Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5992 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נראה לי שהקטע עם המזגן שולי,

יש לי אפשרות לסגור את הפתחים לגמריי (הגלגלת הזו ביניהם) ואז תהיה יותר רוח מהצדדים. ואפשר גם פשוט לתת להם הטייה למעלה או לצדדים, אז תהיה בעיה ליושבים מאחור אבל בד"כ רק ציוד של טיולים יש במושב האחורי ככה שזה לא משנה.

under construction...

• תגובות 85
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לא קצת הגזמת עם התאור של הקלרוס והלגאטיה?

זה ממש על סף השיווק האגרסיבי.

זה לא על הסף - זה שווק אגרסיבי מאוד!

אבל זה שווק אגרסיבי של הציוד שנמצא בחתימה שלי, שזה ציוד שאני מתחבר אליו מאוד ולא מתכוון להחליף אותו.

ולא - לא שמתי לב שפותח הת'רד אמר שהוא אוהב את הסאונד שיוצא מהרץ מילה.

אני חייב לציין בנקודה זו דבר אחד לגבי הרץ מילה - אני מאוד לא מתחבר לסט הזה - המערכת הקודמת של לאון היתה מערכת פנומנאלית לכשעצמה - אבל פשוט לא אהבתי את אופי הצליל.

כשהוא עבר לאודיסון תסיסס אני פשוט נמסתי לו ברכב.

אבל עד היום יש הרבה אנשים שעדיין חושבים שהמילה היתה מערכת יותר טובה אצלו - זה לגטימי לגבי כל אדם ואדם.

אני מאוד אוהב את ליין המוצרים של HAT - ולכן ממליץ עליהם באגרסיביות.

ואני גם ממליץ מאוד על רכיבים של מוראל - את מי אני משווק עכשיו? חברה בת 30 שנה שממש לא זקוקה לעזרה של חרק כמוני...

תחזור לפרופורציות, בבקשה. אני לא איבדתי את שלי.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
בגלל זה אני אבקש את עזרתך במהלך הטסט ;) הרי דברנו כבר על הקשרים שיש לך שם... ;)

בטסט זה לא מה שצריך להדאיג אותך אלה בנהיגה עצמה שאם שוטר רואה את המסך כשהוא דלוק ובא לו "ליפול" עלייך אתה קצת בבעייה זה לא קשור ביכלל לטסט זה הדבר האחרון שיתייחסו אליו

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

ישראל אני לא יודע על מה אתה מדבר

מלא שוטרים ראו אצלי כבר את המסך , אף אחד לא צייץ

ובמקס' אם אתה ממש חושש תעשה לך פשוט כפתור מעבר מהיר לgps ואף אחד לא יכול לדבר..

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם
מתנאל, קיים בשבילך מקום אחר בשביל תגובות כאלו :)

נחמד מצדך לשלוח אותי לכל מיני מקומות אחרים.

אני מצטער מאוד שהדעה שלי לא מתיישרת עם הדעות והרצונות שלך/שלכם.

עד כמה שאני יודע חילוקי דעות הם עדיין לא בגדר מעבר על החוק.

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

פורסם

לסיכום, אני אתחיל בימים הקרובים לעבוד על פרוייקט CARPC, את ההגברה ושאר הדברים אני אשאיר להמשך כמובן שעד אז אני אגיע למפגשים ואשמע הרבה הרבה הרבה הרבה רמקולים עד שאחליט מה לקנות, בקשר להגברה אני די סגור על עצמי, לפחות בשלב הזה.

תודה לכולם על הייעוץ, ההכוונות וההצעות. :)

שיהיה לכולנו אחלה יום.

under construction...

• תוכן חדש...