה בשום אספקט שלו ושמעתי את שנייהם , הם בכלל לא באותה הרמה כדי שיזכירו אותם באותה הנשימה ולכן אל תתפתה לקנות משהו לפני ששמעת או בגלל שהמליצו עליו במסיביות.

יש עוד אופציות שכדאי שתדע שקיימות לא רק HAT ו HERTZ או MOREL קיימות בשוק, יש גם ZAPCO, RAINBOW, SINFONI שכדאי שתשקול את האופציות שלהם ותשמע כמובן לפני שאתה מתחיל לחשוב על מה לקנות ובאיזה מחיר.

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

פורסם

אני אתן לאוזניים שלי להחליט על הרמקולים. ההמלצות שאני מבקש הם בשביל לדעת מה נכנס בתקציב ומה לא.

בכל מקרה חשבתי על פרוייקט CAR PC ונשמע שזה נותן המון תמורה ביחס למחיר.

אני חושב להתחיל פרוייקט כזה ואני צריך המלצות על רכיבים למחשב ושאר הדברים שצריך לשים.

הדרישות שלי הן כאלו:

GPS

WINAMP

יכולת עיבוד סאונד ל-4WAY

כונן קשיח בנפח מינימלי של 320G עם עדיפות ל-500G.

מסך נשלף שכן אין לי מקום ל 2DIN.

מצ"ב תמונה של הרכב:

attachment.php?attachmentid=187220&d=1264380736

הדש שלי נראה פחות או יותר ככה וכמו שאתם רואים אין מקום ל-2DIN.

התקציב לפרוייקט כולל הכל 3.5K ל- 4.5K (זה כולל כבר את החריגה בפנים).

במידה ואתחיל עם הפרוייקט הזה את כל ההגברה אני אתקין אח"כ: מגברים רמקולים ושאר ירקות.

האם יש הצעות?

האם בתקציב הנ"ל אפשרי לעשות פרוייקט כזה שיענה על הדרישות שלי?

יש לי אפשרות להביא רכיבים מגרמניה בלי מכס (EBAY ועוד אתרים בגרמניה).

תוכלו להמליץ לי על חלקים ועל מפרט מחשב שיעמוד בדרישות הנ"ל?

בתחום הזה אני לגמריי חדש, אבל יש לי הבנה בסיסית בחשמל, אלקטרוניקה, ווינדאוס, חומרה ואחי הוא מהנדס תוכנה ואני יכול להשיג את כל העזרה הדרושה לי באלקטרוניקה כי אני חי עם מהנדס אלק' בבית.

אשמח לשמוע הצעות.

under construction...

פורסם

אם אתה חי עם מהנדס תוכנה בבית, ברוכה הבאה לפורום !! - תתן לו בבקשה עותק מה IGO 8.3 ל PPC ביחד עם עותק מגרסת הדמו של IGO לPC ותגיד לו שיחבר אותן עד שבוע הבא !! :lol:

כמו שכבר כתבתי בפרטי, אופיר שוקל שידרוג - טוב תעשה אם תפנה אליו ותרכשו ביחד. מה גם שהוא יעזור לך המון.

מחשב אידיאלי לתקציבך (דעתי האישית בלבד):

לך על לוח MINI ITX - יש אחד באתר יד 2 למכירה (אולי גורל יקנה אותו עד שתשים לב..):

http://www.yad2.co.il/Yad2/Yad2.php?AreaID=&SalesCatID=6&SalesSubCatID=&SalesSubCat3ID=0&ManufacturID=0&fromPrice=&untilPrice=&Info=jetway

מעבד 45W בהתאם.

2/4 GB של זיכרון עם צלעות קירור.

דיסק 2.5 320GB במהירות 7200 - כי אין מה לעשות עם 500, וה 7200 מהיר יותר.

מארז VOOMPC עם מקום ל PCI

http://cgi.ebay.com/Black-Box-PCI-Mini-ITX-Case-with-PCI-Support-Carputer_W0QQitemZ160392313729QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item2558207b81

יש יותר זולים, זה מה שמצאתי בשלוף.

מסך -

זה מה שהתקציב מאפשר:

http://cgi.ebay.com/Motorized-In-dash-7-TFT-Touch-Screen-VGA-AV-Monitor-AU_W0QQitemZ360228475821QQcmdZViewItemQQptZAU_Car_Parts_Accessories?hash=item53df4a53ad

זה האידיאלי:

http://cgi.ebay.com/Xenarc-700IDT-7-IN-DASH-LCD-Monitor-w-VGA-Touch-Screen_W0QQitemZ250548576853QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item3a55dbe255

זה הגזמה:

http://cgi.ebay.com/XENARC-X7000-In-Dash-LCD-TFT-VGA-Touch-Screen-Monitor_W0QQitemZ250548577804QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item3a55dbe60c

כרטיס קול-

לתקציבך:

1. הכי כדאי כלכלית- AUDIGY / KX:

2. אני הייתי לוקח, כרטיס אולפני עם אפשרות ל REROUTE פנימי (כדי להימנע מ VAC - אתה תבין בהמשך..) כדוגמת זה

http://www.yad2.co.il/Yad2/Yad2.php?AreaID=&SalesCatID=33&SalesSubCatID=&SalesSubCat3ID=0&ManufacturID=0&fromPrice=&untilPrice=&Info=waveterminal

הראשון.

מעבר לזה, מקלדת, עכבר, ויאללה לאוטו..

...CASKA for life

פורסם

סתם הערה קטנה - הדשבורד שלך מאוד בעייתי להתקנה שלCARPC - הכוונה היא למסך.

גם אם אתה תביא 1DIN - הוא יחסום לך את הפתחים של המזגן בעודו פתוח... לא כיף :?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הקטע שיהיה חם למסך זה אפילו דבר שלא חשבתי עליו ולמען האמת - צריך להלקח בחשבון.

Pioneer TS-X150

פורסם

תמיד אפשר ליסתום את הפתחים לחום ולקור אם הוא מוכן לוותר על זה ולהקריב חלק מהמיזוג בישביל להיתמזג עם המחשב

::FEEL THE {XS} power::

• תוכן חדש...